Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dua,İş,Olup Olmaması (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Tövbe haşa ALLAH'A sorgu sual olmaz fakat ben günahlardan elimi ayağımı çektim duamı ediyorum ALLAH'I tesbih ediyorum iş arıyorum ALLAH'TAN iş diliyorum.peki ALLAH'I anmayan içki zina gırla giden insanlar var onların hemen işleri oluyor bir işte çalışıyorlar.ben bir türlü iş bulamıyorum.YÜCE RABBİM beni belkide bu zamanda sınıyor galiba herkesi başka şekilde sınıyor.düşüncelerinizi almak istedim sadece bir kul olarak.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim imtihan dünyası...

Dünyanın en güçlüleride müslüman olmayanlar değil mi zaten...

Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir. (Bakara -153)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim imtihan dünyası...

Dünyanın en güçlüleride müslüman olmayanlar değil mi zaten...

Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir. (Bakara -153)

ALLAH RAZI OLSUN kardeşim haklısın.ben isyan etmiyorum asla ALLAH istemeden hiç bir şey olmuyor çünki dua edip sabrediyorum.ALLAH'IM ne olur diyorum yalvarıyorum.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN kardeşim haklısın.ben isyan etmiyorum asla ALLAH istemeden hiç bir şey olmuyor çünki dua edip sabrediyorum.ALLAH'IM ne olur diyorum yalvarıyorum.

AMİN...Ecmeın kardeşim ALLAH Celle Celalühü Hakkınızda hayırlı bir iş nasip etsin.

RABBİM büyüktür.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ.İNŞALLAH EN KISA SÜREDE.aylardır bekliyorum çünki.kafayı yicem demek bile isyan olur.susuyorum ne yapayım.kulum elimden gelen bu kadar diyorum.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN BİNLERCE KEZ.İNŞALLAH EN KISA SÜREDE.aylardır bekliyorum çünki.kafayı yicem demek bile isyan olur.susuyorum ne yapayım.kulum elimden gelen bu kadar diyorum.

AMİN...

ALLAH Celle Celalühü yardımcınız olsun kardeşim.

RABBİM bir kapıyı kapar bir kapıyı açar.

Gerçekten işiniz zor.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
O kapının açılmasını bekliyorum zaten.o kapı ah bir açılsa.ALLAH'TAN ÜMİT KESİLMEZ ÇÜNKİ.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum.Tövbe haşa ALLAH'A sorgu sual olmaz fakat ben günahlardan elimi ayağımı çektim duamı ediyorum ALLAH'I tesbih ediyorum iş arıyorum ALLAH'TAN iş diliyorum.peki ALLAH'I anmayan içki zina gırla giden insanlar var onların hemen işleri oluyor bir işte çalışıyorlar.ben bir türlü iş bulamıyorum.YÜCE RABBİM beni belkide bu zamanda sınıyor galiba herkesi başka şekilde sınıyor.düşüncelerinizi almak istedim sadece bir kul olarak.

selamun aleykum kardeşim Rabbimiz sesini duymaktann hoşlandığı kulun duasını hemen kabul etmezmişki duaya devam etsin ,sesini duymak istemediğine de istediğini hemen verirmiş .birde dualarımız 3 şekilde kabul olurmuş 1.istediğimizin olması 2.başımıza gelecek bi kaza belayı önleyerek 3.o dua yerine bize cennete yer verilerek.biliyosun ki kul duam kabul olmuyor diyene kadar duası kabul olunur.böyle düşünürsen daha içten samimi dua edersin inşallah.Rabbim yardımcın olsun .

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim Rabbimiz sesini duymaktann hoşlandığı kulun duasını hemen kabul etmezmişki duaya devam etsin ,sesini duymak istemediğine de istediğini hemen verirmiş .birde dualarımız 3 şekilde kabul olurmuş 1.istediğimizin olması 2.başımıza gelecek bi kaza belayı önleyerek 3.o dua yerine bize cennete yer verilerek.biliyosun ki kul duam kabul olmuyor diyene kadar duası kabul olunur.böyle düşünürsen daha içten samimi dua edersin inşallah.Rabbim yardımcın olsun .

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.sizin dualarınızla İNŞALLAH.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemizden bütün kardeşlerimizle dualarda bulusalım inşallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sabırlı olun.rabbim sizlere çok güzel kısmetler açacaktır.
Bol bol dua edin.allaha emanet olun.
Selam ve dua ile........

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Inşallah.allah'ım yardım et.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kapıları açan ya rabbim helalinden bir iş.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt