Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DOYURDUĞUMUZ FAKİR KALPLER! (1 Kullanıcı)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM
Cümlemizin MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.

Dini konularda sizlerle,boy ölçüşemiyeceğimi düşündüğüm için bende içimdekileri böyle naçizane yazılarımla paylaşıyorum.Hatam olursa şimdiden özür dilerim.

Bir gün dini bir kaset dinlerken düşündümki,şu üç günlük dünyadaki evimizin, mutfağındaki,banyosundaki fayansları beğenmeyip daha güzeliyle değiştirmeyi düşünen biz kulların, neden hesapların görüleceği güne kadar kalacağımz kabirlarimizi namazımızla, orucumuzla kısacası ibadetlerimizle güzelleştirmeyi ,o soğuk toprak duvarları dualarımızla, tövbelerimizle cehennem çukuru olmaktan çıkartıp, cennet bahçesine dönüştürmeyi düşünmüyoruz;

Oysa bu fani dünyadaki,daha rahat va şatafatlı yaşam için yaptıklarımız? çocuklarımızın geleceği için hazırlamaya çalıştığımız evler, arabalar bu dünyada kalırken ,bizimle gelen sadece ibadetlerimiz.Yaptığımız iylikler kazandığımız gönüller, doyurduğumuz fakir kalpler,başını okşadığımız yetim çoçukların tebessümleri,ziyaret ettiğimiz hastaların,komşuların,akrabalarımızın ,ahir ömürlerinde öf demeden ellerine bir bardak su verebildiysek anne babalarımızın duası.

Ne mutlu dostlar bunları yapabilene yapmaya çalışana.

Ve işte bize güzel bir fırsat daha tanıdı Rabbimiz.Bizi bu mübarek Mevlid kandili gecesine,inşAllah sağ salim çıkartmakla,tövbe edip ellerimizi semaya kaldırıp ''iste benden kulum''diyen Rabbimize yönelme fırsatı tanıdı .

Hamdolsun Allah'ım c.c sana.

Rabbim cümlemizin ibadetlerini, yanında salih olan kullarının yaptığı ibedetlerden dualarımızı temiz ağızla yapılan kabul olmuş dualardan saymayı nasip etsin inşAllah.

ALLAHA EMANET OLUN..

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DOYURDUĞUMUZ FAKİR KALPLER!

ALLAH'IM BU GÜN İŞLEDİGİM GUNAHLARIMI BENİM GÜNAH HANEME,
SEVAPLARIMIDA SİTEDEKİ KARDEŞLERİMİN VE BENİM SEVAP HANEME YAZSIN İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt