Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

D. ALİ dinliyorum... (1 Kullanıcı)

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim şu an D. ALİ ERZİNCANLI abimizin ilahilerini dinliyorum...ALLAHım ne güzel bir se, ne güzel bir söz...hele BEDİRi anlatması, MEKKE'NİN FETHİni anlatması çok çok güzel................ağlamamak elde değil:A:A:A

eklemek isterdim ama yapamıyorum...:gulegule

hayırlı akşamlar...paylaşmak istedim hakkınız helal ediniz...

YA NUR SENİ BEKLEYEN BİR TAŞ DA BEN OLSAYDIM...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
siteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...

Aleyküm selam...Çok haklısınız hocam...sağolsun ekrem kardeşim çok güzel ilahiler ekliyor.....ALLAH ondan, sizden ve bütün üyelerden razı olsun...

salih_43

Kayıtlı Kullanıcı
Dursun Ali Erzincanli Gercekten yürekten okuyan ve güzel sesi olan bi şair ALLAH RAZİ OLSUN bize bunları dinlettigi icin sizlerde aracilik edip bize ulastirdiginiz icin Selametle...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Dursun Ali Erzincanli Gercekten yürekten okuyan ve güzel sesi olan bi şair ALLAH RAZİ OLSUN bize bunları dinlettigi icin sizlerde aracilik edip bize ulastirdiginiz icin Selametle...

Sizden de ALLAH razı olsun SALİH kardeşim...Ekrem kardeşimizin sayesinde dinleyebiliyoruz... bütün teşekkürler ona olsun...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykum cümleten hayırlı cumalar Aydın kardeşim ben de hayranıyım o güzel insanın hele Veysel karani rolu varya ona hayranlıgımı katladı Allah ondan razı olsun youtube den eklemek istedim ama sayfa acılmıyor baska zaman eklerim inşallah a.e.ol hayırlı cumalar

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Sizden de ALLAH razı olsun SALİH kardeşim...Ekrem kardeşimizin sayesinde dinleyebiliyoruz... bütün teşekkürler ona olsun...
yok estağfilullah ben siz dinleyin diye allah rızası için yapıyorum ama bilgisayardanda fazla anlamam zaten allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Muhammede :.

bir kez görsem rüyamda
can ahmedi ben
şu günahkar önüle
nasip olurmu

abdurrahman önül kendisi yazmış sanırım

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamunaleykum cümleten hayırlı cumalar Aydın kardeşim ben de hayranıyım o güzel insanın hele Veysel karani rolu varya ona hayranlıgımı katladı Allah ondan razı olsun youtube den eklemek istedim ama sayfa acılmıyor baska zaman eklerim inşallah a.e.ol hayırlı cumalar

Evet Ahmet kardeşim..hakikaten Veysel KARANİ rolu çok güzeldi...Ben hiç beceremiyorum ekleme işini zaten resim eklemeyide zor öğrendim:)

AŞURE günün kutlu olsun kardeşim....ALLAH razı olsun...hayırlı günler...

YA NUR SENİ BEKLEYEN BİR TAŞ DA BEN OLSAYDIM...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt