Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dikkattttttttttttttttttt (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR

BENİM AÇTIĞIM FORUMDA S.ALEW35 (SA35) İSİMLİ KULLANICININ YORUMLARI BENİ ÇOK KIRDI ÜZÜLDÜM ..BEN ATATÜRK HAKKINDA TEK BİR KELİME KÖTÜ SÖZ SÖYLEMEDİM AMA O İNSAN BEN KÖTÜ BİŞEYLER SÖYLEMİŞİM GİBİ AHLAKSIZCA TERBİYESİZCE YAZILAR YAZMIŞ UTANDIM O YAZILARI OKURKEN..........Kİ BU YAZILARI BİÇOK KARDEŞİMİZİN AÇTIĞI FORUMLARADA EKLEMİŞ..

35 YAŞINDAYMIŞ DOKTOR OLMUŞ AMA ADAM OLAMAMIŞ...............
İNSANLIK BU DEĞİLDİR... KİMLE ZIT DÜŞÜNCELERE SAHİPSEN ONUNLA MUHATTAB OLURSUN ONA KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ UYGUN BİR DİLLE ANLATIRSIN ........ AMA KİMSE KİMSENİN DÜŞÜNCELERİNE AYKIRI DİLLE HİTAP EDEMEZ.. KİMSENİN HAKKI YOKTUR BUNA..

AMA SANA UFAKTA OLSA HAKKIM GEÇTİYSE KESİNLİKLE HELAL ETMİYORUM ...

ARKADAŞLAR LÜTFEN SİZDEN RİCA EDİYORUM BU VE BUNUN GİBİ İNSANLARIN YAZDIKLARINA CEVAP VERMEYELİM .......

ONA CEVAP VERDİĞİMİZ SÜRECE BİZİMLE ALAY ETMENİN KEYFİNİ SÜRÜYORLAR ...... BU KEYFİ VERMEYELİM ONLARA

SELAM VE DUA İLE KALIN ......

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar Bu Yazimi Dikkate Alirsaniz Sevinirim

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Batraz Ve Sa35 Bizlere Yaptiği Okadar Hakaretten Sonra (ben Allaha şükür Sizlerin Saçma Sapan Dininizden Değilim ,türkiyenin Bütün Tahtasi Eksikleri Burda Toplanmiş Salaklar Vb)ben Bu Insanlari Anlamadim Madem Beğenmediler Onca Atilmalarina Rağmen Hala Başka Bilgisayarlardan Girip Saçmalayip Saçmalayip Gidiyolar Nasil Bişey Bu.ve şunuda Anlayamadim Meryem Suresi 81.ayet Adi Başliğinda Açilmiş Olan Forumun Neden Silindiğini

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
Batraz Ve Sa35 Bizlere Yaptiği Okadar Hakaretten Sonra (ben Allaha şükür Sizlerin Saçma Sapan Dininizden Değilim ,türkiyenin Bütün Tahtasi Eksikleri Burda Toplanmiş Salaklar Vb)ben Bu Insanlari Anlamadim Madem Beğenmediler Onca Atilmalarina Rağmen Hala Başka Bilgisayarlardan Girip Saçmalayip Saçmalayip Gidiyolar Nasil Bişey Bu.ve şunuda Anlayamadim Meryem Suresi 81.ayet Adi Başliğinda Açilmiş Olan Forumun Neden Silindiğini

saçmalıyorlar.. dinimizi belden aşağı saçma sapan düşüncelerle suçluyorlar .....yazık ki ne yazık hala müslümanım ama sizin gibi değilim diyorlar çok şükür diyorlar ...bu ve bunun gibi insanların söylediklerini dikkate almamak en doğrusu.....

BİZ ALLAH 'A iNANANLARDANIZ.. BİZ PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V) İN YOLUNDA YÜRÜYENLERDENİZ ELHAMDULİLLAH BİZLER DOĞRU YOLUN YOLCULARIYIZ ...;;);;);;)

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Nicki Geçen Insanliktan Nasibini Almamiş Okumuş Ama Anlamamiş Bu Dünyaya Neden Geldiğini Bilmeyen Zavalli Insan :((( üzülüyorum Hemde çok Böyle Insanlarin Böyle Güzel Formlara Girip Hemde Surelerin Isimleri Adi Altinda Konu Açmalari Bu Kadar Cesaretli Olmalari Beni Göz Yaşlarina Boğdu şu Anda Hem Yazip Hem Ağliyorum Bizim Dinimiz O Kadar Güzel Gönle Hitap Eden Inca Ve Narin Bir Dinki Nasil Anlamaz Ki Bu Yaratiklar Bu Kadar Gönülleri Bağlimi ??ama Nolur Artik Formdan Görevleri Kardeşlerim Sizi Yaradana Kurban Izin Vermeyin Bu Insanlara Her Açtiğimda Siteyi Mutlaka Birileri Kopukluk Yapiyor Yazik :(((

Ekremeee Bil çorumda Bir Ablan Var Senin Sayende Tutkunu Oldum "abdurrahman önül" E Ablacim Yüreğine Sağlik.ellerin Cennet Kapilari Açsin Inşaallah ...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Nicki Geçen Insanliktan Nasibini Almamiş Okumuş Ama Anlamamiş Bu Dünyaya Neden Geldiğini Bilmeyen Zavalli Insan :((( üzülüyorum Hemde çok Böyle Insanlarin Böyle Güzel Formlara Girip Hemde Surelerin Isimleri Adi Altinda Konu Açmalari Bu Kadar Cesaretli Olmalari Beni Göz Yaşlarina Boğdu şu Anda Hem Yazip Hem Ağliyorum Bizim Dinimiz O Kadar Güzel Gönle Hitap Eden Inca Ve Narin Bir Dinki Nasil Anlamaz Ki Bu Yaratiklar Bu Kadar Gönülleri Bağlimi ??ama Nolur Artik Formdan Görevleri Kardeşlerim Sizi Yaradana Kurban Izin Vermeyin Bu Insanlara Her Açtiğimda Siteyi Mutlaka Birileri Kopukluk Yapiyor Yazik :(((

Ekremeee Bil çorumda Bir Ablan Var Senin Sayende Tutkunu Oldum "abdurrahman önül" E Ablacim Yüreğine Sağlik.ellerin Cennet Kapilari Açsin Inşaallah ...
allah razı olsun amin amin amin ama benim ismim sadece ekrem yani bayım sanırım arapçada e takısı bayanların ismine takılıyor ama ben üye olurken bilmiyordum ama valla öyle çok sevindimki sizinde abdurrahman önülün hayranı olduğunuza şu anda kimse benim kadar mutlu olamaz ama benim kadar sevemezsiniz sanırım abdurrahman önülü allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun amin amin amin ama benim ismim sadece ekrem yani bayım sanırım arapçada e takısı bayanların ismine takılıyor ama ben üye olurken bilmiyordum ama valla öyle çok sevindimki sizinde abdurrahman önülün hayranı olduğunuza şu anda kimse benim kadar mutlu olamaz ama benim kadar sevemezsiniz sanırım abdurrahman önülü allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.

OLSUN BAY OLDUĞUNU BİLİYORUM YAŞINA BAKARAK ABLAM DEDİM YANİ BEN SENİN ABLANIM DEMEK İSTEDİM KARDEŞİM SEVİNMENE BENDE SEVİNDİM ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR :))

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...HANİ AYLAR ÖNCE BELLİ BİR SİYASİ GÖRÜŞ HAKKINDA BİR TAKIM ŞEYLER YAZILMIŞTI VE BU SİTEDEKİ TÜM ÜYELER İSLAMI BÖLMEKLE SUÇLANMIŞTI...NEDEN OKUDUKLARINIZ FARKLI NEDEN FARKLI CEMAATLERİN ÇATISI ALTINDASINIZ NEDEN İSLAMI BÖLÜYORSUNUZ GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÇOK SORULAR SORULMUŞTU...EMİNİM HATIRLAYANINIZ VARDIR...ORADAKİ SUÇLAMALAR BU KADAR DA DEĞİLDİ...DAHA DA AĞIRDI VE BİR ÇOK ÜYE GİBİ BEN DE O FORUMA CEVAP YAZMIŞTIM...BEN CEVAP YAZDIKTAN SONRA FORUMU AÇAN ARKADAŞ BİR DAHA GİRMEDİ...FORUMU AÇAN ARKADAŞI BAŞKA BİR YENİ ÜYE DESTEKLEDİ...UZUNCA BİR TARTIŞMA SÜRECİ GEÇTİ ÜYELER İLE O KİŞİ ARASINDA...BEN BU TARTIŞMALARI OKUDUM VE KENDİMCE DEDİMKİ SİTEYE BİRİ ÜYE OLDU ORTALIĞI KARIŞTIRDI VE GİTTİ.........
ŞİMDİ BU DURUMDA AYNI O GÜNKÜ GİBİ.BANA O FORUMU VE TARTIŞILANLARI HATIRLATTI...BURASI ZATEN SİYASİ İÇERİKLİ BİR SİTE DEĞİL..BURADAKİ İNSANLARIN YAŞAM TARZI DÜŞÜNCESİ HERŞEYİ BELLİ..BEĞENMEYEN ÜYE OLMAZ OLUR BİTER...KİMSEYİ ZORLA BURAYA GETİRMİYORLAR...BENCE SİZLERDE CEVAP YAZMAYIN...ARKADAŞLARIN CANI SIKILIYOR GALİBA HEYECAN ARIYORLAR..MACERACILAR....
BURASININ İSLAM SİTESİ OLDUĞUNU UNUTANLAR VAR ARAMIZDA ...YETER YA BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN ARTIK...FARKLI GÖRÜŞTE İNSANLAR OLABİLİR AMA BIRAKIN GÖRÜŞÜNÜZ SİZDE KALSIN...YOKSA SİTE AMACINDAN UZAKLAŞIYOR...BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM KATILMAYABİLİRSİNİZ...SELAMETLE HERKESE....:H

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...HANİ AYLAR ÖNCE BELLİ BİR SİYASİ GÖRÜŞ HAKKINDA BİR TAKIM ŞEYLER YAZILMIŞTI VE BU SİTEDEKİ TÜM ÜYELER İSLAMI BÖLMEKLE SUÇLANMIŞTI...NEDEN OKUDUKLARINIZ FARKLI NEDEN FARKLI CEMAATLERİN ÇATISI ALTINDASINIZ NEDEN İSLAMI BÖLÜYORSUNUZ GİBİ SAÇMA SAPAN BİR ÇOK SORULAR SORULMUŞTU...EMİNİM HATIRLAYANINIZ VARDIR...ORADAKİ SUÇLAMALAR BU KADAR DA DEĞİLDİ...DAHA DA AĞIRDI VE BİR ÇOK ÜYE GİBİ BEN DE O FORUMA CEVAP YAZMIŞTIM...BEN CEVAP YAZDIKTAN SONRA FORUMU AÇAN ARKADAŞ BİR DAHA GİRMEDİ...FORUMU AÇAN ARKADAŞI BAŞKA BİR YENİ ÜYE DESTEKLEDİ...UZUNCA BİR TARTIŞMA SÜRECİ GEÇTİ ÜYELER İLE O KİŞİ ARASINDA...BEN BU TARTIŞMALARI OKUDUM VE KENDİMCE DEDİMKİ SİTEYE BİRİ ÜYE OLDU ORTALIĞI KARIŞTIRDI VE GİTTİ.........
ŞİMDİ BU DURUMDA AYNI O GÜNKÜ GİBİ.BANA O FORUMU VE TARTIŞILANLARI HATIRLATTI...BURASI ZATEN SİYASİ İÇERİKLİ BİR SİTE DEĞİL..BURADAKİ İNSANLARIN YAŞAM TARZI DÜŞÜNCESİ HERŞEYİ BELLİ..BEĞENMEYEN ÜYE OLMAZ OLUR BİTER...KİMSEYİ ZORLA BURAYA GETİRMİYORLAR...BENCE SİZLERDE CEVAP YAZMAYIN...ARKADAŞLARIN CANI SIKILIYOR GALİBA HEYECAN ARIYORLAR..MACERACILAR....
BURASININ İSLAM SİTESİ OLDUĞUNU UNUTANLAR VAR ARAMIZDA ...YETER YA BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN ARTIK...FARKLI GÖRÜŞTE İNSANLAR OLABİLİR AMA BIRAKIN GÖRÜŞÜNÜZ SİZDE KALSIN...YOKSA SİTE AMACINDAN UZAKLAŞIYOR...BUNLAR BENİM DÜŞÜNCELERİM KATILMAYABİLİRSİNİZ...SELAMETLE HERKESE....:H

ve aleyküm selam ...düşüncelerinde çok haklısın.......BURASI SİYASET ORTAMI DEĞİL ...BURASI ALLAH'I ,EFENDİMİZİ(S.A.V) VE RAHMANIN YOLUNDA NASIL GÜZELCE YÜRÜYEBİLİRİZ NASIL ONA LAYIK BİR KUL OLABİLİRİZ ONU ÖĞRENEBİLMENİN ADRESİ....BENİM DİN KARDEŞLERİM HİÇ BİR SİYASİ GÖRÜŞ YAZMAMALI KİMSEYİ HİÇ BİR KİMSEYİ KARALAMAMALI BU BİZLERE YAKIŞMAZ...allah o zavallı insanlardan eylemesin bizi.. hidayet versin MEVLAM ....

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
bizim dinimizle uğraşan kişi ve kişiler kendi dinlerinden birşey ummayanlardır...rabbim o kişilere hidayet versin...kimse bizim dinimizi karalayamaz...kendine bile doğru söyleyemeyen o insanlardan uzak duralım..o kişiler yetkililer tarafından ıp numarasından banlanmalarını istiyorum.kimse üzülmesin hak ve gerçek olan tek din islamdır..ve bizde müslümanız..Allah c.c. emanet olun.bunlar bize vız gelir tız gider..

plother

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. arkadaşlar kaç gündür foruma giremiyordum bu arada biri ortalığı karıştırmış heralde
gördüğümkadarıyla başarılıda olmuş ama bence hiç umursanmayacak bir olayı çok büyütüyorsunuz bırakın foruma herkes gelsin inananı da inanmayanda yorumda yapsınlar bence önemli olan birilerinin burdan birşey ler öğrenmesi kadar önemli birşey olamaz dinimiz sabır ve hoşgörü dinidir önemli olan bizim le zıt görüşlü insanlara hoş görümüzü ve sabrımızı göstermek bence hakkınızı herkese helal edin nolur sa olsun bu dünya fani değilmi zaten herkes yaptığıyla hesap vermeyecekmi ve rabbim herzaman herşeyi görmüyormu kafanızı kayla alınmayacak şeyler le karıştırmayın güzel şeyler düşünün güzel işler ekleyin güzel olmayan insanları da güzelleştirin
rabbim herkesi hidayete erdirsin a.e.o.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt