Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dogarken Neden Agladımı Yaşadıkca Anlıyorum (1 Kullanıcı)

KeNaN37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Dogarken Neden Agladımı Yaşadıkca Anlıyorum hayatı acısıyla tatlısıyla yaşıyorum yaşıyoruz acısı çok tatlısı az ama ümidimi kesmiyorum Cenabı Allah'tan elbet bizde ölürken güleriz...

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam hemşehrim siz de Kastamonuluymuşsunuz.Amin inşaAllah ölümü güzel olanlardan oluruz.Zorluklarda sabrederek Rabbimize sıgınacagız,Allah celle celalühü mutlaka mükafatını verecektir.
Allah u Teala nın bizleri sınaması,imtihan etmesi o kadar güzel ki aslında,O na daha da yakınlaşıyoruz,belki yoruluyoruz bazen ama bunu Rabbimiz için yaptıgımızı biliyoruz.RAhman hepimizin yardımcısı olsun..

KeNaN37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm Allah razı olsun hemşehrim Kastamonuluyum Hayatta acı tatlı günlerim oldu sizlerinde olmuştur Bizleri yaradana dua etmeliyiz bugünlerimize şükür etmeliyiz aza kanaat etmeliyiz hayatta imtihandayız bizleri yaradandan dualarımızı esirgememeliyiz.

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam evet haklısınız çok dogru söylüyorsunuz.İnsan herşeyin Rabbinden geldigini bildigi ve bunun bilincinde oldugu sürece aza kanaat etmesini de bu dünyanın imtihan dünyası oldugunu da bilecektir Allah u Teala nın izniyle.Rabbim bizleri yolundan ayırmasın..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt