Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Diiikkkatt!!!! (1 Kullanıcı)

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Bu Site Bende Bazen Hata Verio Ve Girilmiyo Bu Sadece Bendemi Oluyo Yoksa Sizlerdede Oluyomu Mesela Dün Hiç Giremedim Bu Siteye Ve çildirdim:( Sadece Bendemi Oluyo Bu Sorun Sizdede Varmi Neden Ben Bazen Giremiom Neden Hata Verioo Sizdede Varmi Buuu Yazarsaniz Bilgilendirirsenin Sevinirim.. Allaha Emanet Olun Hayirli Akşamlar....

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
A.s. Kardeşim Bende De Oluyor Network Error Yaziyor Değil Mi? Bu Normal Servis Sağlayiciyla Alakali Birşey Endişelenmenize Gerek Yok.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
evet aynen öle yazıooo:( dün hiç giremedim ama:( çok üsüldüm:( teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlı akşamlar:)

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Kardesim Bende Daha Olmadi Ama Normaldir.site Yoruluyoo Bu Kadar Guzel Insani Doyuramiyoo... Sasiriyoo Kafayi Siyiriyoo Makina... Hehehe
Allah Aemanet Olun Selam Ve Dua Ile

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Durumda Internet Bağlantinizi Resetleyin Ve Internet Ayarlarindan Geçmiş Klasörleri, çerezleri Silin. Faydali Olacaktir. Hayirli Akşamlar

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
yaa çok canımı sıkmıştı ya 1 kerede olmadı defalarca oldu hele dün hiç giremedim çıldırdım:( dedim sadece bendemi oluyo ama bana özel değilmişşş:) sağolun arkadaşlarr Allaha emanet olun...

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
elmedja kardeş selamun aleyküm dedin aleyküm selam yasmayı unuttumm:) ama içimden demiştim olsun ben genede yazim hayırlı akşamlar herkeseee....

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim Ne Kadar Iyi Niyetlisiniz Allah Yedi Cihanda Sizi Bahtiyar Etsin Hepinizi. Allaha Emanet Olun

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben bu siteyi burdaki kardeşliği çok seviommm:) ayrılamıom saat 12 oldu herkes yatmış benimde yatmam lazım yarın iş var ama bırakamıorum bide dün hiç giremedim:( bakınom kaçırdıklarımı okuom....hayırlı geceler....

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben bu siteyi burdaki kardeşliği çok seviommm:) ayrılamıom saat 12 oldu herkes yatmış benimde yatmam lazım yarın iş var ama bırakamıorum bide dün hiç giremedim:( bakınom kaçırdıklarımı okuom....hayırlı geceler....

ORDA 12 OLDU BURADA 02:00 BİDE BANA SORUN.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
aaa orası yurt dışı yani:D babam yat artık dio:( ben yatıom herkese hayırlı gecelerr.. yarın görüşürüz inşallahhh....

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha emanet olun hayırlı geceler kadeşim.

Turgay.

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Bu Site Bende Bazen Hata Verio Ve Girilmiyo Bu Sadece Bendemi Oluyo Yoksa Sizlerdede Oluyomu Mesela Dün Hiç Giremedim Bu Siteye Ve çildirdim:( Sadece Bendemi Oluyo Bu Sorun Sizdede Varmi Neden Ben Bazen Giremiom Neden Hata Verioo Sizdede Varmi Buuu Yazarsaniz Bilgilendirirsenin Sevinirim.. Allaha Emanet Olun Hayirli Akşamlar....

Zaman zaman bende de oluyor kardeşim, özellikle 17:00 ila 20:00 saatleri arasında siteye ya giremiyorum ya da çok geç açıyor. Yoğunluktan olabilir diye düşünüyorum. Allah'a Emanet Olun.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
ohh bee bi bende sandım ama değilmiş ama bazen hiç giremiom üzülüyorum :( neyse Alaha emanet olun hayırlı akşamlar...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
ohh bee bi bende sandım ama değilmiş ama bazen hiç giremiom üzülüyorum :( neyse Alaha emanet olun hayırlı akşamlar...

SELAMUN ALEYKÜM ASLINDA BİRAZ UZAK KALDIN MI DAHA ÇOK ÖZLERSİN ÖYLE DEĞİL Mİ:) YİNEDE ÜZÜLECEK BİR DURUM YOK. SİTE BİR YERE KAÇMIYOR VE BİZ BURADAYIZ ALLAHA ŞUKUR

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt