Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dini nikah hakkinda soru ??? (1 Kullanıcı)

ugurzeren

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm arkadaşlar 3 ay önce resmi nikah ile evlendim dini nikah yaptırmadım aslında karşıydım çünkü dinimi yanlış öğretmişler bana herşeyden buz gibi soğumuştum cahillik bağnazlık olarak görüyordum rabbime şükürler olsun yaptığım hatanın farkına vardım dini nikah kıydıracam sorum şudur 3 ay boyunca resmi nikahlı yaşadığım için zina yapmış olurmuyum yani günahkar mı oldum acaba rabbim tövbemi affetsin pişmanım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler allaha emanet olun ...

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

neyse benden büyükler daha aydınlatıcı bilgi verir sanırm...

Selam ve dua ile...

_YUSUF_

Yönetici
selamünaleyküm arkadaşlar 3 ay önce resmi nikah ile evlendim dini nikah yaptırmadım aslında karşıydım çünkü dinimi yanlış öğretmişler bana herşeyden buz gibi soğumuştum cahillik bağnazlık olarak görüyordum rabbime şükürler olsun yaptığım hatanın farkına vardım dini nikah kıydıracam sorum şudur 3 ay boyunca resmi nikahlı yaşadığım için zina yapmış olurmuyum yani günahkar mı oldum acaba rabbim tövbemi affetsin pişmanım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler allaha emanet olun ...

Aleyküm Selam
En yakın müftülüğe veya yakınlarınızdaki bir imama sormanız daha hayırlı olur.Durumunuz bir kaç cümle ile anlatılabilecek ve anlaşılabilecek bir durum değildir.Bu sizin adınıza daha hayırlı olur
Selametle

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam kardeşim;

Nikâh dinî bir müessesedir ve belli şartları vardır. Aynı şart ve esaslar resmî nikâhta, yani belediye memuru tarafından kıyılan nikâhta mevcutsa nikâh nikâhtır. Ancak şart ve esaslara dikkat edilmiyor, hattâ kaale alınmıyorsa mesele değişir, nikâha gölge düşebilir.
Şartlar için müftülüğe başvurabilirsiniz
Aşk-ı niyaz ederiz...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt