Selam Aelyküm kardeşlerim bir sorum bir yardım için sizlerden yardım istiyorum bugün bir arkadaşım aradı ve arkadaşı için yardımlarını istedi bir kız arkadaşı varmış bir kaç kere hamile kalıp tüm bebekleri düşüyormuş ve ayrıca her hamile kaldığında bir karartı görüyormuş bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kardeşim.
Bu durum ve düşük için bildiğiniz ve yapması gerekenler ne acaba Allah hepinizden razı olsun kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmaın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.
Bu durum ve düşük için bildiğiniz ve yapması gerekenler ne acaba Allah hepinizden razı olsun kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmaın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.