Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DEMEK Kİ GÖNÜLE KALIRSA OLMUYORMUŞŞŞ....ŞİMDİ ANLADIM (1 Kullanıcı)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
ebe78 yazdı:
ARKADAŞLAR BİR ABLAMIZIN ÇOK BÜYÜK BİR SIKINTISI VAR.:(ALLAH RIZASI İÇİN CANI GÖNÜLDEN ,MAYIS'IN 20 SİNE KADAR 50 BİN TANE TEBBET SÜRESİ OKUNMASI LAZIM .İSTEYENLER VARSA BU DUADA BENDE VARIM DİYOSANIZ OKUYACAGIMIZ YADA DAĞITCAGIMIZ MİKTARI YAZALIM.RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.B)

SELAMÜNALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR MÜBAREKLER;

ALLAH C.C. RIZASI İÇİN OKUYALIM İNŞAALLAH...ALLAH C.C. RIZASI İÇİN SEVABI BİZE SİZE DİMİ...HER ÜYE 50 - 100 ADET OKUSA BİTER İNŞAALLAH...SİZLERİN CANI GÖNÜLDEN YARDIM EDECEĞİNİZDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK İNŞAALLAH HADİ KARDEŞLERİM...

ALLAH C.C. RAHMETİ BEREKETİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.V.) ŞEFAATİ ÜZERİNİZE OLSUN...S.A....
B)B)B)

ADRES : http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=18192&rowstart=80

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YARDIM.....''''GÖNÜLDEN''''..... KARDEŞLERİM...

B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Tebbet Sûresi

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

تَبَّتْ يَدَآ اَبِي لَهَبٍ وَتَبَّ (1) مَآ اَغْنََى عَنْهُ مَالُهُ وَمَا كَسَبَ (2) سَيَصْلَى نَارًا ذَاتَ لَهَبٍ (3) وَامْرَاَتُهُ حَمَّالَةَ الْحَطَبِ (4) فِي جِيدِهَا حَبْلٌ مِنْ مَسَدٍ (5)

Okunuşu:

Tebbet yedâ ebî lehebin ve tebbe. Mâ agnâ anhü mâlühû ve mâ keseb. Seyaslâ nâren zâte leheb. Vemraetühû hammâletelhatab. Fî cîdihâ hablün min mesed.

Meali

Rahmân ve Rahîm olan Allahın ismi ile.

Ebû Lehebin iki eli kurusun. (Kendisi de) kurudu (helâk oldu ya). Ona ne malı (Babasından mîrâs kalan malı), ne kazandığı fâide vermedi. O, alevli bir ateşe girecek, karısı da odun hammalı olarak. Boynunda bükülmüş bir ip de olduğu hâlde.

ÎZÂHI: Bu sûre-i celîle, Resûl-i Ekreme “sallallahü aleyhi ve sellem” ezâ ve cefâda bulunmuş olan Ebû Leheb ve zevcesinin helâk olarak, şiddetli bir azâba düşeceklerini haber veriyor. Peygamber aleyhisselâm; “akrabanı korkut” emr-i ilâhîsini alınca, Safa tepesine çıkmış, yakınlarını çağırarak, onları İslâm dînine da’vet etmişdi. Ebû Leheb burada Peygamberimizin söylediklerine karşı çıkmış ve Ona hakâret ederek oradan ayrılmış ve oradakilere ma’nî olmuşdu. Ebû Lehebin karısı da Resûl aleyhisselâmın yürüyeceği yollara geceleyin dikenli ağaçlar, otlar yüklenerek getirir, dökerdi. Ayrıca Peygamberimizin “sallallahü aleyhi ve sellem” ardından koğuculuk yapardı.

Ebû Leheb, Hicretin ikinci senesinde Bedr gazvesindeki, İslâm mücâhidlerinin muvaffakiyyetlerine dayanamıyarak, yedi gün sonra öldü. Vücûdu delik deşik olup, çocukları bile yanına yaklaşamadı. Ancak üç gün sonra defnedilebildi. Bilâhare zevcesi de ölüp lâyık olduğu cezâya kavuşdu.

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum ben 100 adet okudum..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

goksem yazdı:

A.S KARDEŞİM BUNU EBE78 ABLAMIZIN ACITIGI FORUMA EKLERSEN DAHA İYİ OLUR ZAHMET OLMAZSA ALLAH RAZI OLSEUN SELAM VE DUA İLE İNŞ B)B)

cakamo

Kayıtlı Kullanıcı

cennet_agaci yazdı:
goksem yazdı:

A.S KARDEŞİM BUNU EBE78 ABLAMIZIN ACITIGI FORUMA EKLERSEN DAHA İYİ OLUR ZAHMET OLMAZSA ALLAH RAZI OLSEUN SELAM VE DUA İLE İNŞ B)B)
SELAMUNALEKÜM cennet_agacı KARDEŞİMİZE BENDE KATILIYORUM ÖYLE DAHA VERİMLİ OLUR KANISINDAYIM. A.E.O.

goksem

Kayıtlı Kullanıcı

cakamo yazdı:
cennet_agaci yazdı:
goksem yazdı:

SELAMUNALEKÜM cennet_agacı KARDEŞİMİZE BENDE KATILIYORUM ÖYLE DAHA VERİMLİ OLUR KANISINDAYIM. A.E.O.

tabi oraya ekliyorum o zaman..

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SELAMÜNALEYKÜM MÜBAREK İNSANLAR;

ALLAH C.C. RIZASI İÇİN...

http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=27&thread_id=18192&rowstart=80

BU ADRESİ ZİYARET EDİN VE OKUYABİLECEĞİNİZ KADAR ALIN LÜTFEN...

ferit

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DEMEK Kİ GÖNÜLE KALIRSA OLMUYORMUŞŞŞ....ŞİMDİ ANLADIM

:mad:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt