Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DİKKAT EDELİM!.......SABREDELİM İNŞ.... (1 Kullanıcı)

efsane

Kayıtlı Kullanıcı
GÜNLÜK HAYATTA FARKLI OLAYLAR VE SIKINTILAR KARŞISINDA BİR TEPKİ OLARAK YADA ÖFKEYLE AĞZIMIZDAN İSTEMEYEREKTE OLSA BAZI KÖTÜ SÖZLER ÇIKABİLİR.BU SÖZLERİN DUA YERİNE GEÇME İHTİMALİNİ EFENDİMİZ S.A.V. BİZLERE ŞU ŞEKİLDE HABER VERİR.''NEFİSLERİNİZİN ALEYHİNDE DUA ETMEYİN,ÇOCUKLARINIZIN ALEYHİNDE DE DUA ETMEYİN,HİZMETÇİLERİNİZİN VE MALLARINIZIN ALEYHİNE DE DUA ETMEYİN.OLA Kİ ALLAH'IN DUALARI KABUL ETTİĞİ SAATE RAST GELİRDE İSTEDİĞİNİZ KABUL EDİLİVERİR.''(EBU DAVUD,Salat 362)
GERÇEKTEN DE BİZLER BUNU ÇOK YAPI YORUZ.ASLINDA KIZGINLIKLA SÖYLEYİPTE GERÇEKTEN OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ ŞEYLER BAŞIMIZA GELDİĞİ ZAMANDA KEŞKE SÖYLEMESEYDİM DEDİĞİMİZ ÇOK OLUYOR ÖYLE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR.....
(GENE DAYANAMADIM YAZDIM)B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DİKKAT EDELİM!.......SABREDELİM İNŞ....

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.

"GERÇEKTEN DE BİZLER BUNU ÇOK YAPI YORUZ.ASLINDA KIZGINLIKLA SÖYLEYİPTE GERÇEKTEN OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ ŞEYLER BAŞIMIZA GELDİĞİ ZAMANDA KEŞKE SÖYLEMESEYDİM DEDİĞİMİZ ÇOK OLUYOR ÖYLE DEĞİLMİ ARKADAŞLAR....."
HAKLISIN KARDEŞİM..NE GÜZEL YAPMIŞSIN KARDEŞİN..DEVAMINI BEKLİYORUZ...DAYANAMAMAM ÇOK GÜZEL...SAĞOLASIN..RABBİMİN RIZASINI KAZANMAK VARKEN,DUYGUSAL DAVRANMAK OLMAZ DEĞİL Mİ, KARDEŞİM?SELAM VE DUA İLE..
.

medina

Kayıtlı Kullanıcı

öyle kardeşlerim zaten insanın başına ne gelirse dilinden gelir."dil yırtıcıdır,yuları bıraklıdımı salar, parçalar."(Hz Ali)

eren emin

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM BU GÜZEL PAYLAIŞIM İÇİN ALLAH RAZI OLSUN.YÜCE RABBİM DİLİMİZE HAKİM OLMAYI HERKESE İÇİNDEDE BİZLERE NASİP ETSİN İNŞALLAH

meryem84

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun efsane kardeşim iyikide yazmışsın.Paylaşımın için saol.Selametle...B)

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı

paylaşımının için tşk. bunları tekrar insanların gözlerinin önüne serdiğin için :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt