Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUANIZA İHTİYACIM VAR (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm din kardeşlerim ALLAH CC rızası için bir dua çok çok çok büyük sıkıntı içindeyim maddi deyil manevi sıkıntım var ALLAH CC rızası için içinizden geldiyi gibi dua edin dua edendende etmeyendende RABBİM CC razı olsun inşallah amin amin amin
SA ARKADAŞLAR SİZDEN DİR RİCAM VAR ONALTI YILLIK ÇOK BÜYÜK BİR SORUNUM VAR BUNUNLA BAŞA ÇIKAMIYORUM ARTIK FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK BUNU KALDIRAMIYORUM BU MÜBAREK GECENİN HÜRMETİNE BENİM İÇİN BİRDUA EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM SORUN AİLEVİ ANLATAMIYORUM BENİ AFFEDİN HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİM CÜMLEMİZİ AYDINLIK GÜNLERE ERİŞTİRSİN BENİ VE ÇOCUKLARIMIDA İNŞALLAH ZİFİRİ KARANLIĞI YARIP SEHERİN AYDINLIĞINA ERİŞTİREN RABBİM CÜMLEMİZİ AYDINLIĞA SEVKET AMİN AMİN

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUANIZA İHTİYACIM VAR

SA ARKADAŞLAR SİZDEN DİR RİCAM VAR ONALTI YILLIK ÇOK BÜYÜK BİR SORUNUM VAR BUNUNLA BAŞA ÇIKAMIYORUM ARTIK FİZİKSEL VE RUHSAL OLARAK BUNU KALDIRAMIYORUM BU MÜBAREK GECENİN HÜRMETİNE BENİM İÇİN BİRDUA EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM SORUN AİLEVİ ANLATAMIYORUM BENİ AFFEDİN HAKKINIZI HELAL EDİN RABBİM CÜMLEMİZİ AYDINLIK GÜNLERE ERİŞTİRSİN BENİ VE ÇOCUKLARIMIDA İNŞALLAH ZİFİRİ KARANLIĞI YARIP SEHERİN AYDINLIĞINA ERİŞTİREN RABBİM CÜMLEMİZİ AYDINLIĞA SEVKET AMİN AMİN

A.S Ablacım ALLAH yar ve yardımcın olsun inş bundan sonra dualrımdasın inş Rabbim seni ve çocuklarını aydınlığa eriştirir inş ALLAHIMA emanetsın
selam ve dual ile hayırlı geceler B)B)B)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Ve Aleyküm Selam,, Allah her ne SIkIntIn varsa en kisa zamanda giderir insallah. Her Müsibetin sonunda bi hayir vardir, sen Gönlünü ferah tut Allaha sIgIn. Mübarek günün yüzü gözü hürmetine Allah dualarini kabul etsin..

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam;

Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim Duada bulunucam inşAllah Rabbim hayırlısı neyse onu sana nasip etsin. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah dualarımdasın selametle...

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.RABBİME EMANET OLUNUZ.selam ve dua ile kalın

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA ALLAH CC hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN :( RABBİM SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH. SIKINTILARINIZI TEZ ZAMANDA GİDERSİN GÜZEL MEVLAM.

remi7781

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (c.c) cümlemizin yardımcısı olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH HAYIRLISIYLA TEZ ZAMANDA BİR ÇIKIŞ KAPISI NASİP ETSİN KARDEŞİM RABBİM HİÇ KİMSYEİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA BIRAKMASIN İNŞALLAH.İÇİND EBULUNDUĞUMUZU SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULUP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKMAK YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN RABBİM. HAYATIMIZDAKİ OLUMSUZLUKLARI ÇIKMAZLARI HAYIRSIZLIKLARI OLUMLUYA HAYIRLIYA ÇEVİRSİN RABBİM KENDİ RIZASI İÇİN. HERKESİN YUVASINDA HUZUR MUTLULUK DİRLİK DÜZEN GEÇİM VERSİN RABBİM KÖTÜLERİ ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRSİN RABBİM.
ALLAH KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN.RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN RABBİM HAYIRLISIYLA.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAH TEZ ZAMANDA YAŞAMINIZA BİR DÜZEN BİR YÖN VERSİN İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.

K

kırıkkalp

Tabi ederim ablacim rabbim inşallah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarinizi hakkinizda hayirli kilar rabbim yardimciniz olsun dualarda buluşmak dileğiyle allaha emanet olun

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Tabi ederim ablacim rabbim inşallah bugünün yüzü suyu hürmetine dualarinizi hakkinizda hayirli kilar rabbim yardimciniz olsun dualarda buluşmak dileğiyle allaha emanet olun

sağol kardeşim RABBİM CC açtığın ellerini boş çevirmesin inşallah

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim seni anliyorum ama ismini soylersen isminle duani etmek isterim.rabbim tez zamanda hayirli ve guzel gunleri sana nasip etsin. Esiniz sanirim sorunlu Rabbim insallah esinizi hidayete erdirir sizi ve cocuklarinizi korusun, Amin.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim seni anliyorum ama ismini soylersen isminle duani etmek isterim.rabbim tez zamanda hayirli ve guzel gunleri sana nasip etsin. Esiniz sanirim sorunlu Rabbim insallah esinizi hidayete erdirir sizi ve cocuklarinizi korusun, Amin.

aleyküm selam nevin kaedeşim ALLAH CC razı olsun dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah adım nilüfer

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum dıncı kardeşım yenı gordum formunu
allah yardımcın olsun
allah dertlerıne derman versın
allah hakkında en hayırlısını versın
cocuklarınla beraber huzur versın amın

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Sa.ablamisiniz abimisiniz bilmiyorum.ama allah yardimciniz olsun.üzülmeyinyin hasan hüseyin ebru bekir ali osman ömer en önemlisi peygammerimizde çok sikinti çekmiştir.sabredin.çünkü allah sabredenleri seven.sizden dualarimi eksik etmicem.dua ile kalin.allaha emanet olun.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Rabbim yardimci olsun ablacigim. Sikintini tez zamanda gidersin rabbim.amin. Ayse,18

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Sa.ablamisiniz abimisiniz bilmiyorum.ama allah yardimciniz olsun.üzülmeyinyin hasan hüseyin ebru bekir ali osman ömer en önemlisi peygammerimizde çok sikinti çekmiştir.sabredin.çünkü allah sabredenleri seven.sizden dualarimi eksik etmicem.dua ile kalin.allaha emanet olun.

allahümme salli ala seyidina MUHAMMEDİN ve ALA ALİ muhammed
RABBİM CC onların sabrını ve imanını versin hepimize sizede hiç acı keder dert göstermesin inşallah amin

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum dıncı kardeşım yenı gordum formunu
allah yardımcın olsun
allah dertlerıne derman versın
allah hakkında en hayırlısını versın
cocuklarınla beraber huzur versın amın

amin amin amin
aleyküm selam hocam RABBİM CC razı olsun sizinde bütün sıkıntılarınızı gidersin feraha kavuştursun amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt