Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duanıza ihtiyacım var (1 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Başımda geçmişten gelen bir bela var.peşimi bırakmayan.bu beladan kurtulmak için çok dua ediyorum,rabbimize sığınıyorum şerrinden.ama arada bir olsada bir yolunu bulup-karşıma sözleriyle çıkıyor.benim bu beladan kurtulma için siz ümmet_i muhammedden dualarla bana yardımcı olmanızı istiyorum.inşallah rabbimde sizlerin yar ve yardımcısı olur.selam ve baki dualarımla..
Allah cc iyi niyetli olanlardan razı olsun inşallah.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
iftira falan mı kardeşim
allah bu sıkıntını gidersin inşallah duaya devam et

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bu sıkıntını gidersin insallah. Rabbim yardimcin olsun...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun içinde bulunduğunuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin sonunu hayırlara evsile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim başımızdaki bir değil bin beladan bizleri uhafaza eylesin.korktuklarımızdan emin-umduklarımıza nail eylesin.uzak durmaya çalıştığım bütün kötülükleri Rabbim kahr ve mahveylesin.Rabbimizin herşeye gücü yeter.inişallah dünyad ve airette hüsrana uğrayanlardan olmak nasip olmasın. amin. DUANIZI BENDEN VE ÜMMET_İ MHAMMEDDEN eksik etmeyin inşallah

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah Yar ve Yardımcın olsun,inşaAllah tez zamanda selametlik vesin.İnşaAllah geçecektir,inan hepimiz çeşitli sınavlardan geçiyoruz,sabır belki acı ama meyvesi çok tatlı,Rabbim sabır etmeyi nasibeetsin.Hasbunallah ve ni'mel vekil...,La havle oku bol bol.Dualarımız hep birbirimizle olsun inşaAllah.
Selam ve Dua ile

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcınız olsun.1 İnşirah suresi okudum..tez zamanda feraha çıkarsınız inşallah..

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Sitede bir problem var sanırım..mesajım 2 kez çıkmış..

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun."hasbunallahi venimel vekil(vekil istersen allah cc yeter)inşallah devam etcem.inşirah suresinin anlamı sıkıntı içinde olanlara faydalı inşallah-abdestliyken okumaya devam etcem inşallah selam ve baki dualarımla

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sıkıntınızı tez vakitte gidersin. Allah'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt