Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dua edip ve yasin-i serif okurmusunuz kardeslerim?? (1 Kullanıcı)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel kardeslerim . . . su siralar cok sikintiliyim ve sinavlarim var persembe günü ve cuma günü iki büyük önemli bir sinav yazicam . . . ama persembe günü yazicak olucagim sinav icin cok sikintiliyim kardeslerim:( sizlerden benim icin dua edermisiniz ve yasin-i serif okurmusunuz diye sorucaktim?? ama eminim benim gibi bircok kardesimde sinavlara hazirlaniordur ayni zamanda onlarada dua edersek kardeslerim cok sevinirim. § allah dua eden ve etmeyen tüm kardeslerimden razi olsun § "B)

"SELAM ve DUA ile"

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: dua edip ve yasin-i serif okurmusunuz kardeslerim??

ve aleyküm selam;
Rabbimiz c.c. zihin açıklığı versin tüm kardeşlerimize hayırlısı olsun İnşAAllah...

RABBİ YESSİR VELA TUAASİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR duasını sık sık okuyun İşnAAllah selametle kalın....

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

Kader_sultan yazdı:
s.a güzel kardeslerim . . . su siralar cok sikintiliyim ve sinavlarim var persembe günü ve cuma günü iki büyük önemli bir sinav yazicam . . . ama persembe günü yazicak olucagim sinav icin cok sikintiliyim kardeslerim:( sizlerden benim icin dua edermisiniz ve yasin-i serif okurmusunuz diye sorucaktim?? ama eminim benim gibi bircok kardesimde sinavlara hazirlaniordur ayni zamanda onlarada dua edersek kardeslerim cok sevinirim. § allah dua eden ve etmeyen tüm kardeslerimden razi olsun § "B)

"SELAM ve DUA ile"
A.S ALLAH YARDIMCIN OLSUN EDERİZ NEİ ETMEYELİM YASİNDE OKURUM SANA ALLAHIN İZNİYLE ALLAH ZİHİN ACIKLIĞI VERSİN SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİM

eminenurcan

Kayıtlı Kullanıcı

SINAVI HAYIRLISIYLA VERİRSİN İNŞ. DUA EDECEĞİZ ALLAH RAZI OLSUN

neslihantuncel

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN KARDEŞİM.BU ARALAR SINAV STRESİ ÇOĞUMUZDA VAR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH.

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
ve aleyküm selam;
Rabbimiz c.c. zihin açıklığı versin tüm kardeşlerimize hayırlısı olsun İnşAAllah...

RABBİ YESSİR VELA TUAASİR RABBİ TEMMİM BİL HAYR duasını sık sık okuyun İşnAAllah selametle kalın....

saol kardesim allah razi olsun B)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
Kader_sultan yazdı:

"SELAM ve DUA ile"
A.S ALLAH YARDIMCIN OLSUN EDERİZ NEİ ETMEYELİM YASİNDE OKURUM SANA ALLAHIN İZNİYLE ALLAH ZİHİN ACIKLIĞI VERSİN SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİM

aminn sagol handos kardesim B)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

eminenurcan yazdı:
SINAVI HAYIRLISIYLA VERİRSİN İNŞ. DUA EDECEĞİZ ALLAH RAZI OLSUN

insallah hayirlisiyla veririm sagol kardess B)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

neslihantuncel yazdı:
ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN KARDEŞİM.BU ARALAR SINAV STRESİ ÇOĞUMUZDA VAR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH.

amin ins. sagol kardesim ewt bu siralar bircogumuzda bu vr inanin o sinavi hayirlisiyla bi versem kendimi cok iyi hissetcem B) cümlemizin yar ve yardimcisi olsun rabbim . . .

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeslerim dualarinizla destek oldugunuz icin allah sizden razi olsun ilk sinavim yarin ins. hayirlisiyla veririm tabiiki biras stres var ama simdi kendimi daha iyi hissediorum cok calistim ynai claistigima inaniyorum rabbim yardimcim olur ins. sizde sagolun B) cümlemizin yar ve yardimcisi olsun ins.

"selam ve dua ile"

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

inş.allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim fazla heyecan yapma:D

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
inş.allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim fazla heyecan yapma:D

:D sinavin hayirlisiyla verdim heycan gitti :p dualariniz icin sagolun ... handos kardesim yarinda sinav vr ama fazla heycan yapmicam bu sefer :D B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. rabbim zihin açıklığı versin emeklerinizi boşa çıkartmasın Allah'a cc. emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt