Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dikkat Bir Sorum Var. Çok Acil:( (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aelyküm kardeşlerim bir sorum bir yardım için sizlerden yardım istiyorum bugün bir arkadaşım aradı ve arkadaşı için yardımlarını istedi bir kız arkadaşı varmış bir kaç kere hamile kalıp tüm bebekleri düşüyormuş ve ayrıca her hamile kaldığında bir karartı görüyormuş bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kardeşim.
Bu durum ve düşük için bildiğiniz ve yapması gerekenler ne acaba Allah hepinizden razı olsun kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmaın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.bence iyi bir doktora gitsin.Sonuçta hekimlikle alakalı bir durum.Herşey nasip kısmet elbet olur.Benimde hala oğlununun eşinin hemen olmadı tutmuyordu bitürlü ama sonunda oldu şükür.4-5 sene geçti aradan.Selametle kalın.

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
bende birisinde böyle bir durum olduğunu duymuştum. Bi kaç kez çocuk düşünce doktorlar iyice araştırıp sebebini buldular ve en son seferde çocuklarını kucaklarına aldılar. umarım arkadaşınızda şifasını bulur.

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
Allah acil şifa versin inşallah, kesinlikle iyi bir doktorla görüşmeli, hayırlısıyla sağlıklı bebekleri olur inşallah..

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili kardesim, doktor degilim bilmiyorum ama bir arkadasim vardi hep dusuk yapiyordu, sutten ve hayvanlardan gecen toksoplazma hastaligi varmis sebebi buydu ve bir arkadasimiz dogum yaparken tam o esnada bu hasta olan arkadasimiza da bebek ver Rabbim diye dua etti ve simdi arkadasimin kocaman bir oglu var. Insallah yardimci olmusumdur. rabbim yardimciniz olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
keşke bir bilgim olsaydıda söyleseydim sadece elimdne gelen rabbim yardım etsin inşallah hayrlısiyla yavrularına kavusur

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Allah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleykum kardeşim.bence iyi bir doktora gitsin.Sonuçta hekimlikle alakalı bir durum.Herşey nasip kısmet elbet olur.Benimde hala oğlununun eşinin hemen olmadı tutmuyordu bitürlü ama sonunda oldu şükür.4-5 sene geçti aradan.Selametle kalın.

Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Allah.
Canım doktora gidip gitmediğini bilmiyorum arkadaşım sadece bir arkadaşım var birkaç kez düşük yaptı düşük için bir dua varmış araştırıp öğrenirmisin demişti o kadar fazla detaydan haberim yok farklı kentlerde oturuyoruz telefonda arkadaşımla görüştüm sadece. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin çocuk isteyenlere çocuk eş isteyenlere eş, iş isteyenlere iş ev isteyenlere hayırlı ev kim ne istiyorsa Rabbim... versin hayırlısıyla inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende birisinde böyle bir durum olduğunu duymuştum. Bi kaç kez çocuk düşünce doktorlar iyice araştırıp sebebini buldular ve en son seferde çocuklarını kucaklarına aldılar. umarım arkadaşınızda şifasını bulur.

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim hayırlısıyla kendi rızası için.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah acil şifa versin inşallah, kesinlikle iyi bir doktorla görüşmeli, hayırlısıyla sağlıklı bebekleri olur inşallah..

Amin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Allah.
Kardeşim doktora gidip gitmediğini bilmiyorum arkadaşım sadece bir arkadaşım var birkaç kez düşük yaptı düşük için bir dua varmış araştırıp öğrenirmisin demişti o kadar fazla detaydan haberim yok farklı kentlerde oturuyoruz telefonda arkadaşımla görüştüm sadece. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin çocuk isteyenlere çocuk eş isteyenlere eş, iş isteyenlere iş ev isteyenlere hayırlı ev kim ne istiyorsa Rabbim... versin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsunkardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Allah.
Canım doktora gidip gitmediğini bilmiyorum arkadaşım sadece bir arkadaşım var birkaç kez düşük yaptı düşük için bir dua varmış araştırıp öğrenirmisin demişti o kadar fazla detaydan haberim yok farklı kentlerde oturuyoruz telefonda arkadaşımla görüştüm sadece. İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin çocuk isteyenlere çocuk eş isteyenlere eş, iş isteyenlere iş ev isteyenlere hayırlı ev kim ne istiyorsa Rabbim... versin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsuAleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah Rabbim hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Allah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Sevgili kardesim, doktor degilim bilmiyorum ama bir arkadasim vardi hep dusuk yapiyordu, sutten ve hayvanlardan gecen toksoplazma hastaligi varmis sebebi buydu ve bir arkadasimiz dogum yaparken tam o esnada bu hasta olan arkadasimiza da bebek ver Rabbim diye dua etti ve simdi arkadasimin kocaman bir oglu var. Insallah yardimci olmusumdur. rabbim yardimciniz olsun.

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.Ben daha önce doktora gidip gitmediklerini bilmiyorum kardeşim hayırlısı olur inşallah.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Allah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.Hayırlısı olsun inşallah kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAH yardimcilari olsun insallah
AMİN AMİN AMİN
Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.Hayırlısı olsun inşallah kardeşim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

senay74

Kayıtlı Kullanıcı

Leyla Kardeşim bugün dua sitelerini gezerken bu konuyla ilgili birşey buldum isterken kardeşimize söyle birde bunu denesin. Rabbimden ümit kesilmez.

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leyla Kardeşim bugün dua sitelerini gezerken bu konuyla ilgili birşey buldum isterken kardeşimize söyle birde bunu denesin. Rabbimden ümit kesilmez.

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7

Selam Aleyküm Allah razı olsun kardeşim paylaşımlarınız içinde Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.Hayırlısı olsun inşallah kardeşim.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm Leyla Abla... Bu Konuda En Güzel Tavsiyeyi Vermek İstiyorum...

Galiba Albız Denilen Canlılar Rahatsız Etmiş O Kişiyi....

Dediklerim Yapılırsa Bi İznillah Kurtulur....

* Bir Suya 7 Defa Ayetel Kürsü Okuyup Üflendikten Sonra İçilsin....

* 7 Defa Felak ve 7 Defa Nas Surelerini Okuduktan Sonra "YANIMDAKİ ŞEYTANLARDAN VE YARDIMCILARINDAN YALNIZCA ALEMLERİN RABBİ OLAN HZ. ALLAH'A SIĞINIRIM" diye Dua Edilsin...

* Tekvir Suresini Okuyup Eline Üfledikten Sonra Yüzüne Sürsün...

* Sad Suresinin 41. Ayetini ve Müminun Suresinin 97. ve 98. Ayetlerini Arka Arka Okusun....

* 11 Defa La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim Desin.

* Haşr Suresinin Son Üç Ayetini Okusun....

Biiznillah Kurtulur.... Allah Şifa Versin.... Selametle Kalın Hayırlı Akşamlar...

............................

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aelyküm kardeşlerim bir sorum bir yardım için sizlerden yardım istiyorum bugün bir arkadaşım aradı ve arkadaşı için yardımlarını istedi bir kız arkadaşı varmış bir kaç kere hamile kalıp tüm bebekleri düşüyormuş ve ayrıca her hamile kaldığında bir karartı görüyormuş bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kardeşim.
Bu durum ve düşük için bildiğiniz ve yapması gerekenler ne acaba Allah hepinizden razı olsun kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmaın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin.
Alalh her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı günler.

Selamun aleyküm ablacığım...benim ablam ve yengem de hamile...inşALLAH teyze ve hala olacağım hayırlısıyla...öncelikle gittiği doktoru iyice araştırsın...bu çok önemli...bizim burada bir doktor var ...hiçbir problemi olmayan insanları kandırıp fitil veriyormuş...fitilden sonra da sezeryanla ölü çocuğu alıyormuş...bu gibi insanlar da mevcut malesef...yediklerine içtiklerine dikkat etsin...mümkünse gün içerisinde doktoruyla iletişimde bulunsun...bir de sıcaklarda dışarı çıkmasın ( hamileyse şu anda )...benim bildiklerim bu kadar ...Rabbim yardımcısı olsun...( Amin! )
Selam ve dua ile...​

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
S.Aleyküm Leyla Abla... Bu Konuda En Güzel Tavsiyeyi Vermek İstiyorum...

Galiba Albız Denilen Canlılar Rahatsız Etmiş O Kişiyi....

Dediklerim Yapılırsa Bi İznillah Kurtulur....

* Bir Suya 7 Defa Ayetel Kürsü Okuyup Üflendikten Sonra İçilsin....

* 7 Defa Felak ve 7 Defa Nas Surelerini Okuduktan Sonra "YANIMDAKİ ŞEYTANLARDAN VE YARDIMCILARINDAN YALNIZCA ALEMLERİN RABBİ OLAN HZ. ALLAH'A SIĞINIRIM" diye Dua Edilsin...

* Tekvir Suresini Okuyup Eline Üfledikten Sonra Yüzüne Sürsün...

* Sad Suresinin 41. Ayetini ve Müminun Suresinin 97. ve 98. Ayetlerini Arka Arka Okusun....

* 11 Defa La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim Desin.

* Haşr Suresinin Son Üç Ayetini Okusun....

Biiznillah Kurtulur.... Allah Şifa Versin.... Selametle Kalın Hayırlı Akşamlar...

............................

Amin
Allah razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlıısyla inşallah.Ben daha önce doktora gidip gitmediklerini bilmiyorum kardeşim hayırlısı olur inşallah.
Allah cin şerrinden şeytan şerrinden nazarlardan kem gözlerden hepimizi korusun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt