Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cvp verdigim basliklari bulamiyorum, yardim edermisiniz? (1 Kullanıcı)

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeslerim
kafam karisti.. iki gün foruma girmedim simdide herseyi unuttum gibi geliyor bana. simdiye kadar yazdigim forum basliklarini bulamiyorum. ama önceden hep
"yarali linkler" "bütün aboneliklerimi göster" tikliyordum ve simdiye kadar kime ne yazdim, kime kac tefrice yasin söz verdim filan ordan bakiyordum. fakat simdi yok??? neden? ve yazdigim arkadaslarinin basliklarinida unuttum. biraz unutkan oldum son zaamanda!:(

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
cok ilginc. simdi eski üye olduugm isimle girdim ve orda bakabiliyorum basliklara. fakat bu ismimle bakamiyorum neden acaba? Birinin bir fikri varmi? veya bana yardim edebilirmi? Allah razi olsun simdiden

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
evet bende bir yazdığımı birdaha bulamıyorum banada bilgi verirseniz memnun olurum öğrendiğiniz zaman arar ara çok zor buluyorum

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
hani yorum yapıyorsunuzya orda avatarınızın üstündeki isme tıklarsınız yazdığınız mesajlar karşınıza çıkar inşALLAH yardımcı olabilmmişimdir

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeslerim
kafam karisti.. iki gün foruma girmedim simdide herseyi unuttum gibi geliyor bana. simdiye kadar yazdigim forum basliklarini bulamiyorum. ama önceden hep
"yarali linkler" "bütün aboneliklerimi göster" tikliyordum ve simdiye kadar kime ne yazdim, kime kac tefrice yasin söz verdim filan ordan bakiyordum. fakat simdi yok??? neden? ve yazdigim arkadaslarinin basliklarinida unuttum. biraz unutkan oldum son zaamanda!:(

Konu başlıkları

Üye No: 63569
Toplam Mesajları: 136
Toplam Konuları: 5

yazdığınız yazılarda nickinizin altında bu çıkanlardan ''Toplam Mesajları: 136'' yı tıkla bütün mesajlarınız çıkar

selametle...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
bende bastan siiz gibi girdigim konulari bulmkata zorlaniyordum.ama cozumu su;

yukarda sol basta kontrol paneli var,girin oraya

cikan sayfada abonelikler var tiklayin,orda bugune kadar girip yazdiginiz butun konulari goreceksiniz,

insaallah yardimci olabilmsimdir.

ALLAHa emanet olun....

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok tşk ederim yardımlarınız için yanılmıyorsam yazığım yorumlara abonelik eklemem gerekiyor neyse buluyorum artık yavaş yavaş öğrenecem inş birde arkadaş listesi nasıl oluşturuluyor bu arada ben isranur kardeşimle fatmaana ablama ulaşamıyorum bilgisi olan varmı

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar çok tşk ederim yardımlarınız için yanılmıyorsam yazığım yorumlara abonelik eklemem gerekiyor neyse buluyorum artık yavaş yavaş öğrenecem inş birde arkadaş listesi nasıl oluşturuluyor bu arada ben isranur kardeşimle fatmaana ablama ulaşamıyorum bilgisi olan varmı

selamun aleyküm kardeşim. abonelik eklemenize gerek yok..

hayrunisa_247 kullanıcı isminizin üzerine tıklayın, yazmış olduğunuz tüm mesajlarınızı buradan görebilirsiniz..

arkadaş listenizi de; kontrol panelinde, arkadaş & yasaklı listesi diye bir kısım var oradan oluşturabilrsiniz..

selametle kalın..

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razı Olsun...
Allaha emanet olun...

fuzgunm

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun hepinizden. artik bendebuluyorum sayenizde. yarali linklere tikliyorum sonra aboneliklerime. orda yaziyor. kime nezaman cvp verdin. ilk üye oldugumda olmuyordu, ve baya sorluk cekiyordum. kime ne yazdigimi bilmiyordum ama simdi artik aboneliklerimde hersey kayitli. :B

hayrunisa_247

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim. abonelik eklemenize gerek yok..

hayrunisa_247 kullanıcı isminizin üzerine tıklayın, yazmış olduğunuz tüm mesajlarınızı buradan görebilirsiniz..

arkadaş listenizi de; kontrol panelinde, arkadaş & yasaklı listesi diye bir kısım var oradan oluşturabilrsiniz..

selametle kalın..

selamın aleyküm kardeşim çok tşk ederim bilgilerin için allaha emanet olun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Veya konunuz çözümsüz gibi birşeyse bilgi@islamiyet adresinden email atarak sorunlarınızı yöneticiyle paylaşabilirsiniz...
Hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt