Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dua (1 Kullanıcı)

**RaNa**

Kayıtlı Kullanıcı

Ya Rab, yine anladım Senden başka sığınacak kimsenin olmadığını, Yine anladım büyüklüğünü unutan talihsiz beynimin neden zonkladığını, Yine anladım umut bağladığım bütün kapıların kapanmaya mahkum kaldığını, Yine anladım ya Rab Sana muhtaç kaldığımı yine anladım. İşte yine geldim, sonsuz rahmetine yöneldim, büyük affına umutlandım. Derdime derman bulamadım dermanına sığındım Ya Rab, haddimi bilemedim, unuttum Seni merhametine dayandım Ya Rab. Aczimi fark edemedim, unuttum yüceliğini, büyüklüğüne sığındım Ya Rab. Fakirliğimi çözemedim, unuttum nimetlerini zenginliğine sığındım Ya Rab. Aşkına eremedim, unuttum güzelliğini sevgine sığındım Ya Rab. Ey gönüllerin huzuru, Ey inancın gururu Büyük Allah’ım, Ey Merhametlilerin en merhametlisi, Ey Alemlerin yegane sahibi Allah’ım, Ey dileklere cevap veren, Ey iyilikleri boş çevirmeyen Allah’ım, Sen sözümüzü işitiyorsun, yerimizi biliyorsun, biz fakiriz, sana muhtacız. Yardımını bekliyoruz, senden korkuyoruz, seni seviyoruz, şefkatini bekliyoruz, günahlarımızı itiraf ediyoruz, boynumuzu büküyoruz, sabırla bekliyoruz, Gün gelir ki öleceğim, toprağa gömüleceğim. O anda tüm insanlar beni yalnız bırakacak. Beni kurtaracak hiç kimse kalmayacak. “Hani nerdesiniz ey samimi dostlarım, ey sevdiklerim.” diye niyazda bulunacağım. Ancak o gün de en iyi dostum yine sen olacaksın. Benim derdimi sen bileceksin. Ya Rab, ne dünyada ne ahirette beni senden ayırma. AMİN AMİN AMİN

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin amin........
Yürekten amin,
allah razı olsun.selametle kalın.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Amiin.
çok güzel kim yazdıysa eline sağlık :)
ALLAH celle celalühü razı olsun

esmersevda

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin ne güzel bir dua yüreklere değiyo rabbimi unutuyoruz bazen ama o bizi hiç unutmuyo şükürler olsun ona.Allah razı olsun senden

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt