Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dualarınız olmadan olmuyor (2 Kullanıcı)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
olmuyor kardeşlerim sizden hayır dua almadan olmuyorr bu sitenin öelsine bir efsunu varki sizlere dua ettirmeden hayır dua almadan kalkıştığım her işim olmuyor yine geldim dularınız istemeye bazı kardeşlerim bilirler iş aradığım için buraya pek giremiyorum lakin 3aydır aramama ragmen iş bulamıyorum olmuyor özel güvenlik işi arıyorum ama olmuyor bu işe ihtiyacım var başka işlerde bakmama ragmen bir türlü kısmetim olan hayırlı işi bulamadım lütfen dua edinde benim için hayırlı bir kapı açsın allah ım.

sarmasik

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun kardeşim..Dilerim ki en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun.Mevlam gönlüne göre versin inşallah...

Selam,sevgi ve sonsuz dua ile...Rabbime emanetsin...

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam .Allah c.c yardımcınız olsun.dua etmenin yanında diger türlü de yardımcı olabilseydik keşke.Sabrederek bekleyin inşaAllah Rabbim size hayırlı daimi bir iş nasip eder.kimin nasibi nerede ne şekilde bizleri bulur Rabbimiz bilir.inşaAllah en yakın zamanda güzel bir vesileyle iyi bir iş çıkarır Rabbim karşınıza.

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
allah hayırlı rızıklar ve hayırlı nasipler versin.inşallah.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
allah hepinizden ragzı olsunn inşşalah oiş karşıam çıkar ölesine bunaldım ki anlatamam

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam .Allah c.c yardımcınız olsun.dua etmenin yanında diger türlü de yardımcı olabilseydik keşke.Sabrederek bekleyin inşaAllah Rabbim size hayırlı daimi bir iş nasip eder.kimin nasibi nerede ne şekilde bizleri bulur Rabbimiz bilir.inşaAllah en yakın zamanda güzel bir vesileyle iyi bir iş çıkarır Rabbim karşınıza.

dua etmenin yanında diğer türlüde yardımcı ola bilseydik keşke demişsiniz böle ince düşünmeniz bile yeter allah razı olsun.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
saprımın tükenip allahım sana isyan etmekten yine sana sığınırım

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
s.a okuya bilecegim kısmet açan iş için okunan bir dua varsa bilenler lütfen yazsınlarr

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
ELAMÜN aLEYKÜM aLLAH HAYIRLI BİR İŞ NASİP EDER İNŞALLAH.GAYRET SENDEN NASİP ALLAHTAN.UMUDUNU YİTİRME MUTLAKA SABREDENLERDEN OL.SELAM VE DUA İLE

a.s umudumu yitirmiyorum ama bazen işte öle bir an oluyorki bazen tam diycekten niye ya ben iş bulamıyorm misal ayşe fatma buluyorda neden ben bulamıyorum diyorum tam isyan edecek gibi olurken sus diyorum kendime sus sabret. sıkıntıdan sinir küpü oldum maleseff :(

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim bende iş arıyorum malesef deneyimim olmadığı için kimse vermiyor inş.sende bende ve tüm işe ihtiyacı olanlara allah iş verir inş.
allah cümlemizin yardımcısı olsun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
insallah kardeslerım rabbımız ıs arayanlara hayırlı kapılar acar ınsaalllaahh.Dualarımdasınız.A.e.o.'un.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
YUSUF SURESİizzet ve saadete nail olup , bahtın açıkması için okunur
HİCR SURESİ:TICARETİN KAZANÇLI OLMASI İÇİN 10 DEFA OKUNUR
MERYEM SURESİ:Bu sureyi 41 defa okuyan fakırlıkten kurtulur
TAHA SURESİ:BU MUBAREK SUREYİ 21 DEFA OKUYANIN KISMETİ AÇILIR

AHZAB SURESİ:nasip ve kısmetin açılması için 7 defa okunur
YASİN SURESİ:bu mubarek sureyi 70 defa okuyan her muradına nail olur
SAFFAT SURESİbu sureyi okuyanların rızgı çogalır darlık çekmezler
ZUHRUF SURESİ:Yedi defa okuyan muradına nail olur
DUHAN SURESİ:3 Defa okuyan her dileyini elde eder

FETİH SURESİ:Bu sureyi 7 defa okuyan kimse her müşkülünü halledip her muradına nail olur
ZARİYAT SURESİYetmiş defa okuyan kıtlık yuzu görmez
TUR SURESİ
bu sureyi okuyan hakka yaklaşır dertlerden kurtulur
NECM SURESİ21 defa okuyan her muradına nail olur

MUZEMMIL SURESİ:40 defa okuyan kişinin rızgı ummadıgı yerden gelir
İNFİTAR SURESİ:her murat için 21 defa okunur
DUHA SURESİ:OKUMAYA DEVAM EDENLER RUHİ BUNALIMDAN SIKINTIDA KURTULUR
İNŞİRAH SURESİokumaya devam edenler ruhi bunalım sıkıntıdan kurtulur

KARİA SURESİ:her işin intızamı için 100 defa okunur
FİL SURESİAKŞAMLA YATSI 1000 DEFA OKUYAN KIMSE HER TURL MURADINA NAİL OLUR

iklim.ela

Kayıtlı Kullanıcı
......

......

olmuyor kardeşlerim sizden hayır dua almadan olmuyorr bu sitenin öelsine bir efsunu varki sizlere dua ettirmeden hayır dua almadan kalkıştığım her işim olmuyor yine geldim dularınız istemeye bazı kardeşlerim bilirler iş aradığım için buraya pek giremiyorum lakin 3aydır aramama ragmen iş bulamıyorum olmuyor özel güvenlik işi arıyorum ama olmuyor bu işe ihtiyacım var başka işlerde bakmama ragmen bir türlü kısmetim olan hayırlı işi bulamadım lütfen dua edinde benim için hayırlı bir kapı açsın allah ım.

S.A. hayırlı günler, Rabbim hep yanında olsun ve istediğin gibi iyi hayırlı bir iş nasip etsin inşallah, dualarımız hep seninle inşallah, sen her zaman hayırlısını dile bakmışsın oluvermiş Rabbimden dile dileğin kabul olacaktır eminim...

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
dua etmenin yanında diğer türlüde yardımcı ola bilseydik keşke demişsiniz böle ince düşünmeniz bile yeter allah razı olsun.

Allah c.c hepimizden razı olsun inşaAllah.namazlardan sonra Ya Fettah çekin,Rabbim o güzel ismiyle hayırlı kapılar açar size inşaAllah.

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınınz olsun inş. hayırlı iş kapıları açılır sizin için, dua etmekten yılmayın inş. Rabbim sıkıntınızı hafifletmesi duasıyla. Allah'a emanet olun..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim hayırları bilen birtek ALLAHTIR cc inşallah en hayırlısını tez vakitte verir amin amin amin

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim
inş. hayırlı bir iş bulursun dualardasın
selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt