Aleyküme selam.hoşgeldiniz.
bende çok korkuyorum o kadar korkuyorum ki 7 yıldır çürük olan dişimi çektiremiyorum.diğer dişlerimde ham dolsun sorun yok ama bir tane var ki anlatamam.3kere doktor kapısından geri döndüm.
20gün bu ağrıyı çekiyordum.onun bunun lafıyla aspirin koydum dişime.daha birkaç dakika geçmediki dişim parça parça oldu.ağzımdan kanlar boşaldı.tabi bahsettiğim diş kalmadı.kökü kaldı ve morarma var.ama ben hala korkuyorum çektirmeye.
teşekkür ederim.Allaha emanet olunuz.
Aaah sevgili kardeşim ne diyeyim sana, Allah iyilikler versin başka ne diyeyim...
Bir kere aspirin yani asetil salisilik asit adındanda anlaşılacağı gibi resmen asit...
Yumuşak dokular için oldukça riskli bir madde. En sağlam midede dahi az da olsa kanama yapabilen bir madde, ama bunu öyle gereksiz ve usulsüz kullanabiliyoruz ki anlatamam...
Bakın 1940 larda 50 lerde değiliz, imkanlar son derece geniş şükürler olsun...
Güzelce uyuşturulduktan sonra ne olabilir ki?
Muhtemelen dişiniz bir ya da birkaç kez iltihaplanma da geçirmiştir ve belki de kök uçlarında granulom dediğimiz bir doku oluşmaya başlamıştır.
Gelin siz daha fazla macera aramayın, eğer bu granulom dediğim doku oluşmuşsa bunun sonrası kisttir. Daha fazla sıkıntıya yol açar.
Bir an önce o dişinizden kurtulmaya bakın. Yanınıza güvendiğiniz bir dostunuzu da alın ve en kısa zamanda bir dişhekimine giderek bu sıkıntıdan kurtulun.
Emin olun sonradan güleceksiniz bu halinize...
Sağlıklı günler diliyorum, Allah'a emanet olun...