Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dualariniza Ihtiyacim Var (1 Kullanıcı)

miyase özbek

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Benim Eşim Askerde Ve Yokluğundan Kaynaklanan Sikintilarim Var.rabbim Kimseyi Bunaltmasin Sabretmek Zor Oluyor. Hepimiz Biliyoruz Ki Müminin Mümine Duasi Kabul Olurmuş... Ben De Sizden Dua Istiyorum Allah Sabrini Bol Verdiği Kullardan Eylesin.rabbim Hepinizden Razi Olsun...

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun kardesım Rabbıme emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun sabır versin bugünlerini kolaylıkla atlatırsın inşallah.

gizemmsevgi

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc yar ve yardımcın olsunn ablacım.rabbim sabrını versinn..İnşallah rabbim cc içindeki sıkıntıları tez zamanda kurtarır ve ferahlığını verir..Eşin ve sen Allah'acc Emanet ol...Selametle...

ozlemkoca

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
üzülmeyin sabırlı olun ..allah daima yanınızda olsun..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Rabbim öncelikle tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun Allah c.c. onlara güç ve kuvvet versin sağ sağlim yuvalarına dönmeyi nasip etsin
Rabbim sizinde yardımcınız olsun sabır versin tez zamanda eşinize kavuşmayı nasip etsin
Selametle Rabbime emanetsiniz:H

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Benim Eşim Askerde Ve Yokluğundan Kaynaklanan Sikintilarim Var.rabbim Kimseyi Bunaltmasin Sabretmek Zor Oluyor. Hepimiz Biliyoruz Ki Müminin Mümine Duasi Kabul Olurmuş... Ben De Sizden Dua Istiyorum Allah Sabrini Bol Verdiği Kullardan Eylesin.rabbim Hepinizden Razi Olsun...

aleyküm selam eşinizi Allah sağ salim kavuşturmayı nasip etsin cümle din kardeşlerimle beraber
şeytanın vesveselerinden Allaha sığın şeytan devamlı vesvese verir ya bişey olursa ya birdaha göremessem gibi vesveseler verir ama kalbinizi ferah tutun çünkü Rahmana emanet bütün askerlerimiz sabırlı olup kalbinizi bozmayın vakit namazlarınızı ve teheccüd namazı kılın namazdan sonra dua edin namazdan sonraki dua en makbul olan duadır selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt