selamün aleyküm arkadaşlar aylece sıkıntı içerisindeyiz zor günler geçiriyoruz babam halamlar çok zor durumdalar rica etsem ailem için dua edermissiniz rabbim çıkar yol göstersin allah hepinizden razı olsun dua ile
ruyam3 yazdı:
A.S. Arkadaşım Rabbim senin ve ailenin destekcisi olsun sıkıntılarınızı kederinizi gidersin merhametini sizerden ve biz kullarından esirgemesin dualarla kalın Allah büyüktür hayat işde herşeyin bi yokuşu ve çıkışı vardır önemli olan böylesi zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmanız birbirinize destek vermeniz Rabbim herşeyi görür ve bilir dualarımızı kabul eder inşallah Amin A.E.O. B)B)B)[/quote
amin sağolun allah sizden razı olsun
selamün aleyküm halamlar büyük bi para kaybı yaşadılar borçlandılar borçlarının bi kısmını ödemek için evlerini satmayı düşünüyorlar evlerinden başka bişeyleri yok satsalar bile o para yetmez evsiz kalacaklar büyük bi ayleler hepsi aynı evde yaşıyorlar ömür boyu çalışsalar ödeyemezler babamda bizden uzak bi yere gitti ve bi takım sebeplerden dolayı yanımıza geri dönemiyor allah rızası için dua edin allah onlara çıkar yol göstersinnic39 yazdı:
amin allah yardımcınız olsunda neyınız var derdını paylasırsan hem sen mutlu olursun hemde benaeo
allah razı olsun inşallah güzel gelişmeler olurda söylerim ilginiz için teşekkür ederim a.e.oB)nic39 yazdı:
selamün aleyküm halamlar büyük bi para kaybı yaşadılar borçlandılar borçlarının bi kısmını ödemek için evlerini satmayı düşünüyorlar evlerinden başka bişeyleri yok satsalar bile o para yetmez evsiz kalacaklar büyük bi ayleler hepsi aynı evde yaşıyorlar ömür boyu çalışsalar ödeyemezler babamda bizden uzak bi yere gitti ve bi takım sebeplerden dolayı yanımıza geri dönemiyor allah rızası için dua edin allah onlara çıkar yol göstersin] as kusura bakma yenı gordum valla cok uzuldum bızde kalabalık bır aıleyız derdınızı anlıyorum ama allaha sukur ve dua edın her ıste bır hayır vardır lutfen bır gelısmeler oldugu zaman bana haber verın neyse canını sıkma allaha emanet ol
amin allah razı olsunfatmana yazdı:
allah yardımcınız olsun.....ailenizin tüm sıkıntıları biran önce bitsin inşallah aminn