Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dİkKaT bUgÜn PeRşEmBE!!!!!!!!!!!!!! (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar..hayırlı günler diliyorum .......

geçenlerde nihat hatipoğlu hocamın bir cd sini dinliyordum RÜYA adında bir cd.....

dinlerken ağlamamak ,
günahlarımız için tövbe etmemek mümkün değil...

o cd de bir adamın rüyasında kabirde olduğunu ,öldüğünde yalancı dostlarının kendi evlatlarının bile arkasında dua okumamasına üzüldüğünü anlatan bir cd.. en çok da kendinde hatayı arıyor ve diyor ki BEN HAYATTAYKEN ONLARA BİR FATİHAYI BİLE ÖĞRETMEDİMKİ ŞİMDİ NE DİYE DUA BEKLİYORUM ONLARDAN DİYE ÜZÜLEN BİR ADAM ......

O CD BENİ ÇOK ETKİLEDİ DİNLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM ... AMA BENİM SÖYLEMEK İSTEDİĞİM BAŞKA BİRŞEY VAR ASLINDA ...

ÖLENLERİMİZ(EŞİMİZ,ANNEMİZ,BABAMIZ,ÇOCUKLARIMIZ, VS..) HER PERŞEMBE GÜNÜ İKİ MELEK EŞLİĞİNDE EVLERİMİZE GELİRLERMİŞ ... VEDE ONLAR İÇİN NE YAPTIĞIMIZA KURAN OKUYORMUYUZ DUA EDİYORMUYUZ ONLARA BAKARLARMIŞ ... DUALARIMIZDA ONLARADA YER VERİNCE MUTLU OLURLARMIŞ.. EĞER UMURSAMAZSAK BOYUNLARINI Bİ KERE DAHA BÜKÜP GİDERLERMİŞ ....

BUGÜN GÜNLERDEN PERŞEMBE AKLINIZDA BULUNSUN SEVDİKLERİMİZ BİZDEN DUALARIMIZI BEKLİYORLAR...

RABBİM ÖLEN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME RAHMETİNİ ESİRGEMESİN ...(AMİN)

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
sa..hiç bilmiyordum allah razı olsun..a.e.o

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşim ALLAH razı olsun emeğine sağlık çok güzel ve değerli bir paylaşım. Bu güzel hatırlatman için RAHMAN razı olsun geçmişlerimizi sadece duma geceleri veya bayranlarda değil onları her daim ve her namazlardan sonra hatırlayıp af ve mağfiretleri için her zaman dua da bulunmalıyız selam ve dua ile a.e.o.

su misali

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun verdiğin bilgi için
Allah'a emanet ol.

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun Hatirlattiğin Için Esselamun Aleyküm.

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM AYŞE KARDEŞİM ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.
HER PERŞEMBE BU FORMU ANASAYFAYA TAŞIMAK VE DİĞER ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRMEK VE BİZLERİNDE HATIRLAMASI GÜZEL OLUR.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH HEPİMİZDEN RAZI OLSUN .... RABBİM RAHMETİNİ ESİRGEMESİN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMDEN...

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Rabbim Senden Razi Olsun Bu Güzel Bilgiyi Bizlerle Paylaştiğin Için.onlar Bize Dönmeyecek Ama Birgün Mutlaka Biz Onlara Döneceğiz. Bunu Düşünerek ölmüşlerimiz Için Her Zaman Af Dilemeli Ayni Zamanda öldüğümüzde Bizim Arkamizdan Dua Edecek Bir Zürriyet Birakmak Için çaba Vermeliyiz. Bu Gece Ayni Zamanda Dua Gecemiz Var. Dualarda Bulişmak Dileğiyle..rabbmize Emanet Ol Kardeşim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ayşe kardeşim. Allah c.c. razı olsun bu güzel hatırlatma için..

hayırlı, bereketli günler dilerim kardeşim..selam ve dua ile..:HB)

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim bütün ölmüşlerimize ALLAH'tan rahmet diliyorum

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Ben dua okuyorum babam için ama bir daha hatırlamış oldum. Allah sizden razı olsun. Babamın boynunu bükmeyeceğim inşallah her gün okuyacağım. Rabbim kabirde olan bütün müslüman kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın, onlara merhamet eylesin, kabirlerini genişletsin, onları kabir azabından korusun.(Amin.) Hayırlı günler.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm. Ben dua okuyorum babam için ama bir daha hatırlamış oldum. Allah sizden razı olsun. Babamın boynunu bükmeyeceğim inşallah her gün okuyacağım. Rabbim kabirde olan bütün müslüman kardeşlerimizin günahlarını bağışlasın, onlara merhamet eylesin, kabirlerini genişletsin, onları kabir azabından korusun.(Amin.) Hayırlı günler.

AMİN KARDEŞİM ... BABANIZA ALLAH TAN RAHMET DİLİYORUM ..KABİR AZABINDAN VE CEHENNEM AZABINDAN KORUSUN RABBİM BABANIZI VE BÜTÜN DİN KARDEŞLERİMİZİ ....... BUGÜN ONLARIN GÜNÜ ÖLMÜŞLERİMİZİN BİZDENDUALARIMIZI BEKLEDİKLERİ GÜN ..GELİP BİZE BAKIP SEVİNECEKLERİ BİRGÜN OLUR İNŞAALLAH..ALLAH A EMANET OLUN...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

BUGÜN PERŞEMBE HATIRLATMAK İSTEDİM SADECE ... ALLAH A EMANET OLUN

HATİCE_79

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arkadaşlar. canım çok sıkkın annem kanser hastası çok dua ediyorum sizinde bildiginiz etkili duaları bana haber verirseni sevinirim :(

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arkadaşlar. canım çok sıkkın annem kanser hastası çok dua ediyorum sizinde bildiginiz etkili duaları bana haber verirseni sevinirim :(

ALEYKÜM SELAM .. ANNENİZE ALLAH'TAN ŞİFA DİLİYORUM ... SALATI TEFRİCİYE DUASI İNSANI RAHATLATAN İÇİNDEKİ SIKINTIYI GİDEREN BİR DUA OKUMANI TAVSİYE EDERİM ..BENDE EZBERE BİLMİYORUM AMA ARADA SIRADA OKUYORUM..ABİM ASKERDE VE SÜREKLİ BU DUAYI OKUMAMIZI SÖYLÜYOR ..SİZ ORDA BU DUAYI OKUDUKÇA BEN BURDA ÇOK RAHATLIYORUM DİYOR...

DİĞER KARDEŞLERİMİZ YADA SİZ HANGİ DUAYI OKUMAMIZI İSTERSENİZ ONA GÖRE YARDIMCI OLUP O DUALARI OKURUZ İNŞALLAH...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Perşembe gününün bu önemini sanırım biliyordum ama unutmuşum sayenizde hatırladım ve buna önem vermediğim için kendime kızıyorum şu an...

ALLAH razı olsun kardeşim elbette hepimizin Ahirete intikal eden yakınları vardır...ALLAHım hepsine rahmet eylesin...Onların kabirlerini nurlarla doldursun...Onların kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin...

selametle kalın kardeşim...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Perşembe gününün bu önemini sanırım biliyordum ama unutmuşum sayenizde hatırladım ve buna önem vermediğim için kendime kızıyorum şu an...

ALLAH razı olsun kardeşim elbette hepimizin Ahirete intikal eden yakınları vardır...ALLAHım hepsine rahmet eylesin...Onların kabirlerini nurlarla doldursun...Onların kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin...

selametle kalın kardeşim...

HAKLISINIZ ... SADECE UNUTAN SİZ DEĞİLSİNİZ .. BİÇOĞUMUZ UNUTUYORUZ AMA BİZDEN DUA BEKLEYENLERİMİZ VAR .. BİZDE ONLARA UZAK DEĞİLİZ Kİ SONUÇTA ÖLÜM HER CANLIYA AHH BU ÖLÜMÜ GERÇEKTEN ÇOK İYİ ANLAYABİLSEK GERÇEKTEN AZAB GÖRMEK ÇOK KÖTÜ ... ÇARESİZ Bİ ŞEKİLDE BİZDEN DUA BEKLİYOR SEVDİKLERİMİZ YAKINLARIMIZ...

NİHAT HATİPOĞLU HOCANIN RÜYA ADLI CD SİNİ DİNLEMENİ İSTERİM ÇOK ETKİLEYİCİ AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEĞİL ...

RABBİM ÖLMÜŞ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN KABRİNİ NURLA DOLDURSUN ONLARI AZABTAN KORUSUN MEVLAM

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
internetten izleyebilir miyim acaba çünkü hemen şu an izlemek istiyorum

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
internetten izleyebilir miyim acaba çünkü hemen şu an izlemek istiyorum

internette var mıdır bilmiyorum ben 19 vcd birarada 39 ytl ye aldım ..hepsi programlarında derlenmiş sohbetler ama tek kelimeyle mükemmel..... o kadar içten anlatıyorki insan etkisinde kalıyor... beni en çok etkileyen o rüya ismindeki sohbeti ... açıkça söylemek gerekirse hem ağladım hem dinledim ... bu devirde 39 ytl yi nelere vermiyoruz ki ... inanın bana bazı insanlar o kadar para verip cd mi aldın dediler ama inan cdlerdeki anlatımlar o kadar güzel ki o paraya bu sohbetler çok çok değer...nihat hocamın sohbetinede zaten doyum olmuyor ... tavsiyem alın o cdleri ...asrı saadetten altın sayfalar... olarak satılıyor içindekilere bakın rüya cd si varsa mutlaka alın ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt