Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

dahasıda var (1 Kullanıcı)

gırgır

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler

arkadaşlar bugün tv de izledigim bir program beni çok etkiledi

neden

konuk yaşar nuri öztürk
konu ehli dünnet itikadı

kısaca anlatayım diyorki kendisi hadislerin 100/80 i yalan diyip neredeyse inanmayın diyeçek ama cesaret edemiyor

sizçe bu adam ve adamlar ne kadar haklı veya degil

hoşçakalın

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ben 80 dogumluyum suandada 29 yasındayım.29 yıllık islam hayatımı biraz size anlatayım.6-7 yasındayken sacı acık olana kötü gözle bakan bir dünya vardı karsımda.o zamanlar hocalar öyle şeyler derlerdiki şaşakalıyorum bugun ve acıyorum o hocalara hacılara çünkü bu gun kızları ve kızlarımız dar kotlarla hatta mini eteklerle dolanıyorlar. ...11-12 yaşındayken televızyonu deccal dedıler bana bakma dedıler eve sokma dedıler ama bugun dıyen dindar kişiler tvlerde diziciklerde oynuyorlar hatta ımam nıkahı kıyıyorlar nede olsa senaryo oyun yanı .halbukı nıkahın dizisi senaryosumu olur..hayat filimlerde yapılanı edılenı ciddi saymıyormu yoksa ?....sonra ben 20-25 yaşıma geldim artık islamda hersey mumkun olmaya baslamıstı,alimler yusuf gıbı bedıuzzaman gıbı necıp fazıl gıbı ömer muhtar gıbı hapsanelerde değil amerikalarda alamanyalarda suçlarını özgürce yasıyorlardı.şimdide 30 yaşındayım ve islam öyle bir hale gelmeliydiki GÖKLER MESİHİ VE MEHDİYİ YERE İNMİŞ GÖRMEK İÇİN PATLAYACAK HALE GELSİNLER.ve KURANI KERIMDEN baska islamın herseyi boşaltıldı ..yasar nuri öztürk öyle demiş çok değil bence :-(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt