Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Denize Girmek . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşler birşeyi merak ediyorum.evet biliyorum kadınlar mayo ve bikiniyle denize girerse günah her tarafları gözüküyor fakat erkeklerin denize girmesi günahmı?

Tevhid Davası

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tevhidvesunnet.com
Erkekte Tesettürünü muhafaza ederse bir sorun yok kardeşim..Birde gözleri harama bakmaktan sakınmak gerekir.Hayasız kadınlarda malum denize giriyorlar..

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
doğru haklısın.göz zinasından kurtulmak bu günde çok zor her yer açık seçik.

G

Goldenrose

Haklısınız kardeşim. Heryer açık saçık. Koskoca kadınlar bile bikini ile giriyor artık. Ner ar kalmış ne haya.
Yüzmek sünnettir diye bir yerde okumuştum. Hatta geçende babam da demişti. O nedenle ben şahsen denize giriyorum. Fakat genellikle bayanların olduğu yerleri seçiyorum. Kapalı havuz gibi yerleri. Bu zamanda kadınlarımız giyimine dikkat etmezken deniz kenarında erkeklerinde pek iyi giyindiği söylenemez.
Ben olaya direk tesettür yönünden bakmadım. Denize girmek elbette ki günah değil. Fakat çevreyi düşündüğümüzde zina...
O yüzden kapalı havuz gibi yerleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Günün her saatinde deniz kenarları zina kaynıyor. Yapıcak hiçbir şey yok.
Allah sonumuzu hayır etsin..

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
aynen dikkat etmeye çalışıyorum ama ne kadar tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt