Ey Gözlerinde Cenneti Saklayan,
Ayağını basıtığı yerler cennet kokanNebi,
Ey ;Yaradanın en güzel Eseri!.
"Sen olmasaydın,Sen olmasaydın..alemleri yaratmazdım!."dediği !.
Var oluşunun şerefine,bütün varlığı hediye ettiği !.
Ey ;insanoğlunun ufku-en güzel insan..
ALLAH'ın sevgilisi, kainatıngözbebeği !.
Ey rahmeten li'l-alemin!.
Senden şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem..Şefaat edermisin?
Ey ;kupkuru çölleri cennete çeviren gül !.
Ey ;gönlünden gül dökülen resul !.
Küçük kız çocuğunun elinden tutupta giden,kuşu ölen çocuğabaşsağlığı dileyen..
gözlerinden yaş dökülen devenin gözyaşlarını silenResul !.
benimde gözümün yaşını silermisin.?.
küçük kız çocuğunun tutuğu gibi tutsam elinden,yüreğimden binlerce kuş uçtu,bin!ide öldü desem..bana cennet kuşlarından bir kuş bahşedermisin ?...
Ey ;İslam'ın peygamberi !.
sevda ikliminin, en güzel mevsiminin..en güzel çiçeği..
Ama mahzun ama kederli...Daima düşüncede,Daima hüzün içinde ömründe,bir defa bile kahkahayla gülmemiş..gül yüzlü,güler yüzlü sevgili!.Gözlerimi yumsam, ve ;
hulyana dalsam..o gül kokulu gülüşün ile benim de gözlerimin içine güler misin?
Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma,tutunduğum olmuşsa, sana ve senin sevdana..işte onun, işte onun hatrına !.
Ey ;gözünü sevdiğim,özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim !.
Ey ;
gönlümün sultanı
efendim !.
Ümidim, muradım,kurtarıcım,müjdecim...
Seninle Kevser havuzunun başında buluşabilecekmiyim ?. desem ..bulunduğun yerden yüreğime bir damla su serper misin ?.
Seni sevsem !. çok, çok sevsem !.
Öyle çok sevsem ki ;Sen koksa özüm,yüreğim..sen koksa nazım, edam..Gönlüm sen dolsa benim, herseyim Sen olsan !
Ali'n Fatıma'n gibi olsam !. seni, onlar gibi seviyor olsam.. Sen de ; beni onları sevdiğin gibi sever misin ?.
Ey ;bize bizden daha ziyade merhamet eden !.
"Ümmetim, ümmetim !." diyerek, üstümüze titreyen !.
Ey ; en ziyade muhtacımız en çok isteyenimiz !.Bizi,Hak'tan. Sen, umanı umutsuzluga düşürmessin !.Sen, isteyeni geri çevirmessin.
Senden, senin rahmetini dilesem..
Ey ;alemlere rahmet olsun diye gönderilen,banada rahmet edermisin ?
Ey ;Rahim !. ve Ey ; Kerim !.
Asr-ı saadet'ten değilim !.Kokladığın gül, soluduğun hava, yediğin hurma, içtiğin süt,okşadığın kuzu ,bindiğin deve, avuşladığın kumdahi değilim !.
Bir kez olsun, yüzüne yüz sürmedim !.Lakin ; ben Senin.. "Kardeşlerim !. " dediğindenim !. Ve ; Sana ve sünnetine revan olmak isteyenlerdenim !.
Ve lakin ;daha hala sevgili Veysel Karaninin tırnağının ucu misali bile değilim, desem !.Bana da Hırkan dan gönderir misin ?.
Doğduğun günün, gecenin hürmetine..bu gün ve gece ;yüreğime, bir nur olup düşermisin ?.
Sevgili Peygamberim !.
Rabbim ;Sana ve senin al ve ashabına..ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yagmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin ; aminn !.
anam, babam, canım
feda olsun sana
ya RasulALLAH
Ayağını basıtığı yerler cennet kokanNebi,
Ey ;Yaradanın en güzel Eseri!.
"Sen olmasaydın,Sen olmasaydın..alemleri yaratmazdım!."dediği !.
Var oluşunun şerefine,bütün varlığı hediye ettiği !.
Ey ;insanoğlunun ufku-en güzel insan..
ALLAH'ın sevgilisi, kainatıngözbebeği !.
Ey rahmeten li'l-alemin!.
Senden şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem..Şefaat edermisin?
Ey ;kupkuru çölleri cennete çeviren gül !.
Ey ;gönlünden gül dökülen resul !.
Küçük kız çocuğunun elinden tutupta giden,kuşu ölen çocuğabaşsağlığı dileyen..
gözlerinden yaş dökülen devenin gözyaşlarını silenResul !.
benimde gözümün yaşını silermisin.?.
küçük kız çocuğunun tutuğu gibi tutsam elinden,yüreğimden binlerce kuş uçtu,bin!ide öldü desem..bana cennet kuşlarından bir kuş bahşedermisin ?...
Ey ;İslam'ın peygamberi !.
sevda ikliminin, en güzel mevsiminin..en güzel çiçeği..
Ama mahzun ama kederli...Daima düşüncede,Daima hüzün içinde ömründe,bir defa bile kahkahayla gülmemiş..gül yüzlü,güler yüzlü sevgili!.Gözlerimi yumsam, ve ;
hulyana dalsam..o gül kokulu gülüşün ile benim de gözlerimin içine güler misin?
Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma,tutunduğum olmuşsa, sana ve senin sevdana..işte onun, işte onun hatrına !.
Ey ;gözünü sevdiğim,özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim !.
Ey ;
gönlümün sultanı
efendim !.
Ümidim, muradım,kurtarıcım,müjdecim...
Seninle Kevser havuzunun başında buluşabilecekmiyim ?. desem ..bulunduğun yerden yüreğime bir damla su serper misin ?.
Seni sevsem !. çok, çok sevsem !.
Öyle çok sevsem ki ;Sen koksa özüm,yüreğim..sen koksa nazım, edam..Gönlüm sen dolsa benim, herseyim Sen olsan !
Ali'n Fatıma'n gibi olsam !. seni, onlar gibi seviyor olsam.. Sen de ; beni onları sevdiğin gibi sever misin ?.
Ey ;bize bizden daha ziyade merhamet eden !.
"Ümmetim, ümmetim !." diyerek, üstümüze titreyen !.
Ey ; en ziyade muhtacımız en çok isteyenimiz !.Bizi,Hak'tan. Sen, umanı umutsuzluga düşürmessin !.Sen, isteyeni geri çevirmessin.
Senden, senin rahmetini dilesem..
Ey ;alemlere rahmet olsun diye gönderilen,banada rahmet edermisin ?
Ey ;Rahim !. ve Ey ; Kerim !.
Asr-ı saadet'ten değilim !.Kokladığın gül, soluduğun hava, yediğin hurma, içtiğin süt,okşadığın kuzu ,bindiğin deve, avuşladığın kumdahi değilim !.
Bir kez olsun, yüzüne yüz sürmedim !.Lakin ; ben Senin.. "Kardeşlerim !. " dediğindenim !. Ve ; Sana ve sünnetine revan olmak isteyenlerdenim !.
Ve lakin ;daha hala sevgili Veysel Karaninin tırnağının ucu misali bile değilim, desem !.Bana da Hırkan dan gönderir misin ?.
Doğduğun günün, gecenin hürmetine..bu gün ve gece ;yüreğime, bir nur olup düşermisin ?.
Sevgili Peygamberim !.
Rabbim ;Sana ve senin al ve ashabına..ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yagmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin ; aminn !.
anam, babam, canım
feda olsun sana
ya RasulALLAH