Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Delikanlı Nasıl Olunur? (1 Kullanıcı)

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı
Bu sabah güzel bi ablamdan bana gelen maili sizlerle paylaşmak istedim...

DELİKANLI adam bileğinin hakkıyla elde eder asaletini. Öyle doğuştan ayrıcalıklara fit olmaz şikeli başarılarla övünmez hakkını vermediği etiketi yakasına takıp hava atmaz. Asaletin damarlarında dolaşan kanın biyokimyasına değil, Rabbine hakkıyla kul oluşuna bağlı olduğunu pekâlâ bilir. Hep hatırındadır ırkını kendisinin seçmediği. Kendisini ırkından, köyünden, babasından, dedesinden dolayı övenlere gülüp geçer. Eliyle emeğiyle tek bir taş koymadığı duvarlar üzerine basarak yükselmeyi kendine yakıştırmaz. Olsa olsa, asil dedelerinin torunu olmaya çabalar, güzel işlerle anılan milletine yakışır şeyler yapmaya özen gösterir. İlkokul yıllarından beri belletilen etrafı düşmanlarla çevrili ülkedeyiz telkinlerine kanıp, sınırların ötesine adım atmaya korkmak delikanlının işi değildir.
Delikanlı adam, delikanlılığın Rabbine kul olmaktan geçtiğini bilir. Peygamberleri en delikanlı adamlar bilir. Babasına baş kaldıracaksa genç İbrahim [as] gibi isyan eder. Yapıp ettiklerini sorgulamadan kuşaktan kuşağa aktaran kokuşmuş törenin kanlı ve kirli ipine bağlamaz aklını. Dimdik durur, durur İbrahim [as] gibi. Erkekliğini ispatlayacaksa, yakışıklı Yusuf [as] gibi durur şehvetle süslenmiş billboardlar karşısında. Erkek olmanın önüne gelen yılışık çağrılara, gözünü boyayan sığ aşüfteliklere, tenden ötesini vaad etmeyen, hatta teni bile vaad etmeyen sırnaşık teklifsizliklere kapıanlmak olmadığının farkındadır. İntikam almak gerekirse kendine çektirenlerden, Mekkeyi fetheden Muhammed Aleyhisselatüvesselâmın yaptığını yapar. Düşmanlık edenlere, onların kendisine yaptığının aynısını yapmaz kötülüğün yerine yeni bir kötülük daha eklemez. Kötülüğün yerine iyiliği koyar onların yaptığının tam tersini yapar. İntikamını böylece alır.

Sağlıçakla Kalın....

evindar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Delikanlı Nasıl Olunur?

selamünaleyküm Veysel kardeşim,

benim hayatımında tanıdığım en mükemmel insanlardan birisin Rabbimiz Seni başımızdan eksik etmez inşaALLAH. Bu arada yazıda da seni ve senin gibileri tarif etmişler:Dİyiki varsın gönlü güzel kardeşim.

selamünaleyküm

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleyküm.
abim çok güzel anlatılmış gerçekten.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

evindar yazdı:
selamünaleyküm Veysel kardeşim,

benim hayatımında tanıdığım en mükemmel insanlardan birisin Rabbimiz Seni başımızdan eksik etmez inşaALLAH. Bu arada yazıda da seni ve senin gibileri tarif etmişler:Dİyiki varsın gönlü güzel kardeşim.

selamünaleyküm

tşk ederim canım benim güzel temenniler için.Zaten belirttiğim ablada aynısını soyluyor aynı sen dıye :D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
selamunaleyküm.
abim çok güzel anlatılmış gerçekten.

a.s. kardeşim
bencede cok hosuma gıttı:)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A. KARDEŞİM,
DELİKANLILIK ÖYLE NARA ATMAYLA, SAĞI SOLU KIRIĞI DÖKMEYLE OLMAZ ELBET.
DELİKANLI SÖZ VERİDİMİ SÖZÜNDE DURUR,YALAN SÖYLEMEZ, HARAM YEMEZ, HARAMA BAKMAZ, BÜYÜĞÜNE SAYGIDA KÜÇÜĞÜNE SEVGİDE KUSUR ETMEZ. BİRAZDA DELİ OLMALI TABİ.:):):)

ŞEYH EDEBALİNİN DEDİĞİ GİBİ,
[marq]"ATIN İYİSİNE DORU, YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER"[/marq]

K.S.EO.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
S.A. KARDEŞİM,
DELİKANLILIK ÖYLE NARA ATMAYLA, SAĞI SOLU KIRIĞI DÖKMEYLE OLMAZ ELBET.
DELİKANLI SÖZ VERİDİMİ SÖZÜNDE DURUR,YALAN SÖYLEMEZ, HARAM YEMEZ, HARAMA BAKMAZ, BÜYÜĞÜNE SAYGIDA KÜÇÜĞÜNE SEVGİDE KUSUR ETMEZ. BİRAZDA DELİ OLMALI TABİ.:):):)

ŞEYH EDEBALİNİN DEDİĞİ GİBİ,
[marq]"ATIN İYİSİNE DORU, YİĞİDİN İYİSİNE DELİ DERLER"[/marq]

K.S.EO.

A.S. ABİ

KESINLIKLE :):):)

NE GÜZELDE DEMİŞ

E BIRAZ DELI DOLU OLUCAK
:D:D:D

semiramis

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SELAMÜN ALEYKÜM

RE: SELAMÜN ALEYKÜM

Evet Veysel kardeş güzel bir paylaşım olmuş...
Güzel ablan :D:):)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A VEYS ABİİ NE DEYİM EEEEHHHHH İYİ SAYILIR.:D:D:D

SEN BENİ AZMI DELİ ETTİN BİRAZDA BEN SENİ GICIIK EDEYİM.:D:D

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

semiramis yazdı:
Evet Veysel kardeş güzel bir paylaşım olmuş...
Güzel ablan :D:):)B)

:D:D İşte arkadaşlar güzel abla bu

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
S.A VEYS ABİİ NE DEYİM EEEEHHHHH İYİ SAYILIR.:D:D:D

SEN BENİ AZMI DELİ ETTİN BİRAZDA BEN SENİ GICIIK EDEYİM.:D:D

:D:D:D EEE OLSUN O KADAR DEGIL MI HADİ BAKALIM KARDEŞİM MEYDAN ORTADA KİM KİMİ GICIK EDİCEK.:D:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Tıpkısının aynısının bir benzeri ben:D Kendimi düşünsem bukadar yi anlatamam:DAllah razı olsun...:D

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatüh.

motor1hr9.gif
93270140eb0.gif
97906724wb4.gif

gif078tw8jw5.gif

Kedi, aslangiller familyasındandır. Ama 40 tane kedi bir araya gelse, bir tane aslan etmez.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt