Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA HASTALIKLARIN TEDAVİ SÜRECİNİ HIZLANDIRIYOR.. (1 Kullanıcı)

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı
Dua Rabbimiz'in Rahman ve Rahim isminin çok üstün bir tecellisi, müminlere çok büyük bir lütfudur. Çünkü insan Allah'a dua ederek samimi imanını, sevgisini ve korkusunu ifade edebilir. Tek dost ve veli olarak O'na teslim olduğunu, yalnızca O'ndan medet umup O'ndan yardım dilediğini gösterebilir.

Sonsuz merhamet, şefkat ve güç sahibi olan Yüce Rabbimiz, Kuran'da insanlara çok yakın oldugunu, Kendisi'ne dua ederek bir şey istediklerinde onların dualarına icabet edeceğini bildirir. Bu konuyla ilgili bir ayette şu şekilde buyrulmaktadır:

Kullarim Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakinim.
Bana dua ettigi zaman dua edenin duasina cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim Cagrima cevap versinler ve Bana iman etsinler, Umulur ki irsad (dogru yolu bulmus) olurlar (Bakara Suresi 186)

Alinti

paradise_angel

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA HASTALIKLARIN TEDAVİ SÜRECİNİ HIZLANDIRIYOR..

S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DAİMA DUACIYIZ YARADANA BİZE ONDAN BAŞKA KİM YARDIM EDEBİLİR Kİ DUALRIMIZI KABUL BUYURUR RABBİM AMİNN

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun.

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

paradise_angel yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM DAİMA DUACIYIZ YARADANA BİZE ONDAN BAŞKA KİM YARDIM EDEBİLİR Kİ DUALRIMIZI KABUL BUYURUR RABBİM AMİNN

Ve Aleykum Selam AMIN!!!!! INSALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR KARDESIM. B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Bana dua ettigi zaman dua edenin duasina cevap veririm. Öyleyse, onlar da Benim Cagrima cevap versinler ve Bana iman etsinler, Umulur ki irsad (dogru yolu bulmus) olurlar (Bakara Suresi 186)

selamün aleyküm kardeşim. çok güzel bir paylaşımdı. Allah razı olsun. selam ve dua ile.

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:

selamün aleyküm kardeşim. çok güzel bir paylaşımdı. Allah razı olsun. selam ve dua ile.

Ve Aleykum Selam Begendiginize sevindim Peygamber efendimizin dedigi butun sozler guzeldir:) Allah sizden de razi oslun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt