Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DOSTA DOĞRU (1 Kullanıcı)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
fon.gif

"Dosta Doğru" Bu Salı Saat: 22:15'te

Dosta Doğru Programında Bu Hafta...
Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu’ nun doyumsuz üslubuyla, Dosta Doğru’da bu hafta, Hz. Peygamber'in son günleri anlatılacak...
Ayrıca ,kadın imamlık yapabilir mi ?
Ölmek üzere olan kişi neler görür?
Kutup bölgelerinde namaz nasıl kılınır?
Ümreye giden kişiye hac farz olur mu?
Bayanlar muayyen günlerinde saç kestirebilir yada boyatabilir mi, diş dolgusu yaptırabilir mi?
Kaza ve sünnet namazı tek niyetle kılınabilir mi?
Eşler arasında gizlilik olur mu?

Büyük İslam kadını Rabia Hanım’ ın unutulmaz duası ve peygamberimizden özel duaların yer alacağı Dosta Doğru’nun bu haftaki konuğu, televizyon gazeteciliğinin usta ismi "Uğur Dündar"

www.nihathatipoglu.com adresinden duyuru.

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BİR BAKAR MISINIZ?

Sonsuz Salat ve Selam Sevgililer Sevgilisine Olsun!...
Ve Onun Sahabesine Kainat Dolusunca Selam Olsun!...

19 Haziran Salı 22:15
Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu'nun doyumsuz anlatımıyla
İslam tarihinden unutulmaz olayların ve
Peygamberimizin mahşer tanımlamasının anlatılacağı
Dosta Doğru'da bu hafta;

Kıyamet öncesi Kurr17;an-ı Kerim silinecek mi?
Kıyamet koparken inananlar nerede olacak?
Kıyamet öncesi Kabe yıkılacak mı?
Mezardaki sorgulama nasıl başlayacak?
Ölüler yaptıklarımızdan haberdar olurlar mı?
Bayanlar özel günlerinde ayetli kolye takabilirler mi?
Hamileyken sac boyamak ve kestirmek dinen sakıncalı mıdır?
Erkeklerin küpe takması caiz midir?
Ahirette insanlar kaç yaşında olacaklar?

Hz.Ali'den özel bir dua ile peygamberimizin Allah'a
yakarışının yer alacağı Dosta Doğru'nun bu haftaki konuğu
Osman Yağmurdereli.

bar-rose.gif

parlayancubuk.gif

p3_531197241174.jpg

parlayancubuk.gif

bar-rose.gif

ÖNEMLİ DUYURU

*** M Ü J D E ***

SİZ İSTEDİNİZ STAR TV

GERÇEKLEŞTİRİYOR.

DOSTA DOĞRU PROGRAMI

5 Hazirandan itibaren
HER SALI AKŞAMI

22:15'Cıvarında

YENİ FORMATIYLA

YAYINA GİRİYOR...

BİZ SİZLERE DUYURDUK
SİZDE DOSTLARINIZA DUYURUNUZ..

p3_43154135253.jpg

bar-rose.gif

www.nihathatipoglu.com adresinden duyuru.

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
SAOLA NİKKO KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM DESENE YİNEBİZİ MEST EDECEK...
SEN ÇOK SEVİYORSUN GALİBA HATİPOĞLUNU;)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A SAĞOL KARDEŞİM PROGRAMI HİÇ İZLEMEDİM.AMA NİHAT HATİPOĞLUYU SEVERİM.

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
S.A
SAOLA NİKKO KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM DESENE YİNEBİZİ MEST EDECEK...
SEN ÇOK SEVİYORSUN GALİBA HATİPOĞLUNU;)B)

Aleykümselâm kardeşim, sağolasın.

Birkaç gün önce gül ile bülbülün aşkını anlatan bir video yayınlamıştım. Diyordu ki; BÜLBÜL, GÜLÜ GÖRMEDEN KOKUSUNA MEFTUN OLMUŞ, GÜL BÜLBÜLÜ GÖRMEDEN SESİNE AŞIK OLMUŞ demişti. Ben Nihat Hatipoğlu'nun kaşına gözüne, beyaz saçına değil, içinin bana benzemesine, anlattıklarına, çabasına, içinin güzelliğinin dışarı vurmasından da belli olduğu gibi, güzelliğine, aşkın sevişine meftun oldum.

Daha ilk günlerde şöyle demiştim ben; Her Yunus'a, bir Taptuk (Emre) lâzım. Benim de Taptuk'um oldu hocam.

Bir de, öldükten sonra mı kıymetini bilelim birilerinin? İş işten geçince, ah etmenin faydası yoktur. ALLAH uzun ömürler versin hocamıza, doğru yoldan şaşırtmasın, hem bu dünyada hem ahirette sıhhat ve selâmet versin İNŞALLAH. Hataları, günâhları, suçları varsa, affetsin RABBİM.

Annenin, babanın, kardeşin, iyi insanların kıymetini bilelim. Biraz sonra gözlerinizin önünde vefaat edeceğini, onsuz ne yapacağımızı düşünsek, nasıl üzüleceğimizi, içimizin yanacağını düşünüp hareket etmeliyiz. İYİ Kİ SORDUN BU SORUYU KARDEŞİM. İYİ YAŞAYASIN.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

S.a Allah razı olsun...Nihat hatipoğlu çok değer verdiğim bir hocadır...Özlemiştim yaw..Hele sahur zamanları...bide o müziği var çok duygulanıyorum...B)B)B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:

Aleykümselâm kardeşim.

Mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Telefon bağlantılarına çıkan gereksiz şarkıcılar hariç herşeyi ile çok güzel bir program. Ben burada reyting toplamaya da çalışmıyorum, hiçbir maddi çıkarım da yok, yanlış anlaşılma olursa cevap da olmuş olur bu sözüm. Amacım; dinimizin bilmediğimiz kısımlarını, yanlış, eksik yaptığımız kısımlarını, herkes öğrensin istiyorum. Cahillerin söyledikleri ile karışan kafaların, hocamızın sade, öz anlatımıyla düzelmesini istiyorum. Ben gerekli şeyleri biliyorum dememeliyiz kendimize, daha çook öğreneceğimiz şey var.

HAM GİTMİŞTİR OLGUN GELEN.

Selâmetle kardeşim.

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
S.a Allah razı olsun...Nihat hatipoğlu çok değer verdiğim bir hocadır...Özlemiştim yaw..Hele sahur zamanları...bide o müziği var çok duygulanıyorum...B)B)B)

Aleykümselâm.

Aynen öyle kardeşim, o müziği duyduğumuzda hemen anlıyoruz ki; Nihat Hatipoğlu ile ilgili birşey. O müzikle ne anlatıyorsa, alırdı bizi, o anlattığı zamanın içine götürürdü. Sanki yanımızda, önümüzde oluyormuş gibi o olaylar. Her müziğinde içimiz temizleniyor, her ilâhi eşliğinde anlatımında başka yerlere gidiyoruz. İNŞALLAH daha çok zaman böyle olur.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...ALLAH C.C. RAZI OLSUN SİZDEN BİLDİRDİĞİNİZ İÇİN...ALLAH C.C.EMANET OLUN...SELAMETLE....:p

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

sevil1

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN SEYREDERİZ İNŞALLAHB)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

valla ii oldu hatırlatman bende dün reklamlarda grdm çok seviyorum o programı ama her zaman bakmak nasip olmuo hatırlatman için sağol

MAVI HUZUN

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel böyle bir ğroğramı kimse kaçırmak istemez ALLAH izin verise ben de takip edeceğim saolsın nikko kardeşimmmm selam ve dua ile...B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Nikko yazdı:
meftun61 yazdı:

Aleykümselâm kardeşim.

Mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Telefon bağlantılarına çıkan gereksiz şarkıcılar hariç herşeyi ile çok güzel bir program. Ben burada reyting toplamaya da çalışmıyorum, hiçbir maddi çıkarım da yok, yanlış anlaşılma olursa cevap da olmuş olur bu sözüm. Amacım; dinimizin bilmediğimiz kısımlarını, yanlış, eksik yaptığımız kısımlarını, herkes öğrensin istiyorum. Cahillerin söyledikleri ile karışan kafaların, hocamızın sade, öz anlatımıyla düzelmesini istiyorum. Ben gerekli şeyleri biliyorum dememeliyiz kendimize, daha çook öğreneceğimiz şey var.

HAM GİTMİŞTİR OLGUN GELEN.

Selâmetle kardeşim.
S.A KARDEŞİM BİZİM EVDE İSTEDİĞİN PROGRAMI AÇMAN İÇİN ÖNCE ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINA ÇIKACAK GİBİ HAZIRLANMAN LAZIM:D:D:D AMA İNŞALLAH İZLEMEYE ÇALIŞACAM.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ÇOK GÜZEL Bİ HABER ALLAH RAZI OLSUN. NE GÜZEL ESKİDEN (KANAL A) TV DE İZLEYEBİLİYODUK SONRA STAR TV YE GEÇTİ AMA GEÇ SAATLERDE OLDUĞU İÇİN İZLEYEMEZ OLMUŞTUK. ÇOK ŞÜKÜR ARTIK İZLEYEBİLİCEZ.
SAĞOLASIN NİKO KARDEŞ A.E.O S.A:D:D:D

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

Sağolun haberdar ettiğiniz için...Allah razı olsun ...!!!B)

Nikko

Kayıtlı Kullanıcı

[/quote]
S.A KARDEŞİM BİZİM EVDE İSTEDİĞİN PROGRAMI AÇMAN İÇİN ÖNCE ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞINA ÇIKACAK GİBİ HAZIRLANMAN LAZIM:D:D:D AMA İNŞALLAH İZLEMEYE ÇALIŞACAM.[/quote]

Aleykümselâm.
İyi biliyorum o durumu, çünkü bizim evdede ona benzer durum oluyor. Yalnız bizde savaş olmuyor, masa başında kararlaştırılıyor, sessiz yani. Annem diyor Fear Factoru aç, en küçük kardeşim diyor 1'e bas 1'e bas, babam alıyor kumandayı, herkes susuyor.:D Onlardan önce kumandayı alıpda doğru düzgün, onlarında sevdiği birşey açarsam izleriz. Yoksa ya popstarı, ya reklamları, ya ucuz filmleri yada işte ona benzer şeyleri.

İmkânın varsa, akraban, arkadaşın, vs. oralara git ama mutlaka izle derim ben. Çünkü zaman kaybetmeyelim istiyorum, haftaya izlerim demeyelim, zaten milyonlarca kanal arasında birkaç doğru kanal ve program var. Bari onların kıymetini bilelim de, şu yalancı yerden çıkalım, uykudan uyanalım, kendimizi toparlayalım istiyorum.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bilgilendirdiğiniz için Allah razı olsun...selametle kalın..

cemil cemil

Kayıtlı Kullanıcı

GÜZEL SOHBETİNİ DİNLİYEÇEYİZ İNŞALLAH

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

:|selamun aleykum .kardesim bilgilendirdigin icin tsk evet hatipoglu hocamiz mükemmel bir hatip sohbeti tesirli konferansinda bulunduk harika etkileyici sohbeti var bir gurbetci olarak bizde tavsiye ederiz o harika insanin sohbetinde bulunmanizi .SEVGI VE SAYGILAR herkese B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

:|selamun aleykum .kardesim bilgilendirdigin icin tsk evet hatipoglu hocamiz mükemmel bir hatip sohbeti tesirli konferansinda bulunduk harika etkileyici sohbeti var bir gurbetci olarak bizde tavsiye ederiz o harika insanin sohbetinde bulunmanizi .SEVGI VE SAYGILAR herkese B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt