Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua (1 Kullanıcı)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum." Kulağıma, gözüme sıhhat ver! Küfürden, fakirlik ve kabir azabından, zulmetmekten ve zulme uğramaktan sana sığınırım.

Allah'ım, yaşamam hayırlı olduğu ana kadar beni yaşat, ölüm hayırlı olduğu anda da beni öldür.
“Allahım! Kur’ân-ı kerîm hürmetine bana rahmet eyle, Kur’ânı bana îmân, nûr, hidâyet ve rahmet kıl, Allahım Kur’ân-ı kerîmden unuttuğum oldu ise bana hatırlat, anlamadığım olduğu ise bana anlat, gece ve gündüzde Kur’ân okumayı bana nasib et, Kur’ân-ı kerîmi lehimde hüccet kıl. Ey âlemlerin Rabbi.”

Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetin adina sıkıntılarımızda yardimını talep ediyorum

Allahım, bize kendi katından hidâyet ihsân eyle, kendi fazlu kereminden bana ihsân eyle, rahmetini bize akıt ve bereketlerinden bize inzâl eyle
Allahım! Beizim için takdir ettiğin herşeyin sonu hayır olmasını senden, senin merhametinden dileriz. Ey merhamet edenlerin en merhametlisi

Allahım! Cehennem azabından, kabir azabından, Mesih Deccâl'in fitnesinden, hayat ve ölüm fitnesinden sana sığınırız."
Allahım! Cenneti ve Cennete götürecek söz ve işleri senden ister, Cehennemden ve Cehenneme sürükleyecek söz ve hareketlerden sana sığınırız

Allahım! Hâlde ve gelecekte bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün iyilikleri senden ister, bildiğimiz ve bilmediğimiz hâlde ve gelecekte bütün kötülüklerden sana sığınırız

Ya Rabbi, faydasız ilimden, makbul olmıyan ibâdetten ve kabul edilmiyen duâdan, acizlikten, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten ve her çeşit hastalıktan, gece ve gündüz gelecek kötülüklerden, sıkıntılardan kötü arkadaştan ve kötü komşudan sana sığınırız!

aminn..

GEVHER

Yönetici
amin...

Rabbim , Senin dostluğunu kazanıncaya kadar beni yaşat , ve Sana olan sevgimin doruğa ulaştığı noktada canımı al ki ölümüm Senin sevginle dolsun...

Allah razı olsun paylaşımınız için. Rabbim , gönülden amin diyenlerden etsin.

muazzez35

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin kardeşim allah c.c razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt