Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli Site Yöneticilerinin Dikkatine (1 Kullanıcı)

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gün itibariyle..süreç yönetiminden alınmış olduğumu farkettim.Uzun süre siteye girmeyen..faaliyeti olmayan kardeşlerimin görevleri devam ederken..haber bile verilmeksizin alınma nedenini merak ediyorum.MSN de bile her hangi bir bilgilendirme mesajına rastlayamadım.Yeni üye değilim..neye göre karar verildiğinini bilmek hakkım.En azından bir açıklamayı hak ettiğimi düşünüyorum..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
birşeyler oluyor ama haydi hayırlısı ne diyelim ...

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Değerli kardeşim,

Bugün itibariyle Süreç Yönetiminde yer alan ve uzun süredir sisteme giriş yapmamış olan bazı kardeşlerimiz İstişare sonucu görevlerinden alınmışlardı. Bu gelişmeler sonrasında henüz çalışmalar tamamlanmış değil. Konuyla ilgili mutlaka bilgilendirme yapılacak.

Süreç Yönetiminde yer alan diğer tüm kardeşlerimizde sadece Moderatör olarak görevlerine devam edecekler, henüz bu işlem tamamlanmadı. inşaAllah kısa sürede işlemler tamamlandıktan sonra geniş bilgilendirme yapılacaktır.

Bilgilerinize,

Selam ve dua ile ...

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Erkan kardeşim..her ne kadar benim sorumun cevabı bu olmasa da..en azIndan zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Ben bu konuyu açmadan önce diğer kardeşlerimin durumuna da baktım..ama yazdığım gibi..uzun süreler ayrı kalan kişilerin devam ettiğini gördüm.Dediğiniz gibi..açıklamayı merakla bekliyorum.En azından kendimden kaynaklı bir şey olup olmadığının merakındayım.Tekrar teşekkürler..hakkınızı helal edin..selametle..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
herhalde yeni düzenleme yapılacak bizim takımda dağılmış bulamadım

_YUSUF_

Yönetici
Bu gün itibariyle..süreç yönetiminden alınmış olduğumu farkettim.Uzun süre siteye girmeyen..faaliyeti olmayan kardeşlerimin görevleri devam ederken..haber bile verilmeksizin alınma nedenini merak ediyorum.MSN de bile her hangi bir bilgilendirme mesajına rastlayamadım.Yeni üye değilim..neye göre karar verildiğinini bilmek hakkım.En azından bir açıklamayı hak ettiğimi düşünüyorum..
Bildiğiniz gibi gerek süreç yönetimine olsun gerek moderatörlere olsun belli sorumluluklar ve görevler verilmektedir.
Bu görevlerin yapılıp yapılmaması bağlamında değerlendirme yapılmıştır ve buna göre belirlenmiştir.
Şimdi bu görevleri öncelikle ne kadar yerine getirebildiğimizi kendimize sormalıyız.
Daha, kendinizi başkalarına göre değil sorumluluklarınıza göre değerlendirmelisiniz ve faaliyeti olmayan arkadaşların kaldığını söylüyorsunuz isim belirtebilirmisin.
Bu konu son yaptığımız toplantı notlarına göre değerlendirilmiştir.Toplantıya katıldınızmı acaba?

Sonuç olarak değerli kardeşim.Bizler görevli olarak bu forumun işleyişinden sorumluyuz.Eğer görevimizde aksaklık yapıyorsak bilmeliyizki başka bir kardeşimiz bizim yükümüzü çekmektedir ve buda hakka girmek anlamına gelir.Görev ve sorumluluklarımızı bu süreç başladığında tekrar tekrar paylaşılmıştır.Bu nedenle tekrar etme gereği duymuyorum.
Görevli olmak ile üye olmak arasında değer açısında bir fark yoktur.Herkes aynı değerde ve seviyededir.Bu nedenle anlayışlı olmanızı temenni ediyorum
Bugün ben varım yarın bir başkası olur ve işleyiş devam eder.Bu işleyişin devam edebilmesi içinde değişim herzaman gereklidir.
Erkan kardeşimizin dediği gibi bu süreç devam ediyor sağlam bir yapı oluşturma gayretindeyiz umarım herşeyin hayırlısı olur bizim ve forumumuzun adına
Selam ve dua ile

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Kasttetiğiniz Genel İstişiare Başlığı altındaki toplantıysa ben de herkes kadar katılıp fikrimi söylemiştim..Daha sonra benim farketmediğim bir toplantı yapıldıysa şu anda görme şansım olmadığı için herhangi bir şey söylemem söz konusu değil.
Bizim takımada en fazla katılımı olanlardan biriydim..isim vermek gibi bir niyetim tabi ki olamaz..
Bu saatten sonra zaten..verdiğiniz karardan farklı bir şey düşünmemde mümkün değil..
Ben sadece sebebini merak etmiştim..Süreç Yönetimine seçende sizdiniz..çıkartanda..
Seçilmiş olduğum için..Allah razı olsun demek düşer sadece bana..
Kul hakkından bahsetmişsiniz..hakkım geçmişse helal edin lütfen..selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt