Ben başta söylediğim gibi müzik eğitimi almış olmamdan dolayı inanın artık yalnızca teknik açıdan dinliyorum. Yani alt yapısına, sözlere, orjinal olup olmamasına ya da hangi türlere benzediğine falan dikkat etmekten artık müzikten keyf almam zorlaştı diyebilirim. Ama çok orjinal tınılar mevcutsa ilgimi çekiyor ve beğenebiliyorum. Herhangi bir mesleği düşünürsek de öyledir. mesela ayakkabı tamircisi yıllardır ayakkabı yapmaktan önüne gelen bütün ayakkabıların içeriğini anlar ama öyle bir ayakkabı eline geçerki vay be nasıl yapmışlar der onu inceler ve ondan keyif duyar. Benimki de bunun gibi biraz işte. Benim islami müzik adı altında çıkan ve inceleme fırsatı bulduğum müzikler bugün en popüler kişilerden daha çok satabiliyor. Aslında bunun sebepleri ilgimi çekiyor. Ve bu sebepleri anlamam gerek çünkü çalışmalarım bunun üzerine. Aslında hassas bir çizgide çalışmaya çalışıyorum. Umarım yardımlarınızla bunu daha ayrıntılı öğrenebileceğim. Bu türde etkinlikler olduğunda bana haber verebilirseniz çok mutlu olurum. Canlı izleme ya da dinleme fırsatı bulursam çok mutlu olurum. Saygılarımla. Hayırlı geceler.
evet siz tezmi hazırlıyorsunuz bu konuda .. yada albümmü yapacaksınız ben tam anlayamadım neden islami müzik üzerinde duruyorsunuz... islami müzik evet çok satıyor olabilir .. çünkü islami müzik adı ile yapılmış tüm eserler herkes tarafından dinleniyor....ama bunun yanında bilemiyorum popüler müzikde çok dinleniyor bu şatışlara nasıl yansıyor fikrim yok abuk sabuk şarkılar .. herkesin diline peleseng olmuş söz desen yok müzik desen bişeye benzemiyor ... müzik bir toplumun o zamanki kültür seviyesiyle haleti ruhiyesiyle alakası var .. bebekler bile ninniyle uyuyor .. yani müzik şekli içeri ne olursa olsun heran hayatımızda bunu yadsıyamayız...günlük meşhur olan vitrin şarkıcıları sanatı ayaga almış ben sanatcıyım diyip duruyorlar...
kültür emperyalizmiyle köşeye sıkışmış milletimiz... sizinde az önce bahsettiginiz gibi ilahilerin alt yapısında bile belki o tarz bir etki var ama arz talep meselesi ... o şekilde olması isteniliyor.. hayırlı akşamlar
etkinlikler büyük şehirlerde daha yogun oluyor...