Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cümleten Hayırlı Sabahlar... (1 Kullanıcı)

MasterCOD3R

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Selamun Aleyküm.

Sabah Namazını kılan kardeşlerimiz sisteme giriş yapmaya başlamışlar. MaaşAllah. Allahü Teala Daim kılsın inşAllah.

Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşAllah. Bir Sıkıntınız, derdiniz, sorununuz yoktur inşAllah. Yaradan zaten bizlere sıkıntı yüzü göstermesin inşAllah.

Sistemi baya bir inceledim iyi bir bakıma ihtiyacı var. Userler baya dagınık şekilde kullanmış forumu :) İnşAllah onunda üstesinde geliriz.

Buyurun Muhabbet edelim. Düşüncelerinizi alalım.

zeyneb_ül-kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.

Sabah Namazını kılan kardeşlerimiz sisteme giriş yapmaya başlamışlar. MaaşAllah. Allahü Teala Daim kılsın inşAllah.

Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz inşAllah. Bir Sıkıntınız, derdiniz, sorununuz yoktur inşAllah. Yaradan zaten bizlere sıkıntı yüzü göstermesin inşAllah.

Sistemi baya bir inceledim iyi bir bakıma ihtiyacı var. Userler baya dagınık şekilde kullanmış forumu :) İnşAllah onunda üstesinde geliriz.

Buyurun Muhabbet edelim. Düşüncelerinizi alalım.

we aleyküm selam kardeşim elhamdülillah ala külli hal iyiyiz gerçi yeniyim sitede fakat maşallah...muhabbetli kardeşlerimiz ne kadar hoş Rabbim daim eyler inşallah...

baki muhabbet ve dua ile

MasterCOD3R

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Bende geceleyin üye oldum. Görünümü hoşuma gitti. Sitenin ismi falan ama içerde konularda bir yıgılım olmuş düzensizce kullanılan forum. onlarla ugraşıyorum. bir rapor çıkarıp yönetici kardeşlerimize yollarım inşAllah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt