Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DUA EDERMİSİNİZ? (1 Kullanıcı)

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM BU GÜN BENİM İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR GÜN NE YAZIKKİ ÇOK SEVDİĞİM Bİ ABLAM TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDERK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN BİR SÜRÜCÜNÜN KURBANI OLDU DURUMU AĞAR. SİZLERDEN RİCAM ABLACIM İÇİN DUA ETMENİZ YÜZÜ İÇİN AMELİYAT OLACAK İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE ŞİFA BULUR DUALARINIZA ÇOK İHTİYACI VAR. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DUA EDERMİSİNİZ?

Selamun aleykum.. Çok üzücü bir durum gerçektende kardeşim.. Rabbim şifa versin, inşaAllah biran önce iyileşir..
Rabbim yakınlarınada sabır versin..
Dualarımızdasınız kardeşim.. SelametleB)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM BU GÜN BENİM İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ BİR GÜN NE YAZIKKİ ÇOK SEVDİĞİM Bİ ABLAM TRAFİK KURALLARINI İHLAL EDERK KIRMIZI IŞIKTA GEÇEN BİR SÜRÜCÜNÜN KURBANI OLDU DURUMU AĞAR. SİZLERDEN RİCAM ABLACIM İÇİN DUA ETMENİZ YÜZÜ İÇİN AMELİYAT OLACAK İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE ŞİFA BULUR DUALARINIZA ÇOK İHTİYACI VAR. ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN

Allah acil şifalar versin yar ve yardımcısı olsun inşallahB)

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin inşallah rabbim yar ve yardımcısıolsun... inşallah eski sağlıgına kavuşur...B)

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce Rabbim hastanızın şifasını versin inşaAllah ..
suçlununda biran önce yakalanıp gerekli cezayı almasını ümit ederim.
Allah yar ve yardımcınız olsun
B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt