Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

depresyon (1 Kullanıcı)

sedatca

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm

ben 30 yaşındayım şuan bazı nedenlerden depresyon geçiriyorum ve 2 farklı ilaç kullanıyorum ama bu ilaçlar beni uyuşturuyor .2 gündür Namaza başladım elimden geldiğince kaçırmamaya çalışıyorum çünki ilaçlar beni çok uyutuyor acaba bu ilaçları kullanırken namaz kılmamda bi sorun olurmu artı eski yaşantımı komple deiştirmek istiyorum ama şuan yardım istiyebilecegim kimseyi tanımıyorum mesela sohbetlere katılmak kuran ögrenmek gibi ...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
RE: depresyon

ÖNCELİKLE HOŞGELDİNİZ ÖNCE DOKTORUNUZA BAŞVURUP İLACINIZI DEĞİŞTİRMESİNİ İSTEYEBİLİRSİNİZ HERŞEY İLERLEDİ UYUTMAYAN İLAÇLARDA VAR DUAYI VE NAMAZI BIRAKMAYIN İNŞAALLAH SİZ İSTEKLİ OLDUĞUNUZ SÜRECE RABBİM SİZE YOL GÖSTERECEKTİR LALEGÜL FMİ DİNLEYİN ÇOK GÜZEL VE ETKİLEYİCİ 88.4 HER AKŞAM 21:00 DE SAKIN KAÇIRMAYIN SABAH 11:00 DE TEKRARLAR SALI VE HAFTA SONU HARİÇ ÇOK FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ SİZE BİR KAÇ DUA YAZACAĞIM OKUYUN İNŞAALLAH PSİKOLOJİK SIKINTILARDAN KURTULMAK İÇİN
YA MÜBDİEL BERAYA VE MUİDEHA BADE FENAİHA Bİ KUDRETİHİ Bİ HURMETİ MUHAMMEDİN VE EHLİ BEYTİ MUHAMMED DİĞERİNİ BAŞKA ZAMAN YAZARIM GİTMEM LAZIM DUALARIMDA OLACAKSINIZ...

adl

Kayıtlı Kullanıcı
RE: depresyon

geçmiş olsun.ALLAH yardımcın olsun.dualara devam et.birkaç duada ben göndercem.Lailehe ille ente subhaneke inni küntü minezzalimiyn.Günde enaz 40 defa oku.ayrıca La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül aziym.Günde enaz 100 sefer oku.salavat ı tefriciye duasına devam et.her zaman ağzında La ilahe illallah muhammeden rasulallah olsun buda bir deprasyon ilacıdır bence.ALLAHşifanı versin.amin.

imported_hafsa_42

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

s.a

son yillarda depresyon cok artmakta kendini nefsinin eline birakma dahada ileryebilir.RABBIME sigin ilaclarini birakmak istersende azaltarak birakmak tavsiye ediliyor. MEVLAM sifani versin ins.

yeliz82

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba bende ilac kullaniyorum. benim ki de uyuttugu icin geceleri iciyorum. doktorunuza danisin baska bir ilac verebilir.

gecmis olsun Allah hepimize sifa versin insallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt