Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma Namazı (1 Kullanıcı)

byserhatt

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm arkadaşlar.

3 kez üst üste cuma kılınmaz ise kalp mühürlenirmiş. Ben 1.5 aydır 5 vakit + vitir + cumaları düzenli kılmaktayım.Sürekli Allah'ı anıyorum , şükrediyorum, Efendimiz'e sürekli salavat getirmekteyim. Benim kalbim hala mühürlü müdür ? Korkuyorum bu durumdan , gerçek nedir ?

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
onyıllarca kafir olarak dolaşan gayri müslimlerin kalbi bir kelime-i şahadetle mühürden kurtuluyorken

kafirlik dahi Allahın rahmetiyle yerini müminliğe bırakıyorken,hatasını anlayıp da doğru yolu tutan bi müslümanın kalbi neden hala mühülü kalsın?

kaldı ki,cumaya gitmemek içinde bi yara bi hasret olmuş ki,Allah senin bu hasretine son vermiş...

cumaya da gitmeyen,gitmediği için de bir an olsun bile suçluluk hissetmeyen insanların kalbi mühürlenir

ve kalbin mühürlü olsa, ne Allahı anabilirdin ne de kalbim mühürlendi mi diye soru sorabilirdin

Allah seni aklına gelmeyecek türlü şeylerle oyalardı da O'nu anamazdın
biriyle tanıştırır birine kanmanı sağlardı da cumamı geçmiş,kalbim mi mühürlenmiş hiç aklına gelmezdi

ne mutlu sana

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt