Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİNİN SANA OLSUN,BANA ŞEREFİNLE GEL (1 Kullanıcı)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com
Kardeşim

Silin bütün kayıtlardan ve zorla zindan yüzlü kapısını dünyanın. Şimali ol şimdi, sonra cenubi ve maşrikten mağribe çırılçıplak Adem ol, sür kendini bu sis ülkesinden.

Tüm işaretleri döküldü farz et tepende yükselen kitabelerin. Sırrı çözülmemişse kahrı sana kalmasın, git ve yeni bir hayat için elestü ye bela ol, soyun iblisin bu habis bürdesinden.

Refref minder senin olsun, bana kefeninle gel.

Kardeşim

Aklın çözümleyemediği kendine özgü tercihleri vardır yüreğin. Aşk gibi, döşte kasırgalar koparan... Selasili ayaklarından tutuşturan şerare ondadır. Öyleyse yüreğinle anla ve onunla uğurla sana gelip gideni. Varsın lal olsun hikemiyyat ve melul olsun hayat.

Kesilmiş başınla başsız gövdeni seyret. Ama serefraz olsun yüreğin, çatırdasın örsü, başını kelepçeleyen mengenelerin. Her neye inanıyorsan onu kalbinle mühürle. Bana mühürlenmemiş kalbinle gel.

Kardeşim

Tüm bıçaklarımı senin şerefine biledim. Boynum inceldikçe inceliyor şimdi tam kıvamında. Bana kurban olacağım inancınla gel. Unutma ki inanç tek kişiliktir. Ve sen ona şerefinle sahip olduğun sürece insansın. Bana ağrınla, bana öfkenle, bana tek kişilik hıncınla gel. Sabrım, kinim ve kavgam senin kardeşliğin içindir. Bana serencamı intihar olan kahrolası sancınla gel. Sendeki her belayı satın almak için biriktirdim bu kardeşlik servetini. Gel, senin namuslu ellerinle büyütelim bu yürek devletini.

Kardeşim

Yaban domuzlarıdır şimdi senin fidelerini kemiren. Cangıldan ummana akan ırmak senin değildir. Yeni dünyanın kavgalarına serazad gidiyorsun. Oysa seni inancınla boğan savaşlar senin değildir. Ayaklar altında boğazlanıyor istiklalin. Vecd ile okuduğun marşlar senin değildir. Ama bil ki senin değildir alnını örseleyen bu utanç

Soyun bütün aidiyetlerinden. Üzerinde yüreğinden başka kimlik kalmasın. Senin kavmin senin, senin dinin senin, senin davan senin olsun. Bana kurtarılmış onurunla gel. Unutma ki insanlık onurunun olmadığı yerde dava da yoktur.

Kardeşim

Bana sağınla solunla değil, kocaman gövdenle gel. Bana mezhebinle meşrebinle değil vakar ve iffetinle gel. Gözlerimiz önünde gümbürtüye giden insanlığımızdır. Alnını geniş tut, ki odur yazgıların atlası. Yüreğinin sınırlarına mayın döşeme orasıdır devletin, memleketin. Tüm renkleri senin olsun bu yeryüzünün. Komünist ol kırmızı, Müslüman ol yeşil!.. Sıyrıl, yüzüne kara çalan renklerden. Kürt ol nan de, Arap ol hubz de, Türk ol ekmek de… Unutma, karnını doyuran ekmek gibi inancını doyuran şereftir.

Kardeşim

Türkünü istediğin dilde söyle. İstediğin dil de konuş. Miras kalmış bir intikamın hüznüyle paslanan kılıcın, ganimet aşklara otağ kuran yüreğinde kaybolsun artık. En az aşkın kadar öfken de büyük olsun.

Evet, intikam güzeldir, ama sabretmeyi bil. Hiçbir zaman erken değil, her zaman geç. Namlular soğumamış ve henüz kan kurumamışken alınan intikamın düşmanın canını yakmayacağını unutma. Her şeyin unutulduğunu ve yaptıklarının yanına kâr kaldığını düşünmeye başladığı zaman saldırmalı belki de. Belki de en büyük intikam henüz kan kurumamışken bağışlamaktır düşmanı. Ama namusun tüfengini omuzdan sakın düşürme.

Kini iyi saklamak senin harcın olsun. Bilmelisin ki kin, aklın yüksek tepelerinde değil iyi terbiye edilmiş bir ruhun mahzeninde tutuldukça değer kazanır. Orada zamanla yok olmamışsa zaten ruh da kalmamış demektir.

Kardeşim

Gel bana kardeş ol, Bir kere gel,Ama şerefinle gel,Kim olursan ol

Tövbe etmeye değil, namussuzlara başkaldırmaya gel

Senin dinin senin olsun
.

M.SAit YAKUT

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DİNİN SANA OLSUN,BANA ŞEREFİNLE GEL

Senin dinin senin olsun.

selamünaleyküm ~-Esmani- kardeşim,

değerli katkılarınızdan dolayı Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ABİM.PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK HOŞ.BİZE GÜZEL ŞEYLER ÖĞRETİYORSUNUZ.EMEĞİNİZE SAĞLIK.RABBİM SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN İNŞAALLAH....B)B)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

evindar yazdı:

Senin dinin senin olsun.

selamünaleyküm ~-Esmani- kardeşim,

değerli katkılarınızdan dolayı Rabbimiz sizden razı olur inşaALLAH.

selamünaleyküm

ve aleykümselam

ablam sen ne kadar bilirsen bil ,senin bilgin karşındakinin anladığı kadardır demişler...karşımızdaki insan bizi anlayabiliyorsa takdiride o hakediyor demektir...o yüzden allah cc sizlerden razı olsun

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Sefine-i Hayat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABİM.PAYLAŞIMLARINIZ ÇOK HOŞ.BİZE GÜZEL ŞEYLER ÖĞRETİYORSUNUZ.EMEĞİNİZE SAĞLIK.RABBİM SİZLERDEN SONSUZ RAZI OLSUN İNŞAALLAH....B)B)

ve aleykümselam...

maksadı öğrenmek olana allah cc mutlaka birşeyleri vesile kılar..bu kez bensem diğerinde bu görevi rabbim sizlere yüklüyor...rabbim cc sizlerden razı olsun...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm abi;
Allah c.c. razı olsun İnşAAllah...izninle...

Gel

Gel
Yeni doğmuş bir bebek gibi
Günahsız ve tertemiz

Bulutlardan düşen
Yağmur damlacıkları gibi gel
Yere düşmemiş

Tipi tipi yağ üzerime
Bembeyaz

Denizin maviliği ile gel
Kirletilmemiş

Baharın yeşilliği ile gel
Katledilmemiş

Kokuşmışluk elbiselerini çıkar üstünden
İçindeki onursuzluk açlığını yok ederek gel

Ne olursan ol yine gel
Demem sana asla

Geleceksen
Namusunla
Şerefinle
Dürüstlüğünle gel...

Mehmet Emin Ermekin

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a

Allah cc razı olsun kardeşim...kimin bu güzel eser???

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

Kardeşim

Bana sağınla solunla değil, kocaman gövdenle gel. Bana mezhebinle meşrebinle değil vakar ve iffetinle gel. Gözlerimiz önünde gümbürtüye giden insanlığımızdır. Alnını geniş tut, ki odur yazgıların atlası. Yüreğinin sınırlarına mayın döşeme orasıdır devletin, memleketin. Tüm renkleri senin olsun bu yeryüzünün. Komünist ol kırmızı, Müslüman ol yeşil!.. Sıyrıl, yüzüne kara çalan renklerden. Kürt ol nan de, Arap ol hubz de, Türk ol ekmek der30; Unutma, karnını doyuran ekmek gibi inancını doyuran şereftir.

S.A ABİ,BU GÜNLERDE GÜZELİM VATANIMIZI PARÇALAMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERE ONLARA İNANANLARA ÇOK GÜZEL Bİ CEVAP. EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O S.A

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

M DENIZ yazdı:
Kardeşim

Bana sağınla solunla değil, kocaman gövdenle gel. Bana mezhebinle meşrebinle değil vakar ve iffetinle gel. Gözlerimiz önünde gümbürtüye giden insanlığımızdır. Alnını geniş tut, ki odur yazgıların atlası. Yüreğinin sınırlarına mayın döşeme orasıdır devletin, memleketin. Tüm renkleri senin olsun bu yeryüzünün. Komünist ol kırmızı, Müslüman ol yeşil!.. Sıyrıl, yüzüne kara çalan renklerden. Kürt ol nan de, Arap ol hubz de, Türk ol ekmek der30; Unutma, karnını doyuran ekmek gibi inancını doyuran şereftir.

S.A ABİ,BU GÜNLERDE GÜZELİM VATANIMIZI PARÇALAMAYA ÇALIŞAN KİŞİLERE ONLARA İNANANLARA ÇOK GÜZEL Bİ CEVAP. EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN.A.E.O S.A

VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM...

EVET ESER SAHİBİ HİSSSİYATINI ÇOK GÜZEL İFADE ETMİŞ...BİZEDE BU GÜZEL ESERİ PAYLAŞMAK DÜŞTÜ...

LİSANLAR FARKLIDA OLSA EKMEK AYNI EKMEK ,HEPİMİZİN HAYAT KAVGASI YAPTIĞI ,YERDE GÖRDÜĞÜMÜZDE ÖPÜP BAŞTACI ETTİĞİMİZ EKMEĞİ YERİ GELİR BİR KARDEŞİMİZLE PAYLAŞABİLİRİZ...AYNI MEMBADAN SU İÇEBİLİRİZ VE MUTLAKA FARKLI İNSANLARLA AYNI HAVAYI TENEFÜS ETMEKTEYİZ...BİRLİKTE YAŞAMAK İHTİYAÇ DEĞİL ZORUNLULUKTA OLSA ,BAŞKA BİR YERYÜZÜ YOK,VE BİZE BİÇİLMİŞ SINIRLI BİR ZAMAN VAR...BU HALDE EKMEĞİ SUYU HAVAYI PAYLAŞTIĞIMIZ KADAR ALLAHIN CC YARATTIĞI BU DÜNYAYI VE DÜNYANIN NİMETLERİNİDE PAYLAŞMAK ZORUNDAYIZ...BURADA IRKI .DİNİ .DİLİ BİR KENARA BIRAKIP TÜM İNSANLARI YERYÜZÜNDE ALLAHIN CC HALİFESİ SIFATIYLA GÖRMEK ZORUNDAYIZ...HER KİM OLURSA OLSUN FARKETMEZ.RABBİM CC ONU KUDRETİYLE YARATMIŞ İSE TAKDİRİNİ BU ŞEKİLDE KULLANMIŞ İSE ,BİZE BİLEMEDİĞİMİZ YÖNLER OLDUĞU ,İDRAKİMİZİN ALAMAYACAĞI DURUMLAR OLDUĞU BİLİNCİYLE HAREKET ETMEK VE İNSANLARI O EKMEĞİ BİRLİKTE YEMEYE DAVET ETMEK DÜŞER...

HAYDİ BUYRUN DİNİMİZİN HALİS MAYASIYLA MAYALANMIŞ,PEYGAMBERİMİZİN HOŞGÖRÜSÜ İLE YOĞURULMUŞ ,MEVLANA HAZRETLERİNİN YÜREĞİNDEKİ KOR ALEVLERİN SICAKLIĞINDA PİŞMİŞ BU EKMEĞİ BİRLİKTE YİYELİM...
GEL GEL NE OLURSAN OL GENE GEL

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

Kokuşmışluk elbiselerini çıkar üstünden
İçindeki onursuzluk açlığını yok ederek gel

Geleceksen
Namusunla
Şerefinle
Dürüstlüğünle gel...

Mehmet Emin Ermekin[/quote]

B)B)B)

scakir1406

Kayıtlı Kullanıcı

;)Es Selamün aleyküm arkadaşlar
Herkese hayırlı cumalar!!!!;)

scakir1406

Kayıtlı Kullanıcı

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

scakir1406 yazdı:

ve aleykümselam..

aldınız daveti hemen geldiniz değilmi:):):)
hayırlı olsun kardeşim

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ABİM ÇOK GÜZEL VATANINA DİNİNE SAHİP ÇIKMAYANLARA ÇOK GÜZEL CEVAP.ALLAH YAZANDANDA PAYLAŞAN SENDEN DE OKUYAN BİZDENDE RAZI OLSUN.

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

meftun61 yazdı:
S.A ABİM ÇOK GÜZEL VATANINA DİNİNE SAHİP ÇIKMAYANLARA ÇOK GÜZEL CEVAP.ALLAH YAZANDANDA PAYLAŞAN SENDEN DE OKUYAN BİZDENDE RAZI OLSUN.

A.S

RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN ABLAM...ÇOK HOŞUMA GİTTİ GERÇEKTEN USLUBU İLE ŞEÇİLEN KELİMELR VE KURULAN AHENKLİ CÜMLELERİYLE TABİ KİTAPLARLA VERİLECEK MESAJI BİRKAÇ PARAĞRAFTA VERİLMESİYLE ,KISACASI SİZLERLE PAYLAŞMAYA DEĞECEK BİR ÇALIŞMA OLMUŞ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt