Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dosta doğru (1 Kullanıcı)

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ben de çok seviyorum dosta doğru programını Senin kadar olmasa da Abdurrahman Önül ü de seviyorum :) İzlicem inşallah Allah'a emanet ol...

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam ekreme kardeşim Hatırlatmandan dolayı tşkler Allah razı olsun izlemeye çalışcam Allaha emanet ol ...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
BENDE MERAK EDİYORDUM EKREMEE KARDEŞİM NİYE FORUM AÇMADI ABDURRAHMAN ÖNÜL GELECEK DİYE DERKEN AÇMIŞSIN ...:B

EKREMEE HİÇ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE TANIŞMA FIRSATI BULDUN MU?

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Bugün sabah reklamını gördüm dosta doğrunun şaşırdım önceleri salı günleri yayınlanıyodu değişmiş günü neyse programı kaldırmasınlarda selametle :B

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
BENDE MERAK EDİYORDUM EKREMEE KARDEŞİM NİYE FORUM AÇMADI ABDURRAHMAN ÖNÜL GELECEK DİYE DERKEN AÇMIŞSIN ...:B

EKREMEE HİÇ ABDURRAHMAN ÖNÜL İLE TANIŞMA FIRSATI BULDUN MU?
selamun aleyküm :A:A:A
ablam malesef hiç tanışmadım bi ara babamla çarşıya gitmiştim bundan 2 yıl önce dev konser yazıyordu abdurrahman önül sedat uçan hasan dursun gelmişti gideecektim ama malesef kısmet değilmiş tam ogün halamın düğünü vardı anneme tek gidecem dedim yok ufaksın tek olmaz dediler sonra kaybolursun dediler ama ben ısrar ettim malesef olmadı o an deliye döndüm zaten işşallah bidaha gelir giderim allaha emanet ol
çok heyecanlıyım

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Bugün sabah reklamını gördüm dosta doğrunun şaşırdım önceleri salı günleri yayınlanıyodu değişmiş günü neyse programı kaldırmasınlarda selametle :B
selamun aleyküm evet her zaman izlemeye çalşırdım saat 24:00 da başlardı abla sen reklamını görmüşsün abdurrahman önül gelecekmi bundan 2 hafta önce her zaman buda dediler abdurrahman önül şimdi saat 22:00 olsaydı ne güzel olurdu allaha emenet ol

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ekremee.
HAYDİ GÖZÜN AYDIN OLSUN....:H:H:H:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ekremee.
HAYDİ GÖZÜN AYDIN OLSUN....:H:H:H:H
aleyküme selam
allah razı olsun allah razı olsun
abim bizde telefonla bağlanmaya çalışacaz işşalah abdurramman önülle ayrı görüşebilirmiyiz diyecem allaha emanet olun
uhut dağı uhut dağı
yandı yüreğimin bağrı
şehit ettiler hamzayı
hamza nerde uhut dağı

yani ciğerim çiğnedi
gökte melekler inledi
muhammedim ne söyledi
hamza nerde uhut dağı

uhut kazasına varam
peygamberi ahir zaman
amcası hamza pehlivan
hamza nerde uhut dağı

hamza nerde uhut dağı
lütfen dinleyin
YouTube - Abdurrahman Önül Hamza

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
A.e.o Kardeşim Güzel Ilahiyi Bize Söyledigin Için Saol Varol...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ekremee üzüldüm ... yani zaten ben dün dosta doğruyu izleme fırsatı bulamadım ama senin için üzüldüm kardeşim inşallah birgün görüşürsün abdurrahman önül ile....... nihat hocamın telefon numarası var bende ama inan konuşmaya cesaretim olursa o mükemmel insanla ,seni söyliüyecem abdurrahman önül e olan hayranlığını belki görüştürür..hani söz vermeyeyimde kendimde bi cesaret bulurda araya bilirsem söylerim aeo

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ekremee üzüldüm ... yani zaten ben dün dosta doğruyu izleme fırsatı bulamadım ama senin için üzüldüm kardeşim inşallah birgün görüşürsün abdurrahman önül ile....... nihat hocamın telefon numarası var bende ama inan konuşmaya cesaretim olursa o mükemmel insanla ,seni söyliüyecem abdurrahman önül e olan hayranlığını belki görüştürür..hani söz vermeyeyimde kendimde bi cesaret bulurda araya bilirsem söylerim aeo
selamun aleyküm ablam çok iyi olur allah razı olsun çok iyi olur lütfen söyleseniz iyi olur ama siz bilirsiniz allaha emanet olun
YouTube - Cok Duygulu Ilahi

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablam iy i olurya söyleseniz hemde çok iyi olur allah razı olsun allaha emanet ol

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşim.evet akşam izledim.salı günleri hiç kaçırmazdım.perşembeye alınması çok iyi oldun.dün akşam çok güzel bir programdı.rabbime emanet ol.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt