Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

cuma namazı kadınlara farzmıdır.. (1 Kullanıcı)

sevket süreyya

Kayıtlı Kullanıcı
sev gili kardeşlerim aklıma takılan bir soru bircok sitede araştırdım hep ceşitli cevaplar buldum bazı sitede şahıslar cuma suresindeki

"Ey iman edenler! Cuma günü namaz için ezan okunduğunda Allah'ı anmaya koşun, alış-verişi bırakın; sizin için hayırlı olan budur; eğer bilirseniz. Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah'ın lütfundan isteyin, Allah'ı çokça anın, umulur ki, felah bulursunuz." (Cum'a: 62/9-10).

ayete göre kadınlarada farzdır diyorlar kopyala yapıştır yöntemiyle deilde acıklayıcı cevaplarınızı bekliyorum..

selam ve dua ile...

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM CUMA NAMAZI KADINLARA VACİPTİR.CAMİDE OLDUĞU ZAMAN İMAMA UYARAK CUMA NAMAZINI KILAR İSE ÖĞLE NAMAZININ YÜKÜMLÜLÜĞÜ KALKAR.DİĞER HALLARDE ÖĞLE NAMAZI OLARAK KILMASINDA BİR SAKINCA YOKTUR.ASRI SAADETTE.PEYGAMBER HANIMLARININDA CUMA NAMAZLARINI KILDIĞINI BAZENDE CUMA GÜNLERİNİ ÖĞLE NAMAZINI KILARAK GEÇİRDİKLERİ BİLİNMEKTEDİR.SONUÇ OLARAK KADINLARA FARZ DEĞİLDİR.SELAM VE DUA iLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt