Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Duanıza ihtiyacım var kardeşlerim çok çaresizim (1 Kullanıcı)

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ve Rahmetullah!
Kardeşlerim durumum çok kötü,kısaca anlatayım.
Ben Gürcistanda yaşayan Azeriyim ama 8 sene önce üniversitede tanıştıgım insanla evlendim ve Allah C.C a çok şükür mutluyum.
Ama az önce aldığım haber beni çok üzdü benim ailem Gürcistanda hikamet etmekte,ve haberiniz vardır son günlerde Gürcistan-Rusya anlaşmasızlığını yaşıyorlar.
Bir hafta önce annemle görüşmüştük buraya gelmeyi pilanlıyordu,ama az önce aradığında "kızım gelemiyoruz kapılar kapandı hiçbir yere çıkış yok" dedi.
Aynı zamanda dayımlar Azerbeycanın başkenti Bakü de yaşıyorlar ve onlar,bizim sarptan sonra Gürcistanın Batum diye bir şehri var oraya dinlenmeye gitmişlerdi annem dedi ki onlardan da haber alamıyoruz sonra telefonu kapattık .Şimdi arıyorum ne ev ne de cep hiç aranmıyor hattlar kesilmiş.hiçkimseden haber alamıyorum artık.
Rabbimin bir sınavı dır bu biliyorum ama çok üzülüyorum hem de kaç senedir görmedim onları.
Rusyayla başetmek çok zor hertarafı berbad ettiler.
İnşallah kimseye bir zarar gelmez.Yoksa oralarıda aynı İrak'ın durumuna düşürecekler olan sadece mahsum insanlara olucak.
Sizlerden rıca ediyorum dua edermisiniz.
Eğer anlatmakta biraz yanlışlıklar varsa kusuruma bakmayın.
Allah C.C cümlemizin Yar ve Yardımcısı Olsun AMİN...AMİN...AMİN.........!!!
Selametle.

_-yolcu-_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim bütün mazlum kardeşlerimizin yardımcısı olsun inş.
Ailenizden en kısa zamanda sağ salim haberlerini alırsınız inş

Selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Kardeşim inşaAllah ailen iyidir en kısa zamanda onlara ulaşırsın bende dün haberlerde gördüm Gürcistan başkanı yardıma çağırıyor ülkeleri Rabbim yar ve yardımcıları olsun sessiz kalmak hiç iyi değil başımızdakilerin bişeyler yapması lazım önce can sonra canan demeyelim Rabbim sanada sabır versin kardeşim inşaAllah iyi haberlerle gelirsin Allah c.c. yardımcınız olsun

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Kardeşim inşaAllah ailen iyidir en kısa zamanda onlara ulaşırsın bende dün haberlerde gördüm Gürcistan başkanı yardıma çağırıyor ülkeleri Rabbim yar ve yardımcıları olsun sessiz kalmak hiç iyi değil başımızdakilerin bişeyler yapması lazım önce can sonra canan demeyelim Rabbim sanada sabır versin kardeşim inşaAllah iyi haberlerle gelirsin Allah c.c. yardımcınız olsun
AllahC.C razı Olsun güzel kardeşim İnşallah herşey güzel sonuçlanır ama durum çok kötüymüş biz zaten 15 sene önce yaşamıştık buna benzer kriz Sovyetler birliği dağılınca çok çekti insanlar paramız vardı ama yiyecek birşey bulamıyorduk tarım herşey birden kesildi,çünki herşey rusyaya bağlıydı.Senelerce su sıralarında,ekmek sıralarında elektrik yok doğal gaz yok hatta hiç gaz yoktu,gözlerimizin önünde insanları öldürüyorlardı.Yani böyle günler yaşatıyorlar zavallı insanlara bu caniler,vicdansızlar.Kur'an boşuna inmemiş ya,işte böyle insanlar için kendi menfaatlerini düşünenler için.
Kusuruma bakmayınçok konuştuğum için,çok doluyum yapacak birşey bulamıyorum elim kolum bağlı kadı.
ALLAH C.C KİMSEYİ SEVDİKLERİYLE İMTİHAN ETMESİN ÇOK ZOR.
AMİN...!

gamze33

Kayıtlı Kullanıcı
allah hep senın yanındadır merak etme sen allahtan umıdını kesme yeter allaha guven tevekul et olurmu musluman kardesım:)

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı Olsun güzel kardeşim desteğiniz için Rabbim sizden razı Olsun

R

reispelin

Kardeşim Allah bol bol sabır versin. Yazını okurken bir an kendimi senin yerine koydum "ya ailemden bende habersiz kalsaydım..." Dualarımız tüm mümin kardeşlerimizle. İnş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın. Rabbim sana sabırlar ihsan eder inş. Selametle..

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile...

KARDEŞİM KURAN DAN NEML SURESİ 62 İ OKUYUN NE ANLATIYOR BAKIN

62 - (Onlar mı hayırlı) yoksa, kendine yalvardığı zaman bunalmışa karşılık veren ve başındaki sıkıntıyı gideren, sizi yeryüzünün hakimleri yapan mı? Allah'ın yanında başka bir ilâh mı var? Ne kıt düşünüyorsunuz!

ibrahim murat

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce allah(c.c) senin ve oradaki bütün ümmeti müslümanin yardimcisi olur inşallah.amin. Amin. Amin.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah bol bol sabır versin. Yazını okurken bir an kendimi senin yerine koydum "ya ailemden bende habersiz kalsaydım..." Dualarımız tüm mümin kardeşlerimizle. İnş en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın. Rabbim sana sabırlar ihsan eder inş. Selametle..
Allah cümlenizden razı Olsun kardeşlerim Türkiyede akraba olarak kimsem yok bir tek eşimin tarafı ama siz kardeşlerim bana yetiyorsunuz.
Rabbim ne muradınız varsa sizlere hediye etsin.Desteğiniz için sağolun.
Selametle!

minoug

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile...

62 - (Onlar mı hayırlı) yoksa, kendine yalvardığı zaman bunalmışa karşılık veren ve başındaki sıkıntıyı gideren, sizi yeryüzünün hakimleri yapan mı? Allah'ın yanında başka bir ilâh mı var? Ne kıt düşünüyorsunuz!

Allah razı olsun kardeşim.Rabbim bütün bu tatsızlıkları yaratanları islah Etsin beddua etmicem bizlere yakışmaz sadece Allaha havale ediyorum.
Selametle!

minoug

Kayıtlı Kullanıcı

Selam ve dua ile...

İnşalla kardeşim İnşallah orda bilmediğiniz kadar Müslüman kardeşlerimiz var AĞIZKA TÜRKLERİ,AZERİLER,MÜSLÜMANLIĞI kabul etmiş gürcüler.
Allah C.C benim ailemi ve bütün Müslüman kardeşlerimizi bu zalim ellerden korusun çok ölen varmış Allah rahmet Eylesin yaralılara da acil şifalar Versin İnşallah.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Dua edelim de din kardeşlerimize hiçbirşe olmasın.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcınız olsun kardesim kavusursun sevdiklerine umarım

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ALLAH CC sana dayanma gücü ve sabırversin haberlerden takip ediyoruz benim eşimde orada ev tutmuş iş yapıyordu bazen 5 veya 6 ay hiç gelmiyordu türkiyeye bir kaç gün önce gidecekti bir sorun çıktı gitmedi tiflis batum arası odun ithalatı yapıyor şimdi çok sevindik gitmediyine ALLAH CC engel koydu işte gitmesine bu gece namazdan sonra dua edeceyim onlara sana ve ailenede inşallah sağ salim lurtulurlar az önce bende eşime söyledim yazık bu insanlara zaten kıt kanaat geçiniyorlar bide savaş çıktı başlarına ne desem bilmiyorum RABBİM CC yar ve yardımcıları olsun sevdiklerinin acılarını göstermesin inşallah sende üzülme ALLAH CC kerimdir haber alırsan bizleride haberdar et ALLAHA CC EMANET OLSUNLAR

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
minoug Allah yardımcın olsun kardeşim.dualarımız barış yolunda.Rabb'im ırak'ı da ve savaş ortamında olan devletlere yardımcı olsun.Ölen müslüman ve üslüman olmayan masum kardeşlerimize Allah rahöe eylesin.Dünya barışı için el ele olalım...Selam ve dıua ile...

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
canım cok uzuşldum ya rabbim sabır versin inşALLAH iyi haberlerini alacaksın rabbim kuvvet versin dualarımızda gurcistandaki herkes inşALLAH en kısa zamanda ordaki karsıklık sona erecek rabbim hidayet versin oradakilere sabır guc kuvvet versin iyi haberlerini bekliyoruz senınde

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ALLAH CC sana dayanma gücü ve sabırversin haberlerden takip ediyoruz benim eşimde orada ev tutmuş iş yapıyordu bazen 5 veya 6 ay hiç gelmiyordu türkiyeye bir kaç gün önce gidecekti bir sorun çıktı gitmedi tiflis batum arası odun ithalatı yapıyor şimdi çok sevindik gitmediyine ALLAH CC engel koydu işte gitmesine bu gece namazdan sonra dua edeceyim onlara sana ve ailenede inşallah sağ salim lurtulurlar az önce bende eşime söyledim yazık bu insanlara zaten kıt kanaat geçiniyorlar bide savaş çıktı başlarına ne desem bilmiyorum RABBİM CC yar ve yardımcıları olsun sevdiklerinin acılarını göstermesin inşallah sende üzülme ALLAH CC kerimdir haber alırsan bizleride haberdar et ALLAHA CC EMANET OLSUNLAR
Sağol Dinci kardeşim Allah C.C ne güzel engel koymuş eşiniz gidememiş.
Evet zaten zar zor geçiniyordu insanlar şimdi ne yapıcaklar Sovyetlerden ayrıldıktan sonra ancak toparlanmıştı berbat ettiler.
Allahtan umut kesilmez İnşallah herşey çok güzel olur çokta insan vefat etmiş.Allah rahmet Eylesin.en kötüsüde hiç bir yere kaçamıyorlar bütün sınırlar kapanmış ruslarda durmadan bombalıyor.
Allah C.C YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt