Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

duaları kabul olanların paylaşım alanı (1 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim önemli olan her zaman niyettir burda amaç Allah rızası için birbirimizin gıyabında dua etmek birbirimize yardımcı olmak dualarda sayı hiç önemli değil Allah rızası için yapılması ve insanın niyetini. zaten aynı şeyleri yine bir kardeşimiz daha söylemişti kardeşim yine Yasin süresi kardeşliğinde okunan kardeşlerimizin hayatlarında çok güzel olumlu gelişmler meydana geldi aynı şeyler beni kardeşlerim içinde oldu Allah nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin yeterki biz İhlas ile istmesini bilelim.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Biliyorsunuz iki hafta önce kız kardeşim ve yiğenim ölümden deödüler bununla geçmiş olsun başka acı keder vermesin yapmış olduğu bir iyilik bir sadaka bir dua önlerine gelmiş çok şükür bende olaydan bir gün önce başka sorunlar için kız kardeşim için Yasin'e başlamıştım çok şükür Allah dualarımızı kabul etti.Herşeyde vardır bir hayır Alalh hepimizin sonlarını hayırlara vesile estin inşallah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardıcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

çok şükür çok sevidnim

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
dua bize verilen en büyük nimet RABBİM kabul buyursun inşaALLAH etiğimiz duaları...
benimde gözümde bir rahatsızlığım oldu ALLAH razı olsun leyla arkadaşım yasin kardeşliği başlatmış katıldım katılırken sırayla okunduğunu bilmiyordum amacım zorda olanlar için yasin okumaktı sadece ama tevafuk işte neyse sırayla okunuyormuş ALLAH razı olsun benim içinde okudu arkadaşlar ve tekrar kontrolüm vardı okunduktan sora gittim büyük oranda görmem düzeldi ALLAH binlerce kez razı olsun vesile olandan yardımcı olanlardan inşaALLAH onun için en büyük dua gerçektende din kardeşin için yapılan dua RABBİM kabul buyursun ve birbirimize gerçekten ve gönülden dua edebilmeyi nasip esin inşaALLAH....:a12:

çok büyük bir muzice olmuş duanın gücüyle...çok sevindim adına kardeş

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Güloksam seni o zor günlerden kurtaran belli dualar varmıydı
Paylaşırsan çok sevinirim
Bende sağlık açısından zor günlerden geçiyorum
Rabbim herkese şifalar versin inşallah

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ablalarım abilerim...
1 yıl öncesine kadra annem ve babam ayrılcak duruma kadar geldiler. Ailecek hepimiz çöktük.Ama annemle birlik olup Rabbime el açtık secde ettik .Gecemizi gündüzümüze kattık Durmadan duamızı ettik abdestli geçirdik..Allahım bizi çok zor imtihandan geçirdi.Annem kardeşlerim için hep ayakta durdum.Gözümden yaş gelmedi.Sırf ailem için.Ama sonunda allahım dualarımızı kabul etti ve yeniden bir aradyız..Rabbime şükürler olsun.
Allaha emanet olun ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt