Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ... (1 Kullanıcı)

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşlerim...bundan 1 ay önce sınavımın iyi geçmesi için sizlerden dua istemiştim hatırlayanlarınız olurmu bilmem.Ve iyide geçmişti hemde beklemedığim kadar. şimdi sizden bir dua daha istiyorum... sınavlardan iyi not almam lazım 2 dersten onların durumuda biraz kritik bu derslerimin en azından geçer not gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim. duaların en kabul geçeri müslüman kardeşlerin müslüman kardeşlerine yaptığı dualardır. dualarınızı eksik etmezsiniz inşallah...ALLAHA EMANET OLUNUZ.

menekse_87

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DEĞERLİ KARDEŞLERİM Bİ BAKINIZ...

rabbim yardımcın olsun kardeşim inşallah onlarda güzel geçerB)

RAHMAN-06

Kayıtlı Kullanıcı

sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır kardeşim inşallah bunlarıda atlatırsı allah yardımcın olsunB)

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

sağolun allah razı olsun. kardeşlerim sınava girmiycem. sınav sonuçları okunacak... onların ıyı gelmesı ıcın dualarınızı beklyorum allah razı olsun sızlerden.

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

sağol.

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

Mevlam, ey mevlam! Sen mevlasın ben ise bir kulum; kula mevladan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen -varlığımın- sahibisin, ben ise sahip olunan; sahip olunana sahip olandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen azizsin, ben ise zelil; zelile azizsen başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen yaratansın, ben ise yaratılan; yaratılana yaratandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise hakir, hakire yüce olandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen güçlüsün, ben ise zayıf; zayıfa güçlüden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen zenginsin, ben ise yoksul; yoksula zenginden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen bağışta bulunansın, ben ise sail; saile bağıştan bulunandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen dirisin, ben ise ölü; ölüye diriden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen bâkisin, ben ise fâni; faniye bakiden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen ebedisin, ben ise geçici; geçiciye ebediden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen rızıklandıransın, ben ise rızıklanan; rızıklanana rızıklandırandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen cömertsin, ben ise cimri; cimriye cömertten başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen afiyet verensin, ben ise -derde- tutulan, derde tutulana afiyet verenden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen büyüksün, ben ise küçük; küçüğe büyükten başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen hidayet edensin, ben ise sapan; sapana hidayet edenden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen rahmansın, ben ise merhamet edilecek olan; merhamet edilecek olana rahmandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen güç sahibisin, ben ise imtihan edilen; imtihan edilene güç sahibinden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen kılavuzsun, ben ise yolunu şaşırmış; yolunu şaşırmışa kılavuzdan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen bağışlayansın, ben ise günahkâr; günahkâra bağışlayandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen galipsin, ben ise mağlup; mağlubu galipten başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen eğitensin, ben ise eğitilen; eğitilene eğitenden başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Sen yücesin, ben ise alçak ve düşük; düşük birisine yüce olandan başka kim merhamet eder?

Mevlam, ey mevlam! Rahmetinin hakkı için bana merhamet eyle. Bağışının, lütfünün ve fazlının saygınlığı için benden razı ol.

Ey bağış, ihsan, fazl ve nimet sahibi! Rahmetinin hakkı için -duamı kabul buyur-, ey merhametlilerin en merhametlisi.....BU KARDEŞİMİZİNDE EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VER YARAB...

[marq]...AMİN ....AMİN....AMİN...AMİN...AMİN...AMİN...[/marq]

e_m_i_n

Kayıtlı Kullanıcı

tugce yazdı:
selamun aleykum kardeşlerim...bundan 1 ay önce sınavımın iyi geçmesi için sizlerden dua istemiştim hatırlayanlarınız olurmu bilmem.Ve iyide geçmişti hemde beklemedığim kadar. şimdi sizden bir dua daha istiyorum... sınavlardan iyi not almam lazım 2 dersten onların durumuda biraz kritik bu derslerimin en azından geçer not gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim. duaların en kabul geçeri müslüman kardeşlerin müslüman kardeşlerine yaptığı dualardır. dualarınızı eksik etmezsiniz inşallah...ALLAHA EMANET OLUNUZ.

Değerli kardeşim;
bende size dua edeceğim ,Siz derslerinize elinizden geldiği ölçüde çalışın !
İnşallah sizin derslerinize öçalışmanız ve dualarımız sayesinde sınavlarınızı başarı ile atlatacaksınız .
Hem bu sınavlarınızda hem varsa bundan sonraki sınavlarınızda ve en önemlisi olan şu fani dünya sınavında Allah yardımcınız olsun ,hayırlı sonuçlar nasip etsin !

selamlar !

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

sağol allah senden de razı olsun umarım sınav sonuçları sizlerinde duaları sayesinde iyi gelir. allaha emanet olun.

tugce

Kayıtlı Kullanıcı
RE: DEĞERLİ KARDEŞLERİM BİR BAKINIZ...

selamun aleykum kardeşlerim. dualarınız için çok sağolun. allah hepinizden razı olsun. sınav sonuçlarım belli oldu. allahın izniyle ve müslüman kardeşlerim sizin sayenizde bütün derslerimin notları iyi geldi. kritik olarak beklediğim notlar bile bir mucizeyle bekledğimin notun 2 katı seviyesinde geldi. allah hepinizden razı olsun...

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Gözün Aydin, kendim kazanmis kadar Sevindim, Allah herkesin gönlüne göre versin

seda_abdllh

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH İSTEDİĞİN SONUÇLAR GELİR

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

sağolun kardeşlerim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

MAŞALLAH, ADINIZA SEVİNDİM KARDEŞİM, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN İNŞ..
ALLAH CÜMLEMİZE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞ...S.A

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Allah'ım
gecelerin derinliklerinde uyumayıp gözyaşları döken kapına gelip dertlerine seninle derman arayan bütün kullarının hürmetine
biz dua dostlarının da dertlerine derman ver
bizi sana dua edenlerden ve duası makbul olanlardan yaz
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi yüce Allahım bu kızımızın derslerinde yardımını esirgeme cuma gününün yüzü suyu hürmetine sen kabul buyur Rabbim amin B)

kabei serif

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardeşlerim...bundan 1 ay önce sınavımın iyi geçmesi için sizlerden dua istemiştim hatırlayanlarınız olurmu bilmem.Ve iyide geçmişti hemde beklemedığim kadar. şimdi sizden bir dua daha istiyorum... sınavlardan iyi not almam lazım 2 dersten onların durumuda biraz kritik bu derslerimin en azından geçer not gelmesi için dua ederseniz çok sevinirim. duaların en kabul geçeri müslüman kardeşlerin müslüman kardeşlerine yaptığı dualardır. dualarınızı eksik etmezsiniz inşallah...ALLAHA EMANET OLUNUZ...sende allaha emanet ol can kardeşim.ÖNCE CUMANI MUBAREK EDER HAYIRLI BİR GÜN DİLERİM..AYRICA BUNCAN ÖNCEDE SANA DUA ETMİŞTİM BAŞARILI OLMUŞUN .İNŞAALLAH BU SINAVINDADA BAŞARILI OLURSUN RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SELAM. VE .DUA.İLE

mmhn

Kayıtlı Kullanıcı

rabbim emeginin karşılıgını verir inş.hakkına hayırlısı neyse o olur inş.aeo

zxnp

Kayıtlı Kullanıcı

İnşaLLah en ixi notu sen aLırsın..
ßu sınavLarın da diğeri qißi ßaşarıLı qeçer..Hatta daha çok ßaşarıLı qeçsin...

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

tugce yazdı:
S.A KARDEŞİM İNŞALLAH GEREKTİĞİNDEN FAZLA PUANLAR ALIRSIN İNŞALLAH. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. DUALARIMIZDASIN.A.E.O

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

DUALARIMIZ SENİNLE İNŞ.İİ NOTLAR ALIRSIN AEO

tugce

Kayıtlı Kullanıcı

sizin gibi müslüman kardeşlerimiz oldukça bizlerin sırtı yere gelmez. allah sizin gibi insanları çoğaltır inşallah. hepinizden allah razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt