Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dokunmadan Sevebilmek (1 Kullanıcı)

uğur21

Kayıtlı Kullanıcı
Dokunmadan Sevebilmek
Bir birlerini delicesine seviyorlardı.

İkiside dinlerine bağlıydı,birbirlerine ilk görüşte hayranlık derecesinde aşık olmuşlar ve bu karşılaşmanın bir tesadüf olmadığını anlamışlardı,Hemen düğün tarihi belirlenmiş ve özlemin biteceği güne kavuşmanın heyecanıyla gün saymaya başlamışlardı.

Mary beyaz gelinlikler içinde Jonh un karşısında durunca sanki periler padişahının nazlı kızı gibi adeta ışıldıyordu,Kocaman kilisede John un gözleri ondan başkasını görmüyordu,Mary prenses edasıyla ağır adımlarla ilerliyor John ise onu seyretmenin hayranlığına dalmış gözlerini bile kırpmıyordu ve nedense bir an içinin titrediğini sandı John irkildi ve bir çığlıktı koptu verdi.Mary göz yaşları içinde yıkılan kolonun altında yatan John un cansız başını dizlerine almış ağlamıyor adeta haykırıyordu.

"Yüce ALLAH`ım ne olursun onu geri ver eğer onu bana geri verirsen hayatım boyunca ona dokunmayacağım ve onunda bana dokunmasına izin vermeyeceğim ne olursun ALLAH`ım"

John Gözlerini araladı ve beyaz duvarların çevrelediği hastane odasında bir kuru sandalyede heyecanla kendisine bakan Mary i gördü ellerini tutmak istercesine uzattı ellerini Mary e "Hayır John bunu yapamam" deyip Yüce ALLAH a olan yakarışını söyledi."Ama" dedi John "Dokunmadan nasıl sevebilirim ki ben seni Mary" tebessüm ederek "ALLAH ı seviyormusun John" dedi,"Tabii ki seviyorum" dedi.

"Ona da dokunamıyorsun ama seviyorsun demek ki.DOKUNMADAN DA SEVİLE BİLİNİYORMUŞ" dedi.

ALINTI

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ugur
ellerine güzel yüzel yüregine saglık rabbim razı olsun bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

uğur21

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam damla yüreğine sağlık teşekkür ederim yorumun için selam ve dua ile..

imported_elif_elif

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardelen yürekli
ellerine güzel yüzel yüregine saglık rabbim razı olsun bizlerle paylaştıgın için teşekkür ederim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Rabbim razi olsun.çok güzel ve anlamli.Selametle kalin insaAllah....

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm çok güzel bi paylaşım Rabbimiz razı olsun inşaallah:evet:evet​

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili kardeşim ellerine yüreğine sağlık konuların çok anlamlı allah razı olsun bunları sayende daha güzel pekiştirmiş ve hatırlamış oluyoruz a.e.o.selam ve dua ile hayırlı günler

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
uğur kardeşim ellerine sağlık çok güzel bir paylaşımdı...dokunmadan, görmeden sevebilmek...

ALLAHrazı olsun...selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt