Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

duanıza ihtiyacım var:( (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Imamhatip Mezunuyum Okulu Bitirdikten Sonra Hiç çalişmadim Evde Oturdum şimdi Işe Başlicam Israrlar üzerine Ya Bi Yandan Istemiom He Bu Arada Iş Gelinlikçi Bayanlarin Olduğu Yerde Moda Evinde Ama Pek Istek Yok Içimde Bana Dua Edermisiniz Bu Iş Benim Için Hayirli Olur Inşallahh.. Aminn...

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Inşaallah Hakkinizda Hayirlisi Olur Kardeşim Size Bir şey Soracaktim Imamhatip Mezunuyum Demişsiniz Açiköğretim Imamhatibe Acaba çarşafli Giriliyomu Ben Giriliyo Diye Duymuştum Da Yine De Emin Olmak Istiyorum

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun

Allah razı olsun

Allah razı olsun kardeşim çok sağol.... hiç fikrim yok kardeşim açıköğretimler hakkında hiç bi fikrim yok.. Allaha emanet ol Allah yardımcınız olsun...

ADBA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Dunya Ve Ahirette Hakkinda Hayirlisini Nasip Etsin ....dua Et Dua Her Kapiyi Acar ...hakkinda Hayirlisini Rahmandan Bekle Kardesim
Allah A Emanet Ol... Selam Ve Duaile

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sağolun Raabim hakkımda hayırlısını nasip etsin

ADBA

Kayıtlı Kullanıcı
^^^^KIME DUA ETMEK NASIP EDILMIŞSE,KENDİSİNE CEVAP VERILECEKTIR.. -ÇÜNKİ:KUR ANI KERİMDE ALLAH ''''BANA DUA EDIN, SİZE CEVAP VEREYIM'''(Mü'min,60)Buyuruyor ...allah yar ve yardımcımız olsun ..selam ve dua ile kalın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt