Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dinimizi Anlatan Bir Kitap Tavsiye Edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

mirzek

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli arkadaşlar,

Bir arkadaşım var. Kendisi dinimiz ile ilgili bilgilenmek amacıyla bir kitap almamı rica etti. Bana bu konuda yardım edebilirmisiniz acaba?

Kendisine bir kitap almak istiyorum ama, bu kitabın sürükleyici olmasını, kişiyi karamsarlığa itmeden, sıkmadan, eğitici ve öğretici bir şekilde dinimizi anlatan, davranış şekillerinden tutun buraya yazamadığım bir çok konuda aydınlatıcı ve eğitici bilgilerin yer aldığı bir kitap olmasını istiyorum.

Acaba bu şekilde bana tavsiye edebileceğiniz bir kitap varmı? Umarım istediğim kitabın nasıl olduğunu az çok tahmin edebilmişsinizdir.

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

cigdem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Dinimizi Anlatan Bir Kitap Tavsiye Edebilirmisiniz?

Kardeşim devamlı risale-i nur okuduğumuz için diğer kitaplara pek fırsatım olmuyor.Ama şu an Ali Demirelin Akşam Çayı adlı kitabını okuyorum.Üniversitede okumak için İstanbulda bir araya gelen 5 arkadaş çok güzel sohbetler yapıyorlar.Hemde hertür konuyu anlatıyorlar.Sohbet kendi aralarında olunca insanda onlarla
berabermiş gibi okuyunca bırakmak istemiyor.Ben çok şey öğreniyorum.Dini konularda akla takılan çok şey açıklanıyor. Okumanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt