:A ya haklısnda kardeşim dua etmeye cok çalışıyorm ama namaz kılarken kendimi veremiyorm içimden gelerek ibadetlerimi yapamıyorm hayatan zevk alamıyorm hergünüm diger günden daha berbat geciyo ne olacak bende bilmiyorm içimde patlayacak bir volkanizma var sanki yorgunum ölümde care degil bununda bilincindeyim cünkü ahireti kazanmak için bişey yapamıyorm :A ne olacak bilmiyorm allah yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın dularınızı bekliyorm
selamü aleyküm kardeşim, insan hep aynı halde kalamaz ki yolumuzda inişler vardır, yokuşlar vardır.
önemli olan farzları sünnetleri yerine getirmektir, nefis de bize asılıyor,şeytan da ibadeti,Allah zikrini ihmal ettik mi onlar kazanır
bana ''felak'' ,''nas'' surelerini okumayı tavsiye etmişlerdi,
ölum çaremiz değil bilakis ne olduğunu bilsek, bizi Kıyamete taşıdığını hatırlasak hiç ölmek istemeyiz, Hayatımız bizim semayemiz ,onu Allah yolunda harcamalı
Bunun içindir ki nefis terbiyesinde Kuran ve Sünneti yaşayan bir mürşide ,himmetine ihtiyacımız vardır, hastanın tabibe ihtiyacı olduğu gibi
Allahü Teala ''dua edin icabet edeyim'' diye buyuruyor, yeis de haramdır biliyorsunuz. Kuranda ve Sünnette her derde derman var! ne günler yaşadık ,Allah yardımcımız olsun! Bollukta şükür,darlıkta sabır ihsan eylesin!
''beni kapıdan savsan başka gidecek kapım yoktur Allahım,
ben ancak yakılmaya yarayan kuru bir otum, ama Sen çok Latif çok Merhametli oluğun için bana affın serinliğini ,marifetin tatlılığını tattır,bağışlamak Sana yakışır Sultanım, Hz.Muhammede binbir salatu selam olsun ve ala alihi ve sahbihi, Onu aşkına beni bağışla Ya Erhamürrahimin, bana katından bir veli ver!(Maide suresi:''Rabbena ve hab lena min ledunke veliyyen!'' ''Rabbena bize katından bir veli ver!'')