Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA (1 Kullanıcı)

SEVGI HERYERDE

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADASLAR BEN SITEYE COKGIREMIYORUM BIR YERDE CALISIYORUM BENIM RUH SIKINTIM VAR YAPTIGIM IBADETTEN ZEVK ALAMIYORUM VE ISTEKSIZ YAPIYORUM BU YUZDEN COK UZULUYORUM NE OLUR DUAB AYRICA BASIMDA BIR DENGESIZLIK VAR DOKTOR STRESE BAGLI DEDI BUNUN GECMESI ICINDE DUA EDERSENIZ SEVINIRIM HEPINIZI SEVIYORUM

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA

selamünaleyküm kardeşim,

ALLAH-Ü TEALA (C.C) bir an önce şifa verir inşaALLAH. Rabbimizin yar ve yardımcın olması duası ile.

selamünaleyküm

dolunayhilal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA

ALLAH CÜMLEYE İÇİ SIRA BİZEDE YARDIM ETSİN

_CpK_

Kayıtlı Kullanıcı
Bunalım içindesin heralde hayata fazla önem vermezsen daha doğrusu ''Dünya ya fazla önem vermeyip senin için gerçek amacın Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu bilirsen çekeceğin hertürlü sıkıntınında eylenceninde şüpesizki bir karşılığı olacağını ve bu karşılığın Allah'tan olduğunu bilirsen rahatlarsın. Vallahi insan dertlerinin karşılığı olacağını düşündükçe dertsiz tasasız yaşayan insanlara acıyo.

sewdem

Kayıtlı Kullanıcı
bu duayı bu siteden aldım ve cok güzel bir dua arkadaşım bol bol dua et
"EY BİZİM KERİM RABBİMİZ,BİZİ DOĞRU YOLA İLETTİKTEN SONRA KALPLERİMİZİ SAPTIRMA VE KATINDAN BİZE BİR RAHMET BAĞIŞLA.
ŞÜPHESİZ BAĞIŞI BOL OLAN VEHHAP SENSİN SEN!..(AL-İ-İMRAN-8)

KARINCA

Kayıtlı Kullanıcı
dua etmek o kadar onemlı kı arkadaslar ne zaman dara dussem O gunes gıbı dogdu dunyama ve karanlıklardan kurtardı benı....hıc bıkmadan umıtsızlege dusmeden dua edın....

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşleri hayırlı bayramlar ya benimde içim cok sıkılyoo hiçbirşeyden zevk alamıyorm ve sıkıntıdan ailemle tartışıyorm hayatım monoton aklıma kötü şeyler geliyoo dua ediyorm ama bu bunalımdan kurtulmak için ama gecmiyoo namaz kılamıyorm ibadetlerimi yapamıyorm içimden gelmiyoo ne yapacagımı bilmiyorm bazen kötübişey yapmaktan korkuyorum hergece yataga girerken aglıyorm yalvarıyorm allah canımı alsın diye ama sabah kaltıgımda yine aynı sorunlar bitmiyo hiç birşey yolunda degil sizden dualarınızda banada yer vermenizi istiyorum inanın ne yapacagımı bilmiyorm dualarınızı bekliyorm allah hepinizden razı olsun iyi bayramlar allah yar ve yardımcınz olsun

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
s.a kardeşleri hayırlı bayramlar ya benimde içim cok sıkılyoo hiçbirşeyden zevk alamıyorm ve sıkıntıdan ailemle tartışıyorm hayatım monoton aklıma kötü şeyler geliyoo dua ediyorm ama bu bunalımdan kurtulmak için ama gecmiyoo namaz kılamıyorm ibadetlerimi yapamıyorm içimden gelmiyoo ne yapacagımı bilmiyorm bazen kötübişey yapmaktan korkuyorum hergece yataga girerken aglıyorm yalvarıyorm allah canımı alsın diye ama sabah kaltıgımda yine aynı sorunlar bitmiyo hiç birşey yolunda degil sizden dualarınızda banada yer vermenizi istiyorum inanın ne yapacagımı bilmiyorm dualarınızı bekliyorm allah hepinizden razı olsun iyi bayramlar allah yar ve yardımcınz olsun

''Kalbler ancak Allah zikri ile tatmin olur''
Ayeti Kerime
benim zikri ihmal ettiğim günleri andirdı anlattığın ,o günlerde aynı senin gibi idim hatta daha da fena...

gozyasi

Kayıtlı Kullanıcı
نعىمة;538935' Alıntı:
''Kalbler ancak Allah zikri ile tatmin olur''
Ayeti Kerime
benim zikri ihmal ettiğim günleri andirdı anlattığın ,o günlerde aynı senin gibi idim hatta daha da fena...

:A ya haklısnda kardeşim dua etmeye cok çalışıyorm ama namaz kılarken kendimi veremiyorm içimden gelerek ibadetlerimi yapamıyorm hayatan zevk alamıyorm hergünüm diger günden daha berbat geciyo ne olacak bende bilmiyorm içimde patlayacak bir volkanizma var sanki yorgunum ölümde care degil bununda bilincindeyim cünkü ahireti kazanmak için bişey yapamıyorm :A ne olacak bilmiyorm allah yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın dularınızı bekliyorm

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
:A ya haklısnda kardeşim dua etmeye cok çalışıyorm ama namaz kılarken kendimi veremiyorm içimden gelerek ibadetlerimi yapamıyorm hayatan zevk alamıyorm hergünüm diger günden daha berbat geciyo ne olacak bende bilmiyorm içimde patlayacak bir volkanizma var sanki yorgunum ölümde care degil bununda bilincindeyim cünkü ahireti kazanmak için bişey yapamıyorm :A ne olacak bilmiyorm allah yakın zamanda bu sıkıntıdan kurtarsın dularınızı bekliyorm

selamü aleyküm kardeşim, insan hep aynı halde kalamaz ki yolumuzda inişler vardır, yokuşlar vardır.
önemli olan farzları sünnetleri yerine getirmektir, nefis de bize asılıyor,şeytan da ibadeti,Allah zikrini ihmal ettik mi onlar kazanır
bana ''felak'' ,''nas'' surelerini okumayı tavsiye etmişlerdi,
ölum çaremiz değil bilakis ne olduğunu bilsek, bizi Kıyamete taşıdığını hatırlasak hiç ölmek istemeyiz, Hayatımız bizim semayemiz ,onu Allah yolunda harcamalı
Bunun içindir ki nefis terbiyesinde Kuran ve Sünneti yaşayan bir mürşide ,himmetine ihtiyacımız vardır, hastanın tabibe ihtiyacı olduğu gibi
Allahü Teala ''dua edin icabet edeyim'' diye buyuruyor, yeis de haramdır biliyorsunuz. Kuranda ve Sünnette her derde derman var! ne günler yaşadık ,Allah yardımcımız olsun! Bollukta şükür,darlıkta sabır ihsan eylesin!
''beni kapıdan savsan başka gidecek kapım yoktur Allahım,
ben ancak yakılmaya yarayan kuru bir otum, ama Sen çok Latif çok Merhametli oluğun için bana affın serinliğini ,marifetin tatlılığını tattır,bağışlamak Sana yakışır Sultanım, Hz.Muhammede binbir salatu selam olsun ve ala alihi ve sahbihi, Onu aşkına beni bağışla Ya Erhamürrahimin, bana katından bir veli ver!(Maide suresi:''Rabbena ve hab lena min ledunke veliyyen!'' ''Rabbena bize katından bir veli ver!'')

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
kARDEŞİM ALLAH C.C. YAR VE YARDIMCIN OLSUN. BİRAN ÖNCE SIHATİNE KAVUŞURSUN İNŞAALLAH DUALARIMIZ MÜŞTEREKTİR. DUA İLE KAL.

prensesim

Kayıtlı Kullanıcı
ben ibadetimi biraz geciktirsem biri beni uyarırsa o ibadeti yapmak istemiyorum çünkü kendimi onlar dedi diye yapmış zannediyom biri beni bu düşüncemden kurtarsın lütttfen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt