Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dini nikah&resmi nikah (1 Kullanıcı)

browner

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Uygun yere mi yazıyorum bilmiyorum. Eşimle son 2 yıla yakın süre ayrı kaldık, bu süre boyunca ben dini nikahımızı sona erdirecek sözleri söyledim ve bunu da kendisine bildirdim. Şu anda sorunlarımızı hallettik ve tekrar birleştik(1,2 gün oldu) ancak şu an henüz dini nikahımızı yerine getirmedik, dediğim gibi resmi nikahımızın geçerliliği devam ediyor. .en kısa ve uygun zamanda dini nikahımızı yeniden yapacağız. Şu andaki durumumuz da aramızdaki ilişkimizin dini olarak durumu hakkındaki yorumunuz nedir, teşekkürler..

_YUSUF_

Yönetici
Aleyküm Selam
Resmi nikah dini nikahın yerine geçmez.Dini nikahı yaptırmadan helaliniz olmaz.
Ayrıca boşandığınız eşinizle tekrar evlenebilmenin şartları vardır.Bu bilgileri çevrenizdeki hocaefendilerden öğrenebilirsiniz.Çünkü karışık ve uzun bir mevzu burda açıklanması ve anlaşılması biraz zor olacaktır.Ve değişik görüşler meydana gelecektir.
Selam ve dua ile

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle sitemize hoşgeldınız browner kardeşim sorunuz cok ince bir mesele siz müftülügü arayıp daha saglıklı bir bilgi alın bence..selametle kalın

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam browner kardeşimiz;

Yusuf kardeşimizin söylemlerine harfiyen katılıyorum,en kısa zamanda bu işi halletmelisiniz önem arz eden bir sorundur bu,şu an siz zaten birbirinize haram durumundasınız...

Selametle kalınız.

Aleyküm Selam
Resmi nikah dini nikahın yerine geçmez.Dini nikahı yaptırmadan helaliniz olmaz.
Ayrıca boşandığınız eşinizle tekrar evlenebilmenin şartları vardır.Bu bilgileri çevrenizdeki hocaefendilerden öğrenebilirsiniz.Çünkü karışık ve uzun bir mevzu burda açıklanması ve anlaşılması biraz zor olacaktır.Ve değişik görüşler meydana gelecektir.
Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt