Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dayanamıyorum, Sıkıntıdayım, Dardayım Yardım Et Ya Rabbi.... (1 Kullanıcı)

tuareg

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah(CC) razı olsun.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
Bende ayni duygular icindeyim.Agladim,icim acidi,Allaha dua ettim.

Bilirizki Allah bunu yapanlari huzur vermeyecekdir,hesabina ergec verecekdir.

Ama en kötüsü,sehit ailelerine vurdu.Allah hepsine sabir,güc.kuvvet.kolaylik versin.

Duamiz onlarla.Sehitlerimze Allah rahmet eylesin,mekanlarina cennet yapsin.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlarınız olsun.
Kalbim acıyor...
çok üzgünüm.
Rabbim sabır versin.
Mekanları cennet olsun inşallah...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar sıkıldım yüreğim daralıyor,
ülkemizde bunca evde cenaze ve yas varken, oturdum balkona bu gece,
yanlız başımayım, o sırada gökyüzünden bir yıldız kaydı ve dedimki Ya Rabbi bir evladımız dahamı Ya Rabbi.
Ağlıyorum, gözyaşlarımı tutmam imkansız, anladım bir evladımız daha şehit oldu.....

Rabbime sığındım ve ellerimi açtım gökyüzüne,
muhakkakki onun gücü herşeye yeter.

Sensin El Halim, Sensin Es Sabur, süre verirsin isyankarlara, sen sabredersin ama biz Ya Rabbi
biz dayanamayız, çünkü biz aciziz, dayanamıyoruz Ya Rabbi, yardım eyle Ya Rabbi.

Sensin El Aziz, Sensin El Cebbar, daima galip ve istediğini yapansın, istediğini zorla yaptıransın,
bizler çok güçsüz ve aciziz yardım eyle Ya Rab, yardım eyle Ya Rabbi

Sensin El Kahhar, Sensin El Müntekim, sana isyan edenlere şiddetli azap edensin, senin dostlarının
canlarına kastededenler, bilsinler bunu Ya Rab, yardımını esirgeme Ya Rabbi.

Sensin El Fettah, Sensin El Basit, sıkıntıları alan, huzura erdiren, genişletensin.Bizlerse aciz kullarınız.
Ciğerimiz yanıyor, yüreğimiz kan ağlıyor, kurtar bizi Ya Rab, kurtar bizi Ya Rab, yardım eyle Ya Rabbi.

Sensin El Kabit, Sensin El Müzil, dilediğini sıkar, daraltır zelil edersin, vatanımıza kastediyorlar, kanlarımızı
akıtıyorlar, yanlız senin gücün yeter, yardım eyle Ya Rab, yardım et Ya Rab

Sensin El Mümin, Sensin El Müheymin, görürsün, gözetirsin, müminleri sever ve esirgersin.Bizler sana layık olamadık
ama sen bizleri kötülerden ve kötülüklerinden koru, emin eyle, şehit evlatlarımızın mekanını cennet eyle,
yardımını esirgeme Ya Rab
!

Amin.Amin.Amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt