Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dostluk üzerine (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Yeri geldiği zaman düşündüğümde hepsini bir kategoriye koysamda dostluklar bambaşka oluyor, kimi zamanda kabus. Her kabustan sonra bedavaya ders aldım diyorum ve avutuyorum kendimi. Halbuki hiçde öyle değil. Kırılmış oluyor kalbiniz, hatıralarınız ve en önemlisi geçirdiğiniz onca vakit. Şimdi en yalın haliyle dostluklar ÜZERİNE SÖYLEŞİ

BEKLİYORUM

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
selamun aleyküm teşekkür ederim arkadaşım dostluga karşı hassasiyetinden dolayı
gercekten bu zamanda dost bulmak zor kimi zaman hayat yıkıyo kimi zaman kurtarıyo

dost kimi zaman ekmek su nimet gibi...kimi zaman ise bıcak gibi ...

umarım dostlarınız hep yanınızda olur en kötü zamanlarda güneş gibi doğar üzerinize

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm annem.gel dediğimde neden diye sormadan koşa koşa gelen dosta dost derim.Öyle anlar gelirki kırılırsınız ama hatasını yüzüne vurmak yerine içinize atarsınız.ben hep böyle yaptım ama şimdi artık uygun bir şekilde kırmadan kırıldığımı anlatmaya çalıştım.Eğer benim kırgınlığımı anlayıp hatasını anlarsa işte o benim dostumdur.
Benim tek istediğim şey aslında hayata bakış açıma saygı duyulması.ha onlara uyar ama uymaz saygı.ben nasıl onların yaşam tarzına saygı duyuyorsam aynı saygıyı bende beklerim.
Geçen yıl çok sevdiğim bir dostumla bu yüzden aram açılmıştı.alkol ona göre sosyal içeçekmiş.benim almamam ona göre ot gibi yaşamammış.bu beni çok kırmıştı mesela.Haramın adı sosyal içecek olmuş.halbuki bana saygı duymasını beklerdim.benim ona duyduğum gibi.
neyse sonunda beni anladı.o sosyal içeciği halen savunuyor ama en azında bana saygı duymayı öğrendi.
Rabbime emanet ol annem.

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
haklısın MAHSUN kul arkadaşım dogru söylüyon dostluk biribine saygı duymak ve herhaliyle kabullenmek ve hatasını söylediğinde hatasını anlıyorsa ve oda senin hatalarını sana hatırlatıyorsa

özellikle en zor zamanında yanında oluyorsa...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
kime güvendiysem güvendiğim dağlara kar yağdı tek dostum Rabbim benim. en ufak bir çıkar da anlaşılıyor huylar. sağlıklıyken iyiysiniz ama hastayken yada bir işiniz düştüğünde kimse yok. sahip olduğunuz dünyalığa bile hased ediyor kimi insanlar. bence dost her halimde benim yanımda olan, mutlu olduğumda sevinen mutsuz olduğumda da üzülendir.Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm teşekkür ederim arkadaşım dostluga karşı hassasiyetinden dolayı
gercekten bu zamanda dost bulmak zor kimi zaman hayat yıkıyo kimi zaman kurtarıyo

dost kimi zaman ekmek su nimet gibi...kimi zaman ise bıcak gibi ...

umarım dostlarınız hep yanınızda olur en kötü zamanlarda güneş gibi doğar üzerinize

Hayatınız ne kadar dolu olursa olsun, her zaman dostlarınız ve sevdiklerinizle bir fincan kahve içecek kadar vakit ayırın!"

:H

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Üç Çeşit Dost Vardır

ekart2.jpg

asaint

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.asaint.tr
Hayatınız ne kadar dolu olursa olsun, her zaman dostlarınız ve sevdiklerinizle bir fincan kahve içecek kadar vakit ayırın!"

:H

bak bu konuda haklısın ama ben genelde dostlarımla daha fazla hatta onların cevremde olmasını istiyorum ama hayat sartlarından pek görüşemiyoz

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
bak bu konuda haklısın ama ben genelde dostlarımla daha fazla hatta onların cevremde olmasını istiyorum ama hayat sartlarından pek görüşemiyoz

gerçekten öyle dostlarımız var ki aylar geçiyor görüşemiyoruz oysa aklımızdan da hiç çıkmıyor :H

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm annem.gel dediğimde neden diye sormadan koşa koşa gelen dosta dost derim.Öyle anlar gelirki kırılırsınız ama hatasını yüzüne vurmak yerine içinize atarsınız.ben hep böyle yaptım ama şimdi artık uygun bir şekilde kırmadan kırıldığımı anlatmaya çalıştım.Eğer benim kırgınlığımı anlayıp hatasını anlarsa işte o benim dostumdur.
Benim tek istediğim şey aslında hayata bakış açıma saygı duyulması.ha onlara uyar ama uymaz saygı.ben nasıl onların yaşam tarzına saygı duyuyorsam aynı saygıyı bende beklerim.
Geçen yıl çok sevdiğim bir dostumla bu yüzden aram açılmıştı.alkol ona göre sosyal içeçekmiş.benim almamam ona göre ot gibi yaşamammış.bu beni çok kırmıştı mesela.Haramın adı sosyal içecek olmuş.halbuki bana saygı duymasını beklerdim.benim ona duyduğum gibi.
neyse sonunda beni anladı.o sosyal içeciği halen savunuyor ama en azında bana saygı duymayı öğrendi.
Rabbime emanet ol annem.

Dost dediğin

Sevilecek biri olmadığın zamanlarda bile seni sevmeli...

Sarılacak biri olmadığın zamanlarda bile sana sarılmalı...

Dayanılmaz olduğun zamanlarda bile sana dayanmalı...

Dost dediğin

Fanatik olmalı...Bütün dünya seni üzdüğünde Sana moral vermeli.

Güzel haberler aldığında seninle dans etmeli..

Ve ağladığında, seninle ağlamalı...

Ama hepsinden daha çok
Dost matematiksel olmalı

Sevinci çarpmalı...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmişi çıkarmalı...
Yarını toplamalı...

Kalbinin derinliklerindeki ihtiyacı hesaplamalı...
Ve her zaman bütün parçalardan daha büyük olmalı...

İşi bitince seni bir tarafa atmamalı

RABBİME EMANET OL ALLAH DOSTUM BENİM :H

yesilbeyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Benim en acı çektiğim, eski dostlukların eskisi gibi yaşanamaması....Bazı değişimden sonra (hayata dair) eski muhabbetlerin geri gelmemesi.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Benim en acı çektiğim, eski dostlukların eskisi gibi yaşanamaması....Bazı değişimden sonra (hayata dair) eski muhabbetlerin geri gelmemesi.

GERÇEKTEN KİMİ ZAMAN İNSAN ESKİ DOSTLARINI ARKADAŞLARINI ARIYOR AMA KİMSE YERİNDE DURMUYORKİ MESELA BENİM BİRKAÇ ARKADAŞIM ÇEVREMİZDEN UZAKLAŞTILAR TELEFONLA GÖRÜŞEBİLİYORUZ YANİ İSTER İSTEMEZ ARAYA MESAFE GİRİYOR ÖNCEDEN ÇAT KAPI GELİNİYORDU AMA BAK ŞİMDİ NE GÜZEL DOSTLUKLAR ARKADAŞLIKLAR MUHABBETLER EDİYORUZ ALLAH ADINA SELAMETLE :H

afu ceylan

Kayıtlı Kullanıcı
kime güvendiysem güvendiğim dağlara kar yağdı tek dostum Rabbim benim. en ufak bir çıkar da anlaşılıyor huylar. sağlıklıyken iyiysiniz ama hastayken yada bir işiniz düştüğünde kimse yok. sahip olduğunuz dünyalığa bile hased ediyor kimi insanlar. bence dost her halimde benim yanımda olan, mutlu olduğumda sevinen mutsuz olduğumda da üzülendir.Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.

Amin Sıla cım
Allah herkese senin gibi arkadaşlar nasip etsin...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt