Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Domuz Gribi Virüsüne Dikkat ! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Domuz Gribi hakkında bilgi vereceğini söyleyerek size PDF dosyası sunan e-postalara dikkat edin. Bilmeniz gerekenler, bu haberde.

diukpngi2u.jpg

Symantec Güvenlik Yanıt Merkezi, "Swine influenza frequently asked questions.pdf" yani "Domuz Gribi (Swine Flu) ile ilgili merak ettikleriniz" adıyla kullanıcılara ulaşan ve taşıdığı zararlı kodlarla kullanıcıların kişisel bilgilerini çalmayı hedefleyen bir Adobe PDF dökümanı saptadı.

Kullanıcılar, aldıkları e-postaya eklenmiş biçimde gelen bu PDF dökümanını açmak istediklerinde, PDF dökümanında yer alan zararlı kodların Adobe programında bulunan ve eskiden beri bilinen bir güvenlik (BID 33751) açığından faydalanarak bilgisayara yerleşmesine olanak vermiş oluyorlar.

Virüs Ne Yapıyor ?

Artık bilgisayara yerleşmiş olan bu "bigiçalıcı" kodların amacı ise bilgisayarda bulunan kişisel bilgileri ele geçirip, bu bilgileri e-posta yolu ile diğer bir e-posta adresine göndermek.

Bu gibi zararlı aktivitelere karşı kullanıcıların, etkin bir güvenlik yazılımı kullanmaları ve kullanmakta oldukları yazılımın güncellik ayarlarını da sık sık kontrol etmeleri gerekiyor.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. ALLAH razı olsun kardeşim uyarıların için teşekkür ederim:):):):) selametle

ahde

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim öğrendiğimiz iyi oldu
geçtiğimiz günlerde benim bilgisayarada virüs bulaştı
bir hafta çalışamadım hesaplar alt üst oldu arkadaşımın msn'inden
bu vidyodaki sen misin diye bir yazı tıkladım bir hafta uğraştık
virüs programı falan kurduk aslında vardı ama engellememiş
bizde programı değiştirdik uyarınız için sağolun
selametle kalın

KüBrA1988

Kayıtlı Kullanıcı
Paylasim ve uyari icin ALLAH razi olsun ..Tesekkür ederim