Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualarınızı eksik etmeyin... (2 Kullanıcı)

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim öncelikle kadir geceniz mübarek olsun...Rabbim bu mübarek gecede dilek ve dualarımızı kabul etsin günahlarımızı af eylesin...

Konuma gelince dün doktorumdan haber geldi hayırlısıyla salı günü küçük bir operasyonla tüp bebek tedavime başlıyorum...
ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ablacım. Her zaman sana dua ediyorum VALLAHİ. İNŞALLAH başarılı bir tedavi olur , hayırlı bir evlat sahibi olursun ::) ALLAHa emanetsiniz ::)

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Ablacım. Her zaman sana dua ediyorum VALLAHİ. İNŞALLAH başarılı bir tedavi olur , hayırlı bir evlat sahibi olursun ::) ALLAHa emanetsiniz ::)

Aleykümselam kardeşim allah senden binlerce kez razı olsun.... Allah'a emanet olun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun canım inşallah kucağına almayı nasip eylesin.

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm... Tedaviniz nasıl gidiyor abla başladınız mı ... ALLAHa emanet olunuz ...

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm... Tedaviniz nasıl gidiyor abla başladınız mı ... ALLAHa emanet olunuz ...
Aleykümselam kardeşim dün bütün gün hastanedeydim iğne tedavim başladı büyük bir ihtimalle
önümüzdeki hafta içinde küçük bir ameliyat sonra işlem yapılmış olacak dualarını eksik etme ne olur...
sen nasılsın? toparladın mı? kendini... Allah'a emanet ol....

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun allahım sağlıklı hayırlı imanlı hayırlı evlatlar versin inşaallah allah a emanet olun

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun allahım sağlıklı hayırlı imanlı hayırlı evlatlar versin inşaallah allah a emanet olun
amin canım benim inşallah rabbim hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşturur tüm isteyenleri ve beni... çok heyecanlıyım iğnelerde bayağı etkili yatıyorum hep... rabbim bu yolda olan hiç birimizi boş çevirmesin...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım RABBİM sana melekler gibi bir yavru nasip etsin inşallah.RABBİM seni hiç yalnız bırakmasın ve gönlünden geçeni hayırlı olacaksa versin .dualarımız seninle .ALLAHA emanet ol

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
canım RABBİM sana melekler gibi bir yavru nasip etsin inşallah.RABBİM seni hiç yalnız bırakmasın ve gönlünden geçeni hayırlı olacaksa versin .dualarımız seninle .ALLAHA emanet ol

sizler benim can dostlarım oldunuz rabbim razı olsun... ne güzel temenniler dualar bunlar çok sağol canım benim...
inşallah rabbim bebişimi gönderirde bende annelik duygusunu tatmış olurum... ALLAH'A EMANET OL...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah büyük canım gün doğmadan neler doğar Allah'ın hazineseinden neler bulunur Yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah'ım hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah.
Allah büyük canım gün doğmadan neler doğar Allah'ın hazineseinden neler bulunur Yeter ki Ol desin Allah hazinelerinden bizleri mahrum etmesin inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
sağol canım arkadaşım rabbim razı olsun ameliyata gireceğim günden bir gün önce haber vereceğim ne olur bana o gün dua edin allah razı olsun... rabbim sizinde yardımcınız olsun allaha emanet inşallah...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve rahmetullah.. Rabbim yardımcınız olsun..
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin..
Dualarımız sizinle..

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı

supreme35

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sizlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

dost_37

Kayıtlı Kullanıcı
Rabim hakkınızda hayırlı olanı versin kardeş...Selam ve dua ile...

gül7

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim allah hepinizden razı olsun güzel dua ve dilekleriniz için... benim cuma günü sabah yani bu gün hastenede yatışım olacak cumartesi günü sabah 09:00'da ameliyatım başlayacak hayırlısıyla... rabbim her konuda hepimizi sevindirsin yardımcımız olsun inşallah... dualarınızı eksik etmeyin...ALLAH'A EMANET OLUN...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt