Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dört kelebek... (1 Kullanıcı)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı
« DÖRT KELEBEK !

Dört tane kelebek bir gün bir ateş görmüşler. Bunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istemişler. Birinci kelebek ateşe biraz yaklaşmış ve üzerinin aydınlandığını görmüş. Arkadaşlarının yanına gelmiş ve:
-Bu ateş aydınlatıcı bir şey ! demiş..
İkinci kelebek bununla yetinmeyerek daha fazla şey öğrenmek istemiş. Biraz daha yaklaşmış ve ısındığını hissetmiş..demiş ki:
-Aynı zamanda bu ateş ısıtıcı bir şey !
Üçüncü kelebek bununla da yetinmemiş, Biraz daha biraz daha yaklaşmış. Bir anda ateşin kanatlarını yaladığını hissetmiş ve yanmış kanatlarıyla geri dönmüş..Şöyle demiş:
-Ve bu ateş yakıcı bir şey !
Sonuncu kelebek daha da çok şey öğrenmek istiyormuş. Biraz yaklaşmış, aydınlandığını görmüş. Biraz yaklaşmış, ısındığını hissetmiş. Biraz daha yaklaşmış, ateş kanatlarını kavurmuş ve biraz daha yaklaştıktan sonra tamamen yanan kelebek "poff ! " diye ortadan kayboluvermiş... Ateşin gerçekten ne olduğunu belki bir tek o öğrenmiş ama geri dönüp söyleyememiş.. Çünkü o kaybolmuş

duru aysim

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Dört kelebek...

papillongauchedn8.gif

Ne hoş hikayeleriniz var sevgili kardeşim...Paylaştığınız için sağolun, Allah razı olsun!

papillongauchedn8.gif

papillonkiss014lp3.gif

duru aysim

Kayıtlı Kullanıcı

Gördünüz mü taktiri ilahiyi... benim sizin için seçtiğim kelebeklerin dördüncüsüde yandı...;)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

beğendiğinize sevindim kardeşim...Allah'ın taktiri gerçekten bende şaşırdım :)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzel allah razı olsun

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

Allah da sizlerden razı olsun kardeşlerim..B)B)B)

baba431

Kayıtlı Kullanıcı

düşündürücü bi o kadarda ibret verici bi hikaye eline yüreğine sağlık çk beğendim ALLAH razı olsun

tebessumd

Kayıtlı Kullanıcı

MEKKE yazdı:
« DÖRT KELEBEK !

Dört tane kelebek bir gün bir ateş görmüşler. Bunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istemişler. Birinci kelebek ateşe biraz yaklaşmış ve üzerinin aydınlandığını görmüş. Arkadaşlarının yanına gelmiş ve:
İkinci kelebek bununla yetinmeyerek daha fazla şey öğrenmek istemiş. Biraz daha yaklaşmış ve ısındığını hissetmiş..demiş ki:
Üçüncü kelebek bununla da yetinmemiş, Biraz daha biraz daha yaklaşmış. Bir anda ateşin kanatlarını yaladığını hissetmiş ve yanmış kanatlarıyla geri dönmüş..Şöyle demiş:
Sonuncu kelebek daha da çok şey öğrenmek istiyormuş. Biraz yaklaşmış, aydınlandığını görmüş. Biraz yaklaşmış, ısındığını hissetmiş. Biraz daha yaklaşmış, ateş kanatlarını kavurmuş ve biraz daha yaklaştıktan sonra tamamen yanan kelebek "poff ! " diye ortadan kayboluvermiş... Ateşin gerçekten ne olduğunu belki bir tek o öğrenmiş ama geri dönüp söyleyememiş.. Çünkü o kaybolmuş

ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YA GERÇEKTEN BELKİDE ŞİMDİYE KADAR DUYDUĞUM EN ANLAMLI HİKAYE:p HERKES AYRI BİR MANA ÇIKARABİLİR KENDİNE GÖRE. TEŞEKKÜRLER PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.B)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

baba431 yazdı:
düşündürücü bi o kadarda ibret verici bi hikaye eline yüreğine sağlık çk beğendim ALLAH razı olsun

beğendiğinize sevindim.bu tür düşündürücü hikayeleri paylaşmayı seviyorum.Allah da sizden razı olsun kardeşim.selam ve dua ile...B)

MEKKE

Kayıtlı Kullanıcı

tebessumd yazdı:
MEKKE yazdı:
« DÖRT KELEBEK !

ÇOK GÜZEL KARDEŞİM YA GERÇEKTEN BELKİDE ŞİMDİYE KADAR DUYDUĞUM EN ANLAMLI HİKAYE:p HERKES AYRI BİR MANA ÇIKARABİLİR KENDİNE GÖRE. TEŞEKKÜRLER PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN.B)

beğendiğine sevimdim kardeşim.haklısın herkes başka açılardan da düşünebilir..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt