Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

duaları kabul olanların paylaşım alanı (2 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
sıkıntımızı olduğumuzda dua ederiz ve allahın izniyle hayırlısıyla kurtuluruz o sıkıntımızıdan..müslüman kardeşlerim o dileklrimiz kabul olduğunda nasıl da seviniriz değilmi?o halde gerçekleşen dileklerimizi bu başlık altında paylaşalım ve yaptığımız dualarıda söyleyelim..bu yazılanlar duanın kudretinden şüphe duyanlarad ibret olur belki....önce ben yazayım;

bikaç ay önce öyle bir durumdaydımki hastalık hastalığına yakalanmıştım hatta açın bakın açtığım konuların çoğu hastalıklarımla ilgiliyidi...babam beni günde 3-4 doktora götürüdü hasta olmadığımı duyayımda içim rahat etsin diye..ama okadar dua ediyordumki bu günlerden kurtulayım diye..ve kurtuldum hatta domuz gribi salgını olduğu şu günlerde bile çok ağır bir grip geçirsem annem babam üzülür git bir doktora der salgın var derlerde yinede aklıma kötü bişey getirmem...işte allahım beni o kötü günlerden bu güzel günlere getirdi..okuduğum dular çok fazla hangi birini yazayım bilmiyorum..lütfen bu konuyu destekleyelim arkadaşlar hatta sabitlerseniz çok sevnirim selam ve dua ile...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam aleyküm kardeşim Allah razı olsun o kadar çok ki dualarımız gerçekten birde herşeyden önce niyet çok öenmli Rabbim içten yapılan samimi duaları hiç bir zaman geri çevirmez geçen senelerde o kadar zor dönemden geçtik ki çok şükür Allah'a hereşyin üstesinden geldik Allah razı olsun o zor dönemlerimde bütün kardeşlerim hep yanımda oldu sitede olmadığım dönemlerde bile benim için dua ettiler hepisinin emeklerine gönüllerine sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Erkek kardeşim birden bire bir iki saat içinde nerdeyse kaybediyorduk Rabbim gençliğine ve bizlere bağışladı yaptığımız dualar sayesinde hep beraber 3 sene içinde 3 ameliyet oldu çok şükür şimdi çok iyi.
Çarşamba gün yatsı namazında sonra Yasin okudum herkes için dua ettim ayrıca kız kardeşim içinde 4 yıldan beri kadro vermiyorlar o gün telefonda konuştuk o kadar kötü bir durumdaydı ki bir gün sonra Rabbim 3 kapı açtı ve o kadar mutlu oldu ki inşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını tez zamanda alır her gün yeni bir gün nasıl doğuyorsa her gün yeni bir gün yeni bir umut yeni kapılar açıyor Rabbim çok şükür okuduğumuz esmalar Yasin,Vakıa Süresi, Fetih Süresi,Ya şafi İhlas, Ayetel Kürsi, Felak Nas süreleri saymakla bitmez kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Canım geçmiş olsun sizede Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm kardeşim Allah razı olsun o kadar çok ki dualarımız gerçekten birde herşeyden önce niyet çok öenmli Rabbim içten yapılan samimi duaları hiç bir zaman geri çevirmez geçen senelerde o kadar zor dönemden geçtik ki çok şükür Allah'a hereşyin üstesinden geldik Allah razı olsun o zor dönemlerimde bütün kardeşlerim hep yanımda oldu sitede olmadığım dönemlerde bile benim için dua ettiler hepisinin emeklerine gönüllerine sağlık Rabbim ecrini her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Erkek kardeşim birden bire bir iki saat içinde nerdeyse kaybediyorduk Rabbim gençliğine ve bizlere bağışladı yaptığımız dualar sayesinde hep beraber 3 sene içinde 3 ameliyet oldu çok şükür şimdi çok iyi.
Çarşamba gün yatsı namazında sonra Yasin okudum herkes için dua ettim ayrıca kız kardeşim içinde 4 yıldan beri kadro vermiyorlar o gün telefonda konuştuk o kadar kötü bir durumdaydı ki bir gün sonra Rabbim 3 kapı açtı ve o kadar mutlu oldu ki inşallah hayırlısıyla emeklerinin karşılığını tez zamanda alır her gün yeni bir gün nasıl doğuyorsa her gün yeni bir gün yeni bir umut yeni kapılar açıyor Rabbim çok şükür okuduğumuz esmalar Yasin,Vakıa Süresi, Fetih Süresi,Ya şafi İhlas, Ayetel Kürsi, Felak Nas süreleri saymakla bitmez kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Canım geçmiş olsun sizede Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

çok teşekkür ederim canım ablam...

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
Ben cok zor zamanlar gecirdim ve hala geciriyorum. Rabbim bu süre icinde hep dua ettim. Bi is bulmayi cok istedim. Rabbimin izniye bi is buldum ve rabbim tekrar duami kapul ederse bu isde kazandim parayla dedemi hacca göndermek istiyorum. Ikinci kapul olan dua ize mühendislik fakültesinde okumak istiyordum. Almanyada en iyi fakültelerinden biri ve bu falkülteye cok az kisi aliyorlar. Ve yasadim olaylar yüzünden notlarim eskisi gibi cok iyi degildi ama rabbim dualarimi kapul etti. Ve ben simdi o okulda ögrenciyim. Öyle bi kapi acdiki rabbim bana müslüman olmayan bi kulunu vicdana getirdi. Rabbim isterse her türlü kapiyi aciyor. Umarim dedemi hacca göndermek icin ettim duada kapul olur ve bi tane daha cok büyük bi duam var. Rabbim bu iki duami kapul ederse size tekrar yazarim. Hic kimse dua etmekden vaz gecmesin. Rabbim isteyince her türlü kapi aciliyor. Imkansiz dedimiz seyler olur...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Ben cok zor zamanlar gecirdim ve hala geciriyorum. Rabbim bu süre icinde hep dua ettim. Bi is bulmayi cok istedim. Rabbimin izniye bi is buldum ve rabbim tekrar duami kapul ederse bu isde kazandim parayla dedemi hacca göndermek istiyorum. Ikinci kapul olan dua ize mühendislik fakültesinde okumak istiyordum. Almanyada en iyi fakültelerinden biri ve bu falkülteye cok az kisi aliyorlar. Ve yasadim olaylar yüzünden notlarim eskisi gibi cok iyi degildi ama rabbim dualarimi kapul etti. Ve ben simdi o okulda ögrenciyim. Öyle bi kapi acdiki rabbim bana müslüman olmayan bi kulunu vicdana getirdi. Rabbim isterse her türlü kapiyi aciyor. Umarim dedemi hacca göndermek icin ettim duada kapul olur ve bi tane daha cok büyük bi duam var. Rabbim bu iki duami kapul ederse size tekrar yazarim. Hic kimse dua etmekden vaz gecmesin. Rabbim isteyince her türlü kapi aciliyor. Imkansiz dedimiz seyler olur...

selamun aleyküm kardeşim
çok güzeldi iyiki yazdınız bunları okuyunca umudum bin kat daha artıyor umarım umudu olmayanlarada yardımcı olabiliriz bu bölümde..buarada rabbim diğer isteklerinizide kabul eder inşallah benimde derdm bakalım slemate erecekmiyim ama umudum sonsuz şükür.....

minetn

Kayıtlı Kullanıcı
tesadüfen mesajınızı görüp benim için hayırlı bir site olduğunu düşünerek üye oldum
bizde eşimle şu aralar işden dolayı sıkıntılar yaşıyoruz eşim işinden istifa etmeyi düşünüyor bende ne diyeceğimi şaşırdım sürekli dua ediyorum İnşallah Allahım cuma günü hürmetine dualarımızı kabul eder

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm kardeşlerim,
İnanın Rabbim açılan elleri asla geri çevirmez.Ya bu dünyada yada ahirette kabul buyurur.Leyla kardeşimin
dediği gibi çokkkkkk .Gerçekten çok sıkışmışsak ve gerçekten canı gönülden derdimizi cenab-ı Hakka ilettiysek ellerimiz boş kalmıyor.Sorunumuz büyükte olsa-küçükte.
Benim kardeşim henüz 30 yaşında iken,3 tane bebeği var iken kansere yakalandı.Tetkiklerde 7 cm. çapında tümör tespit edildi.Doktorlar çok ümitsizdi.Ameliyata alındı.Sadece ben değil,çok fazla dua aldı.Allah cümlesinden razı olsun,kuran kurslarından,sohbet güruplarımdan.Bu çok acı,ameliyata girerken bile çocuklarım,çocuklarım onlar daha çok küçük,onlar size emanet abla diye diye ameliyata gitti.
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN şimdi kardeşim çok iyi.Doktorlar hayret ediyor nasıl olurda böyle büyük bir
tümör zarar vermez diyorlar.

Bir gece saat 2-3 arasında.camdan bakarken bir polis otosunun yol kenarında bir gence kontrol yaptığını
gördüm.Çocuk 15-16 yaşlarında tertemiz yüzlü idi.Polisler onu kolundan tutup minibüse bindirdiler.
Çocuğun sesi çıkmıyordu.Birden içime oturdu.Yazık ya bu çocuk sahipsizse,suçsuzsa dedim ya annesi ???
Allahım ya bu çocuk dardaysa dedim.yüreğim sıkıştı.Arabanın arkasından Ayetel kürsi okudum.daha brn dua ederken minibüs durdu .Çocuğun elindeki kelepçeyi söküp onu serbest bıraktılar.İşte böyle.......
Allah'a emanet olun

minetn

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşine geçmiş olsun kardeşim Allah tüm hastaların şifasını veriri inşallah
aslında yazılanları okuyunca şükrediyorum halimize ama bazende içimden neden biz demedende alamıyorum bazı insanları işi ras giderken niye bizimkilere takılıyor diyorum acaba ah mı aldım ana babamızın gönlünümü kırıyoruz, hakka mı giriyoruz aslında saydığım bütün günahlarıda işliyoruz ama en ufak bir sıkıntıda yüzsüzce niye biz diyoruz,
Allah selamet versin darda bırakmasın hayırlısını versin inşalllah
iyiki bu siteyi keşfettim en azından başkaları için dua edip tanımadığım insanların duasını almaya çalışıyorum
dualarınızda bulunmak dileğiyle
eşimin işleri inşallah yoluna girer gönül ettiklerimiz hayırlısıyla gerçekleşir,
kardeşim hayırlısıyla şifasını bulur, evladımı hayırlı bir evlat olarak yetiştiririm inşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Halimize ne kadar şükür etsek azdır kardeşlerim bazen bakıyoruz değmeyecek şeyler için kendimizi üzüyoruz ama çevremizde dışarıya baktığımızda ne kadar şanslı olduğumuzu görüyoruz o kadar darda sıkıntıda zülüm altındaki kardeşlerimizi düşününce Alalh bütün müslüman kardeşlerimizin yar ve yardımcıları olsun içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerne çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Kız kardeşim 4 yıldır kadro alamıyordu hiç bir zaman doğrularından taviz vermediği için ve bazı insanların yaptığı gibi rüzgar nereye dönerse onlarda öyle dönmediği için çok şükür Rabbim sabrının mükafatını vermey başladı Allah kımset ederse bu ayın sonuna kadar yeni görev yerinde istediği kadroyu alacak amaç maddiyat değil ama yıllarca gece gündüz harcadığı emeklerinin karşılığını almak için ama kimse şunu hiç bir zaman unutmasın kim ne yapar kendine yapar maalesef insanlarımız herşeyi görmek istedikleri pencereden baktıkları için kul hakkına girdiklerinin farkında bile değiller ama Allah herkesin kalbine göre mükafatını versin şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine Alalh hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhatç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Allah büyük gün doğmadan neler doğar her gün nasıl yeni bir gün doğarken her gün yeni bir umut yeni bir gün Alalh nelere Kadir'dir yeter ki ol desin Rabbim.
Hayatımızda o kada yaşadığımız olaylar vardır ki çok şükür Rabbim hiç bir zaman bizleri darda sıkıntıda bırakmadı çok şükür.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Herşeyde vardır bir hayır kardeşlerim şunuda eklemek istiyorum dört yıla yakın oldu bu siteye üye olalı ve hayatımda o kadar değişikler oldu ki ve yıllardır yaptığımız ibadetimizden daha çok lezzet almaya huzur bulmaya başladım ayrıca dua kur'an okuma tesbih çekme alışkanlığı kazandım gerçekten burda olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum bu siteyi kuran vesile olan burda olan olmayan kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah ecrinizi her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Hiç bir zaman şunu da unutmayın kardeşlerim başınıza bir sıkıntı olay geldiğinizde hiç bir zaman kötü düşünmeyin sadece benim başıma mı geliyor ben bu kadar mı kötü bir insanın ne günah işledim de Alllah bana sıkıntı veriyor diye düşünmeyin bu dünya bir imtihan dünyası hepimizin ayrı ayrı imtihanları var sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrımızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun selametle kalınız.

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin

Bütün yazdıklarına bende imzamı atıyorum.Biz Allah'ın kapısında,O bizim yanımızda olduktan sonra,dağlar üzerimize yürüse,ateşler tenimize değse ve sular nefesimizi kesse ne olur ! Biliyoruz ki hersinin gücü RABBİM dur !diyene kadar.Allah'ım bizleri yalnız ve çaresiz bırakma,bizleri sensiz bırakma,bizleri senden başkasına muhtaç etme.Allah'ım SEN bize yetersin.Amin

minetn

Kayıtlı Kullanıcı
defalarca amin demek geliyor içimden ne güzel paylaşmışsınız Allah razı olsun ,
Allahım hayırlısını versin inşallah

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
dua bize verilen en büyük nimet RABBİM kabul buyursun inşaALLAH etiğimiz duaları...
benimde gözümde bir rahatsızlığım oldu ALLAH razı olsun leyla arkadaşım yasin kardeşliği başlatmış katıldım katılırken sırayla okunduğunu bilmiyordum amacım zorda olanlar için yasin okumaktı sadece ama tevafuk işte neyse sırayla okunuyormuş ALLAH razı olsun benim içinde okudu arkadaşlar ve tekrar kontrolüm vardı okunduktan sora gittim büyük oranda görmem düzeldi ALLAH binlerce kez razı olsun vesile olandan yardımcı olanlardan inşaALLAH onun için en büyük dua gerçektende din kardeşin için yapılan dua RABBİM kabul buyursun ve birbirimize gerçekten ve gönülden dua edebilmeyi nasip esin inşaALLAH....:a12:

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun kardeşim önemli olan her zaman niyettir burda amaç Allah rızası için birbirimizin gıyabında dua etmek birbirimize yardımcı olmak dualarda sayı hiç önemli değil Allah rızası için yapılması ve insanın niyetini. zaten aynı şeyleri yine bir kardeşimiz daha söylemişti kardeşim yine Yasin süresi kardeşliğinde okunan kardeşlerimizin hayatlarında çok güzel olumlu gelişmler meydana geldi aynı şeyler beni kardeşlerim içinde oldu Allah nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin yeterki biz İhlas ile istmesini bilelim.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Biliyorsunuz iki hafta önce kız kardeşim ve yiğenim ölümden deödüler bununla geçmiş olsun başka acı keder vermesin yapmış olduğu bir iyilik bir sadaka bir dua önlerine gelmiş çok şükür bende olaydan bir gün önce başka sorunlar için kız kardeşim için Yasin'e başlamıştım çok şükür Allah dualarımızı kabul etti.Herşeyde vardır bir hayır Alalh hepimizin sonlarını hayırlara vesile estin inşallah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardıcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

Beautiful_1064

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim önemli olan her zaman niyettir burda amaç Allah rızası için birbirimizin gıyabında dua etmek birbirimize yardımcı olmak dualarda sayı hiç önemli değil Allah rızası için yapılması ve insanın niyetini. zaten aynı şeyleri yine bir kardeşimiz daha söylemişti kardeşim yine Yasin süresi kardeşliğinde okunan kardeşlerimizin hayatlarında çok güzel olumlu gelişmler meydana geldi aynı şeyler beni kardeşlerim içinde oldu Allah nelere Kadir'dir yeter ki Ol desin yeterki biz İhlas ile istmesini bilelim.
Çok geçmiş olsun kardeşim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Biliyorsunuz iki hafta önce kız kardeşim ve yiğenim ölümden deödüler bununla geçmiş olsun başka acı keder vermesin yapmış olduğu bir iyilik bir sadaka bir dua önlerine gelmiş çok şükür bende olaydan bir gün önce başka sorunlar için kız kardeşim için Yasin'e başlamıştım çok şükür Allah dualarımızı kabul etti.Herşeyde vardır bir hayır Alalh hepimizin sonlarını hayırlara vesile estin inşallah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardıcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

haklısınız önce niyet önemli ALLAH razı olsun bütün hastlara şafi ismi şerefiyle şifa nasip etsin RABBİM... ALLAH sizinde yar ve yardımcınız olsun ben paylaşmak istedim tekrar teşekkürler hayırLı geceLer seLam ve dua iLe...

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm kardeşlerim,
İnanın Rabbim açılan elleri asla geri çevirmez.Ya bu dünyada yada ahirette kabul buyurur.Leyla kardeşimin
dediği gibi çokkkkkk .Gerçekten çok sıkışmışsak ve gerçekten canı gönülden derdimizi cenab-ı Hakka ilettiysek ellerimiz boş kalmıyor.Sorunumuz büyükte olsa-küçükte.
Benim kardeşim henüz 30 yaşında iken,3 tane bebeği var iken kansere yakalandı.Tetkiklerde 7 cm. çapında tümör tespit edildi.Doktorlar çok ümitsizdi.Ameliyata alındı.Sadece ben değil,çok fazla dua aldı.Allah cümlesinden razı olsun,kuran kurslarından,sohbet güruplarımdan.Bu çok acı,ameliyata girerken bile çocuklarım,çocuklarım onlar daha çok küçük,onlar size emanet abla diye diye ameliyata gitti.
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİL ALEMİN şimdi kardeşim çok iyi.Doktorlar hayret ediyor nasıl olurda böyle büyük bir
tümör zarar vermez diyorlar.

Bir gece saat 2-3 arasında.camdan bakarken bir polis otosunun yol kenarında bir gence kontrol yaptığını
gördüm.Çocuk 15-16 yaşlarında tertemiz yüzlü idi.Polisler onu kolundan tutup minibüse bindirdiler.
Çocuğun sesi çıkmıyordu.Birden içime oturdu.Yazık ya bu çocuk sahipsizse,suçsuzsa dedim ya annesi ???
Allahım ya bu çocuk dardaysa dedim.yüreğim sıkıştı.Arabanın arkasından Ayetel kürsi okudum.daha brn dua ederken minibüs durdu .Çocuğun elindeki kelepçeyi söküp onu serbest bıraktılar.İşte böyle.......
Allah'a emanet olun

çok etkilendim yaa kardeşine ve ayetel kürsi okuduğun kişiye özellikle...demekki dua bukadar güçlü....çok saol paylaştığın için

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt